جواد جان سلام
آقا خيلي مفيد بود . فعلا تو كار طراحيش هستم . هر جا موندم مزاحمت مي شم .
قربانت : شاهين كينگ
جواد جان سلام
آقا خيلي مفيد بود . فعلا تو كار طراحيش هستم . هر جا موندم مزاحمت مي شم .
قربانت : شاهين كينگ
با سلام ..
خواهش ميكنم شاهين جان خوشحال ميشم كمكت كنم ..
يه نكته تنها موقع ذخيره كردن صفحه Html اون رو به فرمت يونيكد ذخيره كنيد به اين صورت كه اگر با فرونت پيج كار ميكنيد به شكل هاي زير دقت كنيد ...
![]()
موفق باشيد ..
سلام لطفا منو دعوت کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام ..
vafaa جان به انجمن هاي تخصصي P30world خوش اومدي ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد ..
سلام ,دوستان من دعوت شدم به ولی وقتی کلیک میکنم صفحه ورودیش میاد., من یعنی جایی کهباید ای دی و پسورد بدم ,صفحه ثبت نام نمییاد ممنون
سلام ,دوستان من دعوت شدم به ولی وقتی کلیک میکنم صفحه ورودیش میاد., من یعنی جایی کهباید ای دی و پسورد بدم ,صفحه ثبت نام نمییاد ممنونbee3da@yahoo.com
لطفا منو دعوت کنییییید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مردم خدایی از بس التماس کردم فدای شما
با سلام ..
اگر بر ارسال متوالي پست ها به صورت پشت سر هم اقدام كنيد شديدا با شما برخورد ميشه.. لطفا قوانين رو رعايت كنيد ..
دعوت نامه رو در تاپيك مخصوصش براي شما فرستادم ... چرا ضد و نقيض پست ميدي عزيز؟!!!!!!!!!!
نوشته شده توسط vafaa
نوشته شده توسط vafaa
نوشته شده توسط vafaa
!!!!!!!!!! ؟
وفا جان بعد از اينکه دعوت نامه براي شما ارسال شد با مراجعه به صندوق پستي خود و با گشودن فايل ضميمه نامه که يک صفحه HTML هست [attachment.html] با صفحه اي مانند تصوير زير برخورد ميکنيد ..
![]()
با کليک بر روي لينکي که در صفحه وجود داره وارد صفحه ثبت نام ميشويد ..
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل چي هست !! بيشتر دقت كن دوست من ..
آقا جواد خيلي خيلي ممنون
منم برم واسه خودم يكي درست كنم
اگه مشكلي بود مزاحمت ميشم (اين جماعت عجب پررو هستن![]()
![]()
![]()
)
فقط اگه ممكنه يه هاست بهتر از پرشين گيگ معرفي كنيد كه هم رايگان باشه و هم مشكله محدوديت پهناي باند نداشته باشه
Last edited by Hady_Savant; 26-10-2005 at 07:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)