حالا بگو ما چطور به اون وصل بشیم وگرنه تمام این حرفها مفت نمی ارزه داداش.................
حالا بگو ما چطور به اون وصل بشیم وگرنه تمام این حرفها مفت نمی ارزه داداش.................
با اولش موافقم..
بمیرم برات تو هم میخوای؟؟
منم میخوام
آخه اگر این مردم شورش نمی کردنالآن ایران چه چیزی بوداااااااااا
چرا ما باید اشتباه کردن اونارو کمربند بخوریم؟؟![]()
این خبر صحت نداره ! یکی از رفقا توی اسکاتلند هست و میگه :
نه ! خبری ازش نیست .. من دارم ماهی کلی پول میدم تا 2 مگابیت بگیرم اگه اینطوری بشه که همه شرکت ها ورشکست میشن !
حالا اینا که چیزی نیست صبر کنید پروژی ملی "اینترنت ملی" شروع بشه ... اون موقع ببین چه شود....
اصلا هم فکر نکنید چون یه مدته خبری نیست خوابیده هاااا اصلا یهو میبینین از خواب پا شدین و فقط می تونید به 100 تا سایت که تو بحث ساماندهی.... عضو شدن دسترسی دارین.....
واقعا متاسفم ...از اینجا باید رفت.....
100مگابیت در ثانیه؟!!این سرعتی که ما تو بعضی ادارات و دانشگا ه ها داریم با این تفاوت که در آن واحد صد ها نفر به طور هم زمان دارن از اون استفاده می کنن و بنابراین به هر نفر چیز زیادی نمی رسه.واقعا اونجا یه نفر می تونه به راحتی با چنین سرعتی از ایننترنت استفاده کنه؟
جالبه!مقایسه کنید!اینترنت زغالی و ف ی ل ت ر ی .پلیسی به نام پلیس اینترنت و جرمی به اسم وبلاگ نویسی!!!
دوستان ناشكري نكنيد .
فكرشو كنيد اگه ديال آپ با 0000000.000001
اين دانلود مي كرد چي كار ميكرديد . D:![]()
نه داداش . داغ فلسطين و لبنان كمر ما رو شكوند .
خوش به حالشان
سپاس
چه هدفی دارید این خبرا رو میزارید؟من هروقت خبرای این انجمن رو میخونم بیشتر احساس تحقیرشدگی میکنم.هیچی برای دنیا نداریم اون وقت ادعای ابرقدرت بودن رو هم داریم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)