تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 11 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 101

نام تاپيک: گوشیهای چینی نخرید....!

پروفشنال آرشین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله یه سری تازگیا اومدن البته نیمه قانونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه absorb3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

همه اینا رو میخرن و کسی هم تا حالا من ناراضی ندیدم ... خیلی جالبه !!!

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

همه اینا رو میخرن و کسی هم تا حالا من ناراضی ندیدم ... خیلی جالبه !!!
    بله،جنسهایی که تحت لایسنس خود شرکت و نظارت آن هستند خوب هستند

گوشی های تقلبی که عنوان شرکتها رو جعل می کنن مشکل دارن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

5 گوشی چینی نخرید

من یکی داشتم 2 روز بعد رفتم عوضش کردم . فقط تی وی دارن که اونم بعد از 11 روز مستهلک میشه.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

مستهلک دیگه چیه ؟؟ بابا زیر سیکل صحبت کنید ؟؟؟ یکی از دوستای بابام میخواد از این تی وی ها بخره ؟؟ حالا نمیدونم منصرفش کنم یا نه ؟؟!!

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

همونطور که من از اول گفتم روی حساب من با گوشیهایی است که بدون هیچ مارک وحساب و کتابی تو بازار ریخته...
    مطمئن باش اگه نوکیا هم کارخونه چین رو بگیره دائم روش بازرسی داره و نظارت میکنه مسلما نمیزاره اعتبار و نامی که مدتها به دست آورده رو براحتی از دست بده و اگه هم میبینی این کار رو کرده فقط و فقط به خاطر نیروی کار ارزون قیمتیه که در چین وجود داره...
    وگرنه کالاهای چینی درجه یک هم وجود داره...!
    این رو میتونی در تعداد زیادی از افرادی که سونی اریکسون دارند و راضی هستند ببینی...
    کی گفته بازرسی می کنه؟
    کوکاکولا ایران هم اصلش مال آمریکاست یعنی اونی که تولید ایرانه تحت لیسانس آمریکاست؟
    مطمئنا نه

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

من یکی داشتم 2 روز بعد رفتم عوضش کردم . فقط تی وی دارن که اونم بعد از 11 روز مستهلک میشه.
    منم با نوکلا موافق نیستم چون با نوکلا ان95 کار کردم ولی سکت و بایزهاو که البته الان می شه یک ماه که بایزهاو رو دارم جنس های خوبی هستند

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

عزیزم من اصلا منظورم سونی اریکسون نیست و روی صحبت من با گوشیهای متفرقه ای است که به نام چینی معروف شدند...!
    الان محصولات چینی خیلی زیاد یک مورد بزرگش خودروهای mvm
    delica که تاکسی های ون هست
    که واقعا کیفیت ساختشون عالیه پس بهتره الکی در مورد چیزی که نداشتی قضاوت نکنی

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

کی گفته بازرسی می کنه؟
    کوکاکولا ایران هم اصلش مال آمریکاست یعنی اونی که تولید ایرانه تحت لیسانس آمریکاست؟
    مطمئنا نه
    ببین دوست عزیز خوشبختانه من در مورد نوشابه هم اطلاعات خوبی دارم...!
    همین کوکاکولا که شما میگی در ایران زیر نظر شرکت سهامی خوشگوار تهیه میشه و اگه دقت کنید دو نوع داره که روی کوکاکولاهایی که عصارش اصله نوشته اصل و قیمتش هم بیشتره در ضمن طبق توضیحات یکی از آشنایان که اونجاست نظارت هم صورت میگیره...!

الان محصولات چینی خیلی زیاد یک مورد بزرگش خودروهای mvm
    delica که تاکسی های ون هست
    که واقعا کیفیت ساختشون عالیه پس بهتره الکی در مورد چیزی که نداشتی قضاوت نکنی
    در مورد mvm هم میدونید که طرحش یک کپی کامل از ماتیز دوو است...!
    من نمیگم همه محصولات چین بیخوده منظور اصلی من اینه که گوشیهایی رو نخرید که هیچ منبع درست حسابی در مورد اونها وحود نداره و اصلا معلوم نیست کی متولی تولیدشونه...!!!

10. این کاربر از amir2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

طبق تحقیقاتی که انجام دادم در مورد گوشیهای چینی به نکات جالبی رسیدم که بهتره همه بدونند تا گول تعریفات مغازه دارها رو نخورند...
    چینی ها مثل اینکه رگ خواب کشورهای جهان سوم مثل ایران رو فهمیدن برای همین گوشی تولید کردند با هیچ امکاناتی به جز چند تا اسپیکر و احتمالا قابلیت دریافت TV .....!
    1.همه این گوشیها چینی هستند و اصلا باور نکنید که مغازه دار میگه مال من قطعات ژاپنیه ولی مونتاژ چینه یا کره ایه و ...(خوشبختانه فروشنده ها هم خیلی کم رو هستند گوشی بی نام ونشون رو میگفت شرکتش تو آمریکاست ولی مونتاژ چینه...!
    2.جنس قطعات و قابشون تقریبا از ضایعات پلاستیک مواد کهنست...و اگه هر مشکلی براش پیش بیاد تقریبا لوازم یدکیش نیست...!
    3.اثرا بلوتوثش مشکل داره تازه اونهایی هم که به زحمت کار میکنه چون حافظه داخلی کمی داره باید از خیر فایلهای بزرگ گذشت و تو حد همون عکس و ...
    4.هیچ کدومش سیستم عامل درست حسابی نداره(البته بعضیهاش شانسکی میشه روش بعضی برنامه های جاوا رو نصب کرد...)
    5.تقریبا بعد مدت کوتاهی هم اسپیکراش به خش خش میافته هم تلویزیونش دیگه اون کیفیت اولش رو نداره...
    6.lcd تاچ اسکرینش به شدت ضعیف عمل میکنه .......
    7.دوربینش به هیچ وجه در حد اونی که روش نوشته (البته اگه چیزی نوشته باشه) نیست...
    8.زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه (باید از خیر sms های فارسی بگزرید...
    9.از نظر طراحی هیچ حرفی برای گفتن ندارند.
    10.متاسفانه اکثرا هم مدلهای برندهای معروف بازار رو یدک میکشند و امان از روزی که فروشنده ... باشه (جلوی خودم n82 که هنوز به بازار نیومده رو به قیت 195 تومان فروخت...!
    11.و...
    خلاصه ممکنه البته بعضیها هم گرفته باشن و راضی باشند ولی خداییش ناراضیهاش خیلی بیشترند...
    من فقط همین قدر بگم که مشتری اول و آخرش خودتی...
    کاملا با حرفات موافقم و خیلی از این اشکالاتش رو خودم میدونستم حالا یه چیزه مهمی که کسی نمیدونه مارک های تقلبی بسیار مشابه مارک هایه مشهور هستند مثلا : NOKIA رو NOKLA مینویسن یا sony ericsson رو suny ericssom مینویسن و... دقت کنید سرتون کلاه نره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •