آره این کلمه تو لیست ***** پی سی ورلد قرار گرفته!چه تو متن و چه پیام و ... همه ستاره ای میشه!اون کلمه به تنهایی بازم ستاره میشه!ممنون،ولی توی پیغامم ستاره میاد شما لطف کن و ایندفعه آدرس و کامل ننویس وفقط عبارت ستاره رو پست بده تا نشون بده،
آره این کلمه تو لیست ***** پی سی ورلد قرار گرفته!چه تو متن و چه پیام و ... همه ستاره ای میشه!اون کلمه به تنهایی بازم ستاره میشه!ممنون،ولی توی پیغامم ستاره میاد شما لطف کن و ایندفعه آدرس و کامل ننویس وفقط عبارت ستاره رو پست بده تا نشون بده،
سلام
دوست عزیز bijan.sh.ka
اگر میتونی آدرس سایت ترجمه متون که ستاره بارون شده برای من هم بفرست
من هم دنبال این برنامه هستم
پیشاپیش ممنون
خوب کلمه ی ستاره ای شده رو بافاصله بین حرف ها بنویس درست میشه،مثل:p30world.p 3 0 w o r l d
خيلي عجولي مثله اينكه اينم آدرس سايت
ديگه فكر كنم نتونن ستاره بارونش كنن ولي احتمالا به من يه اخطار بدن كه اونم فداي سر شما دوستان و اگه متر جم پارس و ديكشنري نارسيس رو مي خواستيد بازم بگيد تا آدرسشون رو بهتون بدم . البته حجمش 500 مگا بايت است و بايد خودم اول امتحانش كنم ببينم سالمه يا نه
موفق باشيد
Last edited by bijan.sh.ka; 05-10-2007 at 06:11. دليل: .
در مورد مترجم پديده
بچه ها شما مي تونيد هر كلمه اي كه بخواهيد (مربوط به رشته تخصصي تون) مي تونيد وارد مترجم بكنيد و مترجم خودش براي بار بعدي ديگه كلمه مورد نظر را ترجمه مي كند
مثلا : يه كلمه اي چندين معني داره و شما اون معني رو كه مترجم مي كنه بدردتون نمي خوره مي يايد وكلمه رو ويرايش مي كنيد البته از لحاظ معني و اون معنيي رو كه دوست داريد به كار مي بريد البته بهتون بگم كه اين كار تا زماني مي تونيد ازش استفاده كنيد كه ويندوز شما خراب و يا مترجم را پاك نكنيد اما اگه بخواهيد كه هميشه اون معني رو ترجمه كنه بايد لغاتي رو كه مي خواهيد رو وارد برنامه word كرده و زماني كه برنامه هم حتي حذف شد مي تونيد كه سريعا كلمات خود رو از word كپي كنيد در درون برنامه و ديگه لازم نيست كه چندين ساعت وقت خود رو حروم كنيد
موفق باشيد
اقا من 100 صفحه ترجمه درام که اگه بخوبم بدم بیرون60000تومن درمیاد اگرم بخوام خودم ترجمه بکنم وقت نمی کنم. در مورد الکترونیک نوریه و 7 نمره پایان ترم داره کمک کنید چه نرم افزاری کار ترجمه ی متنو انجام میده که بتونم دانلودش کنم وبرام انجام بده
ممنون
شما دوست عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنبال مترجم نگرد چون همشون الكي هستند ولي مي تونن تا حدودي سرعت به كار ترجمه بدند يعني اينكه مي تونيد شما سريعتر ترجمه بكنيد البته اين نرم افزار پديده رو كه گذاشتم تا حدودي از بقيه بهتر است مي تونيد دانلودش بكنيد و ازش استفاده بكنيد ودر زير بهتون كه گفتم نحوه كارش چطوريه و البته اين مترجم ها خيلي مزخرف هستند ولي در كل بد نيستند و الان يه ديكشنري به نام فانوس مخصوص صادرات اومده كه مترجم نيست و فقط لغت ترجمه مي كنه و من خودم دانلودش نكردم چون احتياج به يه دعوت نامه از سايت فلان رو مي خوام اما كارش از بقيه بهتره و مي تونه كه به شما كمك كنه حجمش 254 مگا بايت است .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)