کجای این تایپیک نوشته اویل 5 ؟؟؟!!!!!!
تایپیک مخصوص بازی رزیدنت اویل 5
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کجای این تایپیک نوشته اویل 5 ؟؟؟!!!!!!
تایپیک مخصوص بازی رزیدنت اویل 5
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودتو عصبانی نکن رزیدنت جان،پیش میاد دیگه![]()
يه چيزي که تو ترينر اين بازي ديدم و خيلي اعصابم رو خرد کرده اينه که :
اوني که بازي ميکنه تو تصوير نيست
يعني وفقط دوربين صفحه رو نشون ميده
من از اين مدل سبک بازي نفرت دارم
همون بهتر براي کامپيوتر نياد
منم بدم مياد
اما دوووووووووست دارم بازي كنم
عقده ميشه برام اگه بازيش نكنم
اونوقت مجبور ميشم سر يه بد بخت بيچاره اي خاليش كنم!![]()
درسته که کسی رو نمیبینی،ولی خیلی بهتر از سری های دیگه اویل هست.چون میتونی هم فرار کنی هم تیر بزنی(در واقع حالت طبیعی)ولی تو سری های اصلی اویل مثل ماست وای میسی به یارو تیر میزنی اونم میاد یه گازی ازت میگیره که در دنیای واقعی خیلی مسخرست.فکر کن یه موجود وحشتناک به تو حمله کنه،آیا همینطور وای میسی بهش تیر میزنی یا اینکه در حالی که داری فرار میکنی شلیک هم میکنی؟
جالبیه دیگه بازی اینه که جاهایی رو میبینی که قبلا ندیدی.اگه یادتون باشه تو اویل 2 یه جاهایی موند و اصلا ندیدیم.این سری همه چیزا رو میشه.پس امیدوار باشیم که برا Pc هم بیاد.
حالا همش يه طرف برو بازي كن مشكلي نيست و احيانا اگه خواستي عقدتم خالي كن خالي كن فقط يه سوال بحث برانگيز
چرا آيكن عقده خالي كردنت بايد اينباشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا نميشد اوني كه داره عقده سرش خالي ميشه دختر باشه ؟؟؟؟ حتما بايد پسر باشه ؟؟؟؟؟؟
من سريعا سرم درد ميگيره وقتي همچي بازي رو بخوام انجام بدم
نه آيكن از اين بهتر گير نياوردم !![]()
اما اگه حق انتخاب داشتم سر پسرا خالي ميكردم!اينطوري هم عقدم خالي ميشد هم از كتك زدن پسره دلم خنك ميشد!
اما متاسفانه پسر هيچ وقت دم دستم نيست!!!!(پسرا شانس دارن!)
![]()
سلام به همگي.
من هم اميدوارم برا PC بياد . به دو دليل :
1- مردم از بس بازي هاي مزخرف و بيهوده و تكراري انجام دادم.
2-همون دليلي كه Redblood جان ذكر كردن.
در ضمن مگي جان . شما هر وقت خواستي مي توني عقده ات رو سر من خالي كني. ناراحت كه نميشم هيچ ، اگه بدونم خوشحالت مي كنه خوشحال هم ميشم ! جدي گفتم .... redblood جان هم مي تونه عقده هاش رو سر من خالي كنه. فقط زنگ بزنين بهم كه بيام دم دستتون.
نه بابا خوشحال نميشم كسي رو بزنم! شوخي بود! من روم نميشه به پسرا نگاه كنم حالا بيام بزنمشون!؟
راستي سيستمتون كي درست ميشه؟![]()
Last edited by Maggy_P; 24-10-2007 at 16:30.
علیرضا جون سلام.چطوری عزیزم؟خوشحال شدم پستتو دیدم.
من با بازیت کلی حال کردم،ولی مثل اینکه امولاتری که آقا مهدی گذاشته ایراد داره.هر سری که خارج میشم از برنامه و دوباره میام میگه بایوس نامعتبره،مجدد که براش بایوس میذارم میرم تو سیوها میگه کارت باید فرمت شه،نتیجتا سیوی هم باقی نمیمونه
.امروز خواستم تمومش کنم،از شانس گندم رسیده بودم به جایی که ماره رو کشتم و یکی از لوح ها رو برداشتم و بیهوش شدم و بعد تو اتاق سروم بودم.اونجا بازی رو سیو کردم،از در که اومدم بیرون برقا رفت!!!!
حالا من چکار کنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)