اونجا رو که ميشه راحت تغيير داد ميخواي اسم خودمو به جات بزارم؟ممنون از لطفتون. ولی اگر شک دارین قسمت About بازی رو نگاه بندازین.
ولي قبولت دارم
اونجا رو که ميشه راحت تغيير داد ميخواي اسم خودمو به جات بزارم؟ممنون از لطفتون. ولی اگر شک دارین قسمت About بازی رو نگاه بندازین.
ولي قبولت دارم
خيلي ممنون ، شطرنج خيلي جالبي بود
نمی دونم منظورتون چیه؟و اصلا چرا فکر می کنی ممکنه من این کار رو کرده باشم؟ چون تو این فرم هرچی بازی اومده دزدی از فرم های دیگه بوده؟ یا چون این کاره نیستی عزیزم؟
1-آیا بازی دیگه ای مثل این وجود داره؟ کسی دیده؟(شایدم من بازی رو از کسی خریدم اومدم مجانی شیرش کردم!)
2-اگر می تونید اسم خودتون رو قرار بدین این کار رو بکنید و همین جا بزارید همه ببینن! شیرین کاری جالبیه ولی اگر نتونستید نگید که نه من اصلا این کار رو نمی کنم! چون خودت پیشنهادش رو دادی
Last edited by haamoon; 06-10-2007 at 10:47.
یکی دو تا مشکل در بر نامه یا به قول شما برنامه نویسها bug :
داشتم بازی را تست می کردم به یک جایی رسیدم که دیگه مات شده بودم ولی بازی ماتشدن را اعلام نمیکرد
چرا وقتی سرباز به خونه آخر می رسه اجازه نمیده بین وزیر ,رخ , فیل و اسب یکی را انتخاب کنیم این یک قانون که در تمام بازی های شطرنج است
باید بگم که کارت یک شاهکار واقعیعه موفق باشی
سلام هامون، من این شطرنج رو:مشکل از چی میتونه باشه؟؟! در ضمن گوشی با بازی خودش هیچ مشکلی نداره. جاوا نسخه 1.0.0 هم داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که حجمش 44.3 کیلوبایت هست مستقیما با همین آدرس توسط GPRS رو گوشیم (نوکیا 6030) دانلود کردم. صفحه شطرنج باز میشه ولی هیچ کلیدی کار نمیکنه انگار صفحه کلید قفل شده!! فقط یه کلید جهت بالا کار میکنه که حالت UndoMove رو انجام میده تازه همونم که میزنی پیغام میده Not Possible. تو آپشنشم یه گزینه بیشتر نداره که نوشته Contact توشم آدرس ایمیل سازنده ست.
بازی شما رو هم هنوز دانلود نکردم چون اینجا که هستم GPRS خطم کار نمیکنه ولی ممنون میشم اگه تست کنید که رو 6030 کار میکنه؟؟
Last edited by davsep; 13-10-2007 at 09:02.
سلام بازی من اینجاس:
لینک شما یه چیز دیگس!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی. تو ورژن بعدی اصلاح می کنم. حتما
هامون جان میدونم! گفتم یعنی یه نظری بیندازی همون لینک خودم (که درسته بازیه شما نیست) ولی ببینی آخه چرا رو گوشی من کار نمیکنه؟!
یکی ام که ببینی همین بازی خودت رو نوکیا 6030 کار میکنه؟؟
من آخه کابل کامپیوتر مخصوص 6030 رو ندارم. تنها امکاناتم Gprs هست که اونم همیشه در دسترسم نیست.
به خاطر همین تست کردن این بازیها برام خیلی راحت نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)