تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: بيشترين جاذبه ي زمين ازكدام قسمت ان وارد ميشود؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

بیشترین جاذبه در سطح زمین وجود داره وجالب اینجاست که اگر به مرکز زمین برید جاذبه وجود نداره . پس یعنی بیشترین مقداردر سطح زمین و هرچه از اون به طرف بالا یا مرکز زمین بریم جاذبه کمتر میشه . در سطحزمین هم قطب ها بیشترین جاذبه رو دارن بطوری که سطح زمین اونجا صاف هست یعنی مثلبقیه جاها که زمین انحنا داره نیست چون که شدت جاذبه اونقدر زیاده که زمین صاف شدهو روی خط استوا هم کمترین جاذبه رو داره . به همین خاطر اکثر فضاپیما ها رو ازپایگاه های نزدیک استوا پرتاب می کنن که سوخت کمتری استفاده بشه

رضا جان فکر کنم از اول تا آخر حرف شما اشتباه بود . (البته توهین نشه . هر کسی ممکنه اشتباه متوجه بشه .)

ببینید علت اینکه فضاپیما ها رو از استوا پرتاب می کنن به خاطر اثر کوریولیس و خروج از مرکز هست که بیشترین شتاب اولیه رو در این منطقه از زمین می شه به جسم در حال پرتاب داد (زیاد ربطی هم به این بحث نداره !)
    دوم اینکه علت صاف بودن قطب ها بخاطر پخ تر شدن استوا در مراحل اولیه تشکل زمین ( وقتی که سطحی تقریبا مایع داشته ) . این هم مربوط به خروج از مرکز می شه . و البته صاف بودن و نبودن هیچ تاثیری در میزان گرانش وارده بر شما نداره . چون زمین در استوا پخ شده بنابراین فاصله از مرکز زمین در استوا بیشتره و در قطب ها هم فاصله کمتر . بنابراین میزان جاذبه در قطب بیشتر و در استوا کمتر هست .
    اینکه در زیر زمین جاذبه وجود نداره رو من اصلا نشنیدم و اصلا توجیه علمی نداره . اگه ماهیت جاذبه رو درک کرده باشید متوجه می شید که این حرفتون اشتباه محضه .

البته بازم می گم یگ وقت توهین نشه . حدف یادگیریه . من هم در خیلی از موارد اشتباه فکر می کنم .
    با تشکر .

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

.........البته بازم می گم یگ وقت توهین نشه . حدف یادگیریه . من هم در خیلی از موارد اشتباه فکر می کنم .
    با تشکر .
    چرا ناراحت بشه؟

ما خودمون بعضی وقتها یه گافهایی می دادیم خفن تر از همه.حالا باز شاید دوستمون دلیل دیگه ای بیاره.

ما که منتظریم

پروفشنال DiDiSks's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    M a S h H a D

پيش فرض

نیروی گرانش زمین در پوسته هر لحظه مقدارش متفاوت میشه(البته به مقدار کم)حتی در بعضی وقت ها جاذبه0 میشه ولی در کل جاذبه در سطح پوسته یکسان و مقدار اون با افزایش عمق بیشتر میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

طبق محاسباتی که انجام شده و من فقط از شرح آن مطلع هستم، وقتی که ما به سمت داخل زمین حرکت می کنیم، می توانیم بگوییم که گرانش وارد شده به ما فقط توسط زمین منهای قسمتی قسمتی از که با دایره ای عمود بر شعاع زمین به مرکز محل ما جدا می شود، می باشد که مقدار آن برابر است با گرانش بر روی سطح زمین.[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/a/My%20Documents/99990.JPG[/IMG]

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •