كسي برنامه خوبي برا كار با اين نوع فايلها سراغ نداره.يكيو خودم دارم ولي تايپ كني راحت تره تا كار با اين برنامه![]()
كسي برنامه خوبي برا كار با اين نوع فايلها سراغ نداره.يكيو خودم دارم ولي تايپ كني راحت تره تا كار با اين برنامه![]()
Last edited by younes_ysf; 21-09-2007 at 13:00.
جواب منو نداديد كه چجوري اينارو به اس ام اس اضافه كنم؟؟
برای اضافه کردن به اس ام اس باید در صفحه ای که متن مورد نظرتا تایپ می کونی وارد more بشی بعد add item بعدmelody بعد فایلتا انتخاب کن
خواهش می کنم
اینجا جمع شدیم برای همین کارها
جواب منو نداديد كه چجوري اينارو به اس ام اس اضافه كنم؟؟هیپو جون درست میگهبرای اضافه کردن به اس ام اس باید در صفحه ای که متن مورد نظرتا تایپ می کونی وارد more بشی بعد add item بعدmelody بعد فایلتا انتخاب کن
برنامه های مبدل هستند ولی افتضاح اندكسي برنامه خوبي برا كار با اين نوع فايلها سراغ نداره.يكيو خودم دارم ولي تايپ كني راحت تره تا كار با اين برنامه![]()
خودمون بسازیم که بهتره(البته تازه کارم به بزرگی خودتون ببخشید)
قابل شما رو نداره خیلیا دنبالش اند ولی گیر نمیارن (آخه کلی بدبختی داره ساختنشون)دستت درد نکنه. دنبالش بودم
آره میدونم چقدر بروبچ دنبالش اند میخوام بدم پیوستش کنن!!!!!ایول داداش تاپیک جالبی میشه
اگه میشه اموزش اضافه کردن اینها رو به sms هم بزار جون من یه 15 تا دارم اما هیچ کدوم به sms اضافه نمی شن
حجم فایلها زیاده واسه همین به sms نمیچسبند
اینا که آهنگ نیستن از ویبره و اینفرا رد و نور صفحه بازی این فایلها خوشم نمیاد واسه همین نزاشتماینم چندتا از اونائی که هم ویبره دارن و هم نور پشت صفحه رو فعال میکنن.
نکته : رو سری P و احتمالا بقیه سیمبینها کار نمیکنه.
به به آقا توحید نیز قدم رنجه فرمودندعالی بود ممنون
همینطور ادامه بده
ایول . . .
خیلی توپ بودن ...
میشه بگی چطوری میشه اینا رو ساخت ؟
تازه کارم رو با این فایلها شروع کردم بزارید یه کم حرفه ای بشم چشم آموزش هم میزارم استفاده کنیدایول . . .
خیلی توپ بودن ...
میشه بگی چطوری میشه اینا رو ساخت ؟
خب من همين كارو ميكنم ولي نميشه يعني اصلا فايل رو نشون نميده!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)