خیلی توپ بود
من که با اون media center خیلی حال کردم خیلی جالب بود.
واقعا گوشیه جالبیه.
خیلی توپ بود
من که با اون media center خیلی حال کردم خیلی جالب بود.
واقعا گوشیه جالبیه.
دستت درد نکنه زحمت کشیدی. عالی بود. قابل توجه آقای Optimus Prime![]()
خواهش میشه دوستان گلم بزودی در مورد دوربینش یه گزارش توپ می زارم.![]()
قربانت Rareman جان حتما .دارم همین کارو می کنم فقط یه کمی طول میکشه چون می خوام دقیق کامل و جامع باشه تازه عکس های جدید هم ازش میاد.بله خودم دارم ترجمه می کنم زیاد نیست ولی فقط موضوعات بدرد بخورشو می زارم براتون.![]()
Last edited by Optimus Prime; 23-09-2007 at 17:37.
دستت درد نکنه. میشه در مورد دوربینش هم یه مطالب رو پیدا کنی البته میدونم که ترجمه اش سخته.
دوربین:
طراحی:
کمپانی سونی اریکسون اولین کمپانی است که گوشی دو ظاهری به بازار معرفی کرد.جلوی K850i ظاهر یک Phone ساده و قسمت پشت آن یک دوربین دیجیتال است.چیزی به اسم Shutter که شما در گوشی های دیگر می شناسید در K850i وجود ندارد در اصل ساختار آن بدین صورت است که لنز اصلی دوربین زیر یک Automatic Shutter که توسط دکمه دوربین به صورت اتوماتیک کنار می رود و یک شیشه ای که بر روی Shutter اصلی است.
علت این کار سونی یعنی وجود یک شیشه بر روی شاتر اصلی این است که برای جلوگیری از صدمه ناگهانی به matrix شبگه اصلی لنز می باشد و علت دوم محافظت از دوربین در برابر نور خورشید وقتی که شما آن را در حالت شاتر باز در آفتاب رها کرده باشید.
این نکته نیز باید در نظر داست که شیشه محافظ در برابر اثر انگشت و مواد روغنی بسیار حساس و همیشه در معرض کثیف شدن است مانند کل بدنه گوشی.
در قسمت بالایی سمت راست کناری گوشی دکمه زوم دیجیتال Digital Zoom 16X قرار دارد و در همان قسمت راست پایین :
1.دکمه سه جهته انتخاب حالت های مختلف که از اولی حالت انتخاب دوربین عکس برداری و دومی فیلم برداری و سومی دکمه انتخاب گالری Gallery می باشد.
2.دکمه پایینی هم دکمه خاموش و روشن کردن دوربین است .اگر شما یادتان برود که دوربین را خاموش کنید خود گوشی بعد از چند دقیقه ای این کار را انجام خواهد داد.
در ردیف بالایی دکمه ها وقتی شما از دوربین استفاده می کنید عنوان ها با رنگ آبی روشن خواهند شد که هر کدام کار دکمه مورد نظر را مشخص خواهند کرد که شما می توانید بلافاصله از حالتی به حالت دیگر رفته یا Mode مورد نظر خود را انتخاب کنید درست مانند K810i .
حالت ها بدین صورت است:
با دکمه 3 حالت ها را بین Normal و BestPic و Panorama و Frame عوض می کنید.
با دکمه 6 منظره و صحنه مورد نظر را تنظیم می کنید Scene Adjustment.
با دکمه 9 Timer .
با دکمه # فلش Flash .
دکمه 0 هم Help گوشی است و دکمه های جهت هم کار تنظیم نور را دارند.بر خلام مدل های قبل که شما با دکمه های دیگر شماره کار تنظیم رزلوشن و Macro Mode و ... را داشتید دیگر در این گوشی وجود ندارد.
در اطراف لنز هم یک حاشیه ای نوری وجود دارد که هنگام روشن شدن به رنگ آبی است که فقط برای نشان دادن موقعیت لنز به شما به کار می رود.در کنار دوربین هم فلش Xenon قرار دارد و همان است که در مدل های قبلی به کار رفت.در زیر آن هم یک فلش LED قرار دارد که برای بالا بردن کیفیت عکس در زمان های شب است.
Cybershot SE V 2.0
K850i از تکنولوژی V2.0 استفاده می کند و مانند K810i قسمت های Photo Fix و میانبر های کلیدی را که اشاره شد دارد . تنظیمات و Setting ها در قسمت دوربین عوض شده و قسمت های ISO هم اضافه شده و گرنه تغییر دیگه ای مشاهده نشده است.
Shoot Mode:
این قسمت دارای حالت های Normal (حالت انتخاب شده بصورت پیش فرض) BestPic ( تکنولوژی تجاری مختص سونی) Panorama (یک سری از دسته های 3 عکسی را به هم متصل می کند که رزلوشن بالا در دسترس نیست) Frames (انتخاب کادر های مختلف در سمت راست تصویر).دیگر Burst Mode وجود ندارد به جای آن BestPic در دسترس است.
فریم های موجود:Scenes:
Auto, Twilight landscape, Twilight portrait, Landscape, Portrait, Beach/Snow, Sports, Document
این تنظیمات زمانی مورد استفاده است که دوربین نمی تواند عکسی که شما در Auto گرفته اید راضی کننده باشد این حالت بسیار کم اتفاق می افتد و این تنظیمات تا حدی بلا استفاده است.
Focus :
auto, macro, infinite شما نمی توانید Autofocus را غیر فعال کنید.
Flash :
Auto, red-eye reduction, disabled.
Timer :
می توانید آن را فعال یا غیر فعال کنید ولی محدوده زمانی قابل تنظیم نیست.
ISO :
Auto (در این حالت K850i بطور قانونی تا ISO 100 عمل می کند) و ISO 100 ISO 200 ISO 400 نیز به طور جداگانه قابل دسترسی است.
Effects :
Black&White, Negative, Sepia, Solarize.
White Balance :
auto, Daylight, Cloudy, Fluorescent, Incandescent.
Metering mode :
Normal یا Spot.
Setting :
این منو تغییر یافته و به شکل جدید تری بازسازی شده که نمایانگر دوربین های دیجیتالی کنونی باشد.سمت چپ خود Option ها و در سمت راست value های آنها.
Picute Quality : Fine - Normal کیفیت تصویر.
AF Light : Auto - Disable
BestPic : Fast - Slow سریع یا کند.
Review : Yes - No مرور.
Stabilizer : On - Off ثابت نگه دارنده.
Save to : Built-in-Memory - Memory Card ذخیره در قسمت های مختلف حافظه مموری کارد یا حافظه داخلی.
Auto picture rotation : Yes - No چرخش اتوماتیک عکس.
Shutter sound : پنج تا در دسترس است می تواند صدای شاتر حذف شود.
Shot Conuter : شمارشگر عکس ها می تواند ریست شود.
حقایق آشکار در مورد دوربین Sony Ericsson K850i :
اندازه تصویر Image resolution :
5MP : 2592x1944 pixels
3MP : 2048x1536 pixels
1MP : 1280x960 pixels
VGA : 640x480 pixels
Digital Zoom زوم دیجیتال 16X
Average File Size میانگین حجم سایز عکس در حالت Fine حدود 1 مگابایت تا 1.5 مگابایت.
Time to save a shot زمان برای ذخیره یک عکس 2 تا 3 ثانیه.
Camera startup time زمان روشن شدن و بالا آمدن دوربین 1.5 تا 2 ثانیه.
Matrix type نوع قالب و شبکه : CMOS
مرسی داداش
اگه وقت کردی مقایسش با ن95 رو هم استاد کن !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)