تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 35

نام تاپيک: شاهکارهای موتورولا ادامه دارد...!Motorola E7

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

سلام
    anti girl عزیز من قصد کل انداختن ندارم اول این تقدیم به شما دوست عزیز ما اینجا بحث می کنیم تا هم به کمک کنیم هم به اطلاعاتمون افزوده بشه هیچکس هم حق نداره به کسی اطلاعات غلط بده منهم همینجوری چیزی نگفتم خوشبختانه ما الان تو عصر ارتباطات هستیم در باره هر چی که بخواید میتونید به راحتی اطلاعات بدس بیارییدمن بر اساس چیزهایی که دیدم وفهمیدم اون مطالبو نوشتم آخرین گوشی موجود در بازار sonyericsson ایران فکر کنم p1 باشه که به غیر از این گوشی sonyericsson گوشیهای دیگه ای مثلm600,t650 ,w900 داره که با e6 رقابت کنن من قضاوت رو به عهده خودتون میزارم فقط قبلش من خودم هم موتو دارم از sonyericsson هم متنفرم چیزی که دیدم گفتم حقیقت منظورمه امیدوارم ایندفعه حقیقتو قبول کنید من دیگه در این مورد بحث نمیکنم

نام گوشي :ROKR E6 قیمت :گارانتی متفرقه
    420000 تومان
    تاريخ معرفي :ماه دسامبر سال 2006
    باند فركانس:
    باند :
    GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 سيستم عاملنوع:Linux-based مشخصات ظاهريوزن(گرم):121 سايز (طول - عرض - ضخامت):111 * 51.5 * 14.5رنگ بندي گوشي :مشکی مشخصات صفحه نمايشنوع:TFT با قابلیت نمایش 262144 رنگ ابعاد:320 × 240 پیکسل صفحه نمايش لمسي :دارد
    حالت اسكرين سيور:
    دارد تصوير زمينه:دارد مشخصات دوربيننوع:2 مگا پیکسل دارای حالت ماکرو قابليت بزرگنمايي:8 برابر ابعاد عكس :1200×1600 پیکسل قابليت فيلمبرداري:دارد مدت فيلمبرداري:به میزان حافظه فلاش:ندارد مشخصات صداي زنگنوع:پلی فونیک 64 کاناله قابليت دريافت زنگ:دارد پخش MP3 به جاي زنگدارد مشخصات پخش كننده موزيكنوع:MP3 player قابليت پخش:MP3, WMA, MIDI, AAC, AAC+, AMR, WAV, RA مشخصات حافظهحافظه گوشي:8 مگابایت حافظه مموري كارت :دارد micro SD با قابلیت افزایش حافظه تا 2 گیگابایت دفترچه تلفن:دارد نمايش تصوير تماس گيرنده:دارد ابزار ارتباطي گوشيپورت:USB نسخه ی 2 بلوتوث:دارد اينفرارد:ندارد GPRS دارد EDGEدارد HSCSDندارد
    3G
    نداردWireless LANنداردبازينام بازي:دارد با قابلیت دانلود مرورگر اينترنتWAPدارد xHTMLدارد HTMLدارد ساير مشخصاتmessaging SMS, EMS, MMS, Email, Instant Messaging تايپ هوشمند T9ندارد ويبرهدارد آيفوندارد منشي تلفنيندارد سيستم ضبط صدا:ندارد سيستم شماره گيري با صوت:ندارد
    فرمان صوتي
    ندارد راديودارد چراغ قوه:ندارد فن آوري Push to talkندارد مكالمه تصويري:نداردقابليت ويرايش آفيس:ندارد
    قابليت نمايش Pdf
    ندارد
    قابليتهاي ديگر:
    دارای Java MIDP 2.0 دارای سیستم بارکد ریدر و اسکن کارت ویزیت مشخصات باترينوع:Standard battery, Li-Ion 1000 mAh
    زمان مكالمه:مداوم
    7 ساعت
    زمان آماده به كار
    235 ساعت وسايل جانبي
    هندفري:
    مدل S200 و مدل HS700
    هندفري بلوتوث:
    مدل H700 و مدلH670 و مدلH9 و مدلH605 و مدلH555 و مدلH3 و مدل S9 و مدل S705 و مدل S805
    كاركيت:
    كاركيت بلوتوث:
    مدل HF850 و مدل T305
    كابل:
    مدل D705 و مدل UC200
    هلدر:
    قابليت نصب دوربين:
    كيبورد بيسيم:
    شارژر:
    مدل CH700 و مدل P790 و مدلCH720
    شارژر فندكي:
    مدل VC700
    ساير لوازم

نام گوشي :P1 قیمت :گارانتی متفرقه
    520000 تومان
    تاريخ معرفي :ماه می سال 2007
    باند فركانس:
    باند :
    UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 سيستم عاملنوع:Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 مشخصات ظاهريوزن(گرم):124 سايز (طول - عرض - ضخامت):106 * 55 * 17رنگ بندي گوشي :مشکی - نقره ای مشخصات صفحه نمايشنوع:TFT با قابلیت نمایش 262144 رنگ ابعاد:240x 320 پیکسل صفحه نمايش لمسي :دارد
    حالت اسكرين سيور:
    دارد تصوير زمينه:دارد مشخصات دوربيننوع:3.15 مگاپیکسل دارای فوکوس اتوماتیک و دوربین دوم VGA قابليت بزرگنمايي:3 برابر ابعاد عكس :2048x1536 پیکسل قابليت فيلمبرداري:دارد مدت فيلمبرداري:به میزان حافظه فلاش:دارد مشخصات صداي زنگنوع:پلی فونیک 72 کاناله قابليت دريافت زنگ:دارد پخش MP3 به جاي زنگدارد مشخصات پخش كننده موزيكنوع:Media Player قابليت پخش:MP3, AAC مشخصات حافظهحافظه گوشي:160 مگابایت حافظه مموري كارت :دارد 512 مگابایت کارت حافظه (Memory Stick Micro (M2دفترچه تلفن:دارد نمايش تصوير تماس گيرنده:دارد ابزار ارتباطي گوشيپورت:USB نسخه 2 بلوتوث:دارد اينفرارد:دارد GPRS دارد EDGEنداردHSCSDندارد
    3G
    دارد Wireless LANدارد بازينام بازي:دارد با قابلیت دانلود مرورگر اينترنتWAPنداردxHTMLنداردHTMLدارد ساير مشخصاتmessaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging تايپ هوشمند T9دارد ويبرهدارد آيفوندارد منشي تلفنيندارد سيستم ضبط صدا:دارد سيستم شماره گيري با صوت:ندارد
    فرمان صوتي
    ندارد راديودارد چراغ قوه:ندارد فن آوري Push to talkندارد مكالمه تصويري:دارد قابليت ويرايش آفيس:دارد
    قابليت نمايش Pdf
    دارد
    قابليتهاي ديگر:
    سیستم اسکن کننده کارت ویزیت وJava MIDP 2.0 مشخصات باترينوع:Standard battery, Li-Ion 1120 mAh
    زمان مكالمه:مداوم
    10 ساعت
    زمان آماده به كار
    440 ساعت وسايل جانبي
    هندفري:
    مدل HPS-60 و مدل HPM-70 و مدل HPB-60
    هندفري بلوتوث:
    مدل HBH-PV705 ومدل HBH-GV435 ومدل HBH-PV700 و مدل HBH-IV835 و مدل HBH-610 ومدل HBH-608 و مدل HBH-662 ومدل HBH-300 و مدل HBH-600و مدل HBH-35و مدل HBH-600 و مدل HBH-200
    كاركيت:
    كاركيت بلوتوث:
    مدل HCB-300و مدل HCB-700 و مدل HCB-100
    كابل:
    هلدر:
    قابليت نصب دوربين:
    كيبورد بيسيم:
    شارژر:
    مدل CST-60
    شارژر فندكي:
    CLA-60
    ساير لوازم
    پایه رومیزی مدل CDS-60 و بلندگو مدل MPS-60 وبندگو مدل MDS-60 و کابل اتصال به وسایل صوتی مدل MMC-60 و سیستم پخش موزیک مدل MDS-70 و فلاش مدل MXE-60و دستگاه پخش فایلهای صوتی و تصویری روی تلوزیون مدل MMV-100
    Last edited by beckham7; 04-10-2007 at 01:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gholam14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    اگريكروزي باگوشيهايي مثل نوكيابشودبه كره ماه هم سفركردمن يك موي گنديده موتورولا رابه صدتاازاين گوشيهانميدهم موتورولاهيچ چيزهم كه نداشته باشه همين زيباييش به تمام گوشيهاي ديگرمي ارزه.

داره خودمونی میشه JinN777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Shiraz, Iran

14

سلام
    اگريكروزي باگوشيهايي مثل نوكيابشودبه كره ماه هم سفركردمن يك موي گنديده موتورولا رابه صدتاازاين گوشيهانميدهم موتورولاهيچ چيزهم كه نداشته باشه همين زيباييش به تمام گوشيهاي ديگرمي ارزه.
    تایید...!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض eyvall

سلام
    منم تایید میکنم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

منم تایید میکنم
    ای بابا یه جوری میگید که انگار من با موتو دشمنم
    موقعی که میخواستم گوشی بخرم هر برندی میتونستم بگیرم ولی من عاشق زیبایی v3x بودم
    به نظر من هر کسی موتو نمیگیره
    Last edited by beckham7; 07-10-2007 at 21:19.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

soory makemistake
    Last edited by beckham7; 07-10-2007 at 21:20. دليل: تکرار

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من هر کسی موتو نمیگیره

با این قسمتش موافقم 100%
    Last edited by anti_girl; 07-10-2007 at 23:41.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

کوچیک شماییم
    دوست عزیز بحث ما سر چیز دیگه ای بود ولی این که مشخصه موتو همیشه سروره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خدایش چند وقته که موتو عقب افتاده.موقعی که 2005 سونی k750 رو معرفی کرد.موتو v3x که 1 سرو گردن بالاتر بود رو معرفی کرد.2 ساله پیش بیشتر موتوها میکرو sd میخوردن.سونی و نوکیا الان یادشون اومده!2 ساله پیش v3x .دارای تکنولوژی 3G بود!a1200 ساله 2005 با p990 که یکسال بعد اومد برابری میکرد.
    من k810 سونی داشتم.دوربینه 3.2 مگاییش آشغال بود ,از k750(گوشیه قبلیم) هم بد تر بود!فروختم و الان a1200خریدم,احساسه آرامش بهم دست داده,1 جورایی خیالم راحت شد.
    حالا هم مثل روز برام روشنه که دوربینه 5 مگای E7 با زوم اپتیکال!!!!!!!!!!!!! و اتوفکوس بودنش.دوربینه تمامه رغیباشو میخوره.
    1 نکته ی جالب lcd ی که E7 داره.با 640.480 پیکسل و 16 میلیون رنگ,اونم موتو که همین lcd هاشم عالیه!!فعلا که سونی و نوکیا حرفی از این پیکسل نزدن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خدایش چند وقته که موتو عقب افتاده.موقعی که 2005 سونی k750 رو معرفی کرد.موتو v3x که 1 سرو گردن بالاتر بود رو معرفی کرد.2 ساله پیش بیشتر موتوها میکرو sd میخوردن.سونی و نوکیا الان یادشون اومده!2 ساله پیش v3x .دارای تکنولوژی 3G بود!a1200 ساله 2005 با p990 که یکسال بعد اومد برابری میکرد.
    من k810 سونی داشتم.دوربینه 3.2 مگاییش آشغال بود ,از k750(گوشیه قبلیم) هم بد تر بود!فروختم و الان a1200خریدم,احساسه آرامش بهم دست داده,1 جورایی خیالم راحت شد.
    حالا هم مثل روز برام روشنه که دوربینه 5 مگای E7 با زوم اپتیکال!!!!!!!!!!!!! و اتوفکوس بودنش.دوربینه تمامه رغیباشو میخوره.
    1 نکته ی جالب lcd ی که E7 داره.با 640.480 پیکسل و 16 میلیون رنگ,اونم موتو که همین lcd هاشم عالیه!!فعلا که سونی و نوکیا حرفی از این پیکسل نزدن.
    به شما تبریک میگم با این سلیقتون خوشحالم که شما هم به طرفداران موتو پیوستی باید بگیم که واقعا موتو اخرشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •