تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 11 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 101

نام تاپيک: ✔ تاپیــک جامــع مهنــدســی صــنایـــع

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض یه سوال تخصصی از دانشجویان و مهندسین صنایع

سلام
    من دانشجوی عمران هستم و موقعی که داشتم برای پروژه ی مهندسی سیستم ها در زمینه ی روش کلونی مورچگان تحقیق میکردم به عنوانی رسیدم به اسم "مسئله ی تخصیص درجه دو". از جمله مسائلی که با روش کلونی مورچگان قابل حله ولی در مورد اون چیزی نمیدونم.تا جایی که میدونم مسئله ی تخصیص درجه دو یه نوع مسئله ی بهینه سازی از نوع غیر خطی هستش.حالا کسی میتونه به من کمک کنه و از ابتدا بگه این مسئله ی تخصیص درجه دو چی هست و مبنا و مفهوم اون چیه؟
    خیلی ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مساله تخصيص درجه دوم (QAP) يكي از مسائل بهينه سازي تركيباتي متعلق به كلاس مسائل NP-hard بوده كه داراي كاربردي وسيع در جايابي تجهيزات طراحي مدارهاي VLSI، طراحي صفحه كليد، طراحي بردهاي كنترلي و ساير علوم مهندسي است.
    تاكنون تلاش هاي بسياري براي حل مساله تخصيص درجه دوم صورت پذيرفته و الگورتيم هاي بسياري براي دست يابي به جواب هاي بهينه و نزديك به آن توسعه داده شده است كه شبكه هاي عصبي نيز يكي از آنهاست.
    ابزار حل مساله تخصيص درجه دوم شبكه (ماشين) تقريب ميدان ميانگين است كه تلفيقي از شبكه هاپفيلد با روش SA مي باشد ضمن آن كه به جاي استفاده از n2 ( به توان دو )سلول، از n سلول برداري استفاده شده است. تمامي روشهاي محاسباتي موجود دراين روش در الگوريتم مورچگان آمده . خصوصا هاپفيلد
    Last edited by jamshidjap; 11-01-2009 at 12:28.

در آغاز فعالیت adorian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tehran

13 مهندسی صنایع (تولید یا تکنولوژی)؟؟؟

با درورد.
    بچه ها کسی میدونه تو رشته ی مهندسی صنایع، گرایش تکنولوژی صنعتی بهتره یا تولید صنعتی و اینکه فرقشون چیه>؟ بعد اینکه تو کدوم گرایش کار بیشتره؟ ممنون میشم از مهندسای صنایع و یا مطلعین که تاپیکاتونو واسم بزارین.

.................................................. ...................................

وز سینه ام آتشکده ی پارس نمودار

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    من خودم م.صنایع دارم میخونم ولی شاخه ی من برنامه ریزی و تحلیل سیستمهاست ولی میدونم که از لحاظ درسی تفاوت خاصی ندارن-تفاوتش فقط توی واحدای اختیاریه که اونم اصلن مهم نیست-من شنیدم که تولید صنعتی شاخه ی خوبیه-موفق باشی

در آغاز فعالیت adorian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دیگه وقتی نمونده. خواهش میکنم اگه میدونید کمکم کنید. ممنونم. اگه کسی چیزی بیشتر می دونه بگه. کدوم بازار کارش بیشتره؟
    هر کی بلده توضیح بده ممنون
    Last edited by adorian; 28-02-2009 at 00:32.

پروفشنال barani700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام عزیزان
    اگه کسی راجع به رشته کارشناسی ارشد مهندسی صنایع اطلاعات داره لطف کنه در اختیارم بزاره.
    کارشناسی مکانیک دارم.میخوام رشته عوض کنم.
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

در مورد کنکور دوره فراگیر پیام نور (ارشد مهندسی صنایع) کسی اطلاعات داره.تستهای سالهای قبل این آزمون رو از کجا میتونم گیر بیارم .لطفا اگه کسی سایت خاصی در این مورد میدونه یا کتابی میشناسه بهم معرفی کنه.
    خیلی دنبالش گشتم پیدا نکردم.
    ممنونم از همه بچه های باحال این سایت....

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام

تولید خیلی خیلی بهتر از تکنولوژی هست اما اگه دانشگاهی بری که هر دو گرایش را داره مشکل خاصی پیش نمی یاد چون اختیاری هاتو می تونی درسهای بچه های تولید را بگیری ولی کلا گرایش داره از مهندسی صنایع حذف می شه دانشگاه شریف گمونم امسال دومین سالش بود که بدون گرایش در مقطع لیسانس مهندسی صنایع دانشجو گرفت و دانشگاه صنعتی اصفهان هم امسال سال اولش بود

اما با وجود شرایط فعلی اگه دانشگاهی فقط گرایش تکنولوژی داره بهتره تا جایی که امکان داره طرفش نرید

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام عزیزان
    اگه کسی راجع به رشته کارشناسی ارشد مهندسی صنایع اطلاعات داره لطف کنه در اختیارم بزاره.
    کارشناسی مکانیک دارم.میخوام رشته عوض کنم.
    ممنون.

صنایع توی دوره فوق لیسانس 3 تا گرایش داره یکی صنایع- صنایع که قبول شدن توش خیلی سخته و خود بچه های صنایع طرفش می رن اونو بهتره بی خیالش بشید چون خیلی خیلی اتمالش ضعیف غیر صنایع بتونه قبول شه توش به خصوص کهظرفیتش هم کمه که مباحثش هم اصولا ریاضی و همون مهندسی صنایع لیسانس هست که روی درسهای ریاضی وارتر تمرکز کرده

یکی دیگه صنایع - سیستم هاست که خوب این رو جز بچه هیا صنایع خیلی های دیگه هم شرکت می کنند و احتمال قبولی توش خیلی بهتره بچه های ریاضی و برق را زیاد دیدم بیان این گرایش ترکیبی از صنایع و مدیریت می شه و البته خیلی هم دیدم بچه های این رشته وارد مباحث سیستم های فازی و شبکه عصبی و .... بشن . به هر حال این گرایش براتون گزینه خیلی مناسبیه

یکی دیگه هم هست درست یادم نیست اسمشو ولی مهندسی نیست مثلا مدیریت مهندسی صنایع یک چیزی تو این مایه ها که سابقه مدیریتی هم می خواد اونم مباحث مدیریتیش شدید می شه دیگه اسمش دهن پر کن مهندسی نیست اما خوب خوبه دیگه

10. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

صنایع توی دوره فوق لیسانس 3 تا گرایش داره یکی صنایع- صنایع که قبول شدن توش خیلی سخته و خود بچه های صنایع طرفش می رن اونو بهتره بی خیالش بشید چون خیلی خیلی اتمالش ضعیف غیر صنایع بتونه قبول شه توش به خصوص کهظرفیتش هم کمه که مباحثش هم اصولا ریاضی و همون مهندسی صنایع لیسانس هست که روی درسهای ریاضی وارتر تمرکز کرده

یکی دیگه صنایع - سیستم هاست که خوب این رو جز بچه هیا صنایع خیلی های دیگه هم شرکت می کنند و احتمال قبولی توش خیلی بهتره بچه های ریاضی و برق را زیاد دیدم بیان این گرایش ترکیبی از صنایع و مدیریت می شه و البته خیلی هم دیدم بچه های این رشته وارد مباحث سیستم های فازی و شبکه عصبی و .... بشن . به هر حال این گرایش براتون گزینه خیلی مناسبیه

یکی دیگه هم هست درست یادم نیست اسمشو ولی مهندسی نیست مثلا مدیریت مهندسی صنایع یک چیزی تو این مایه ها که سابقه مدیریتی هم می خواد اونم مباحث مدیریتیش شدید می شه دیگه اسمش دهن پر کن مهندسی نیست اما خوب خوبه دیگه
    ممنونم از اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی
    همیشه موفق باشی و شاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •