تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 46

نام تاپيک: Pharaoh

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

برادر اوشون که میفرمایید overseer هست! نیاز ها رو نشون نمیده! بلکه لول ها رو نشون میده
    که مثلا فلان building به آب! architect, dire house, apothecary, bazaar و .... دسترسی داره یا نه! اگه داره مثلا چه قد
    برای بال بردن culture استفاده میشه معمولا یا مواقعی که شهر خیلی شولوغه نمیدونید دقیقا مثلا architect house کجاهاس! میرید رو این منو و damage رو انتخاب میکنید فقط اینا رو نشون میده

از کجا؟×!!
    خوردنیه برار؟
    والا من همین رو گرفتم چون سی دیه خودم سوخته بود! الان دارم بازی میکنم
    رو xp که مشکلی نداره

مثله اون Zeus: master of olympius سوسول نیست این! مرده!
    برادر اوشون که میفرمایید overseer هست! نیاز ها رو نشون نمیده! بلکه لول ها رو نشون میده
    برادر فکر کنم نیاز ها توی این بازی با لول اون ستون ها 1 نسبت هایی داشته باشه :دي
    خوب وقتی ستون آب پایین یعنی به آب نیاز داره دیگه. چرا پیچش میدی؟؟؟ :دي

از کجا؟×!!
    خوردنیه برار؟
    امتحانش ضرر نداره :دي
    demonoid یه سایت معروف تورنت هست.

2. این کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

برادر فکر کنم نیاز ها توی این بازی با لول اون ستون ها 1 نسبت هایی داشته باشه :دي
    خوب وقتی ستون آب پایین یعنی به آب نیاز داره دیگه. چرا پیچش میدی؟؟؟ :دي

امتحانش ضرر نداره :دي
    demonoid یه سایت معروف تورنت هست.

بله برادر!
    بر منکرش لعنت
    نه آخه شما گفتی نیازها رو گفته من یه نمه تصحیح کردم
    چون مثلا برای اینکه کالچرتون از 40 بالاتر بره باید booth ها رو زیاد کنید که juggler ها زیاد تر شن

4. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Metalzadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سرزمین هرگزها

پيش فرض

سلام
    این ISP ما سرعت تورنت و محدود کرده :(
    یه 2 3 روز دیگه منم شروع می کنم

6. این کاربر از Metalzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

به به
    سلام برار
    اینورا
    چرا پس؟ چه آی اس پی ای!!!
    نسبت به حجمش ارزش داره
    پلی تایمش چند 10 برابره!!!

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

ميشه بكي مثلا يه اتيش نشاني يا يه جاه اب بزرك جقدر مي تونه خونه ها رو سابورت كنه ؟؟؟ من مشكل باهاش دارم ! يا خونه هاشون مي سوزه ! از يا از تشنكي تلف مي شن ! ولي يك شهري ساختما !!! كلي از اين مجسمه ها توش بود !

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

والا این شهرم رو تازه شروع کردم
    برای همین بیشتر بخش ها رو نداره هنوز
    + اینکه زمینش هم قناسی زیا داره یه شهر گنده نمیشه زد! مجبور شدم 5 تا شهرک بزنم! و به هم ربط بدم که سخت تر میشه

ولی در کل شما باید از یه همچین الگویی استفاده کنید که برای مراحل بعد و پیشرفت های شهر مشکلی نداشته باشید:

تا الانش رو 3 تا عکس انداختم:

10. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بابا يكم بيشتر توضيح بده ... من فعلا دارم از همون اموزش اصلي خودش دنبال ميكنم ! فك كنم مرحله ي سوم هستم ... يعني هنوز همه ي امكانات باز نشده برام !!!

ببين مثلا اين قير و اينا به جه دردي مي خوره ؟ يا مثلا همين طلا ؟ جايي نيس بشه غذا فروخت بول كرفت ؟ جون من هميشه غذا زياد مي ارم ! 6-7 تا انبار غلات دارم !

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

10 بهترین ترفندها و راه حل ها به صورت گام به گام در ساختن شهرهای عالی با کارگردانی داریوش ج.ح!

بهترین ترفندها و راه حل ها به صورت گام به گام در ساختن شهرهای جلب! با کارگردانی داریوش ج.ح!

خوب من راه های مختلفی رو تو این مدت امتحان کردم که این نوع شهرسازی بهترین جواب رو میداده پس براتون به صورت گام به گام مینویسم حالش رو ببرید!

1. در آغاز مرحله دکمه ی p را برنید تا بازی به صورت pause در آید! حالا شما زمان دارید که با خیال راحت در 4 وی نقشه بگردید و قسمت های خوب برای احداث شهر اصلی یا شهرک های مختلف را تخمین بزنید!

2. همزمان که بازی در pause هست به قسمت Game speed رفته و سرعت را بر روی 10% بیاورید! یعنی کمترین میزان ممکن!

3. بازی را از حالت پاوس خارج کنید و کلنگ! محترم را انتخاب کرده و تمامی راه های اولیه زیمن را که به kingdom road موسوم هستند را پاک کنید! نگران نباشید این راه ها جز دست و پا گیری و خراب کاری نقش دیگری ندارند! مردم و trader ها میتوانند بدون جاده هم عبور و مرور کنند!

4. از منوی beautification بزرگترین statue را مانند شکل های پایین انتخاب کنید

5. در محل هایی که فاصله ی مناسب را با رودخانه ها یا کوه ها دارند و همینطور دسترسی به زمین آبدار! (چمن دار) دارند آنها را بکارید! متد 4 تا 4 تا (ابداع داریوش ج.ح!) بهترین روش هست! یعنی 4 statue کنار هم 5 فضا فاصله! 4 تای دیگه دوباره 5 تا فضا فاصله .... به همین ترتیب!

6. 5 تا فاصله ی بین برای الان به کار میاد! در طرفین 4 statue دو ردیف خانه بکشید!

7. سریع road را به دور خانه ها بکشید چون اگر این کار را نکنید! بعد از مدتی پاک میشن!

8. در مرحله 5، 5 تا فضا فاصله گرفته بودیم؟ درست؟ با خانه ها و جاده 3 تاشون پر شد! الان دوباره خونه های اطراف 4 statue جدید را بکشید! خانه های وسط از جاده به سورته استراکی استفاده میکنند!

9.جاده کشی دوره خانه ها تموم شد! و ملت!!! شروع به اومدن میکنن! با اونا کار نداریم!
    حالا تقاطع های گوشه ی جاده (جاهایی که جاده ها تموم میشه) را از طرفین 7 فضا ادامه دهید و به هم متصل کنید! مانند شکل ها اینجا ها قسمت هایی هستند که industry ]ا و temple ها و خلاصه همه ی building ها قرار میگیرند!

10. خوب قسمت اصلی کار تموم شد! دیگه بقیه موارد دسته خودتونه که چیا رو کجا ها قرار بدید! ولی به نیازهای خانه ها در هر مرحله از ارتقا و ترتیب آنها توجه داشته باشید

11. Architect post و fire House جزو اولین چیزهایی که قرار میدید باید باشن (به شکل ها توجه کنید)

12..... کامل خواهد شد!

ادامه دارد!!××!....

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بابا يكم بيشتر توضيح بده ... من فعلا دارم از همون اموزش اصلي خودش دنبال ميكنم ! فك كنم مرحله ي سوم هستم ... يعني هنوز همه ي امكانات باز نشده برام !!!

ببين مثلا اين قير و اينا به جه دردي مي خوره ؟ يا مثلا همين طلا ؟ جايي نيس بشه غذا فروخت بول كرفت ؟ جون من هميشه غذا زياد مي ارم ! 6-7 تا انبار غلات دارم !
    به! تازه آموزشیش هستی! خوب اون مرحله ها رو نمیتونی خیلی مانور بدی! باید طبق خواسته های خودش بری جلو

اول از همه بگم شما کلا خسته نباشی!!!

خوب حالا حالا ها هم امکانات برات باز نمیشه! خورد خورد اضافه میشن

قیر؟!!!! قیر نداریم برادر! قیر کجا بود؟×! نکنه clay pit رو میگی؟! اونا رو بعدا میفهمی! دقت نکن! فعلا
    بگو ببینم چیا رو گیر کردی

طلا! کمک پوله! یعنی زمین هایی که طلا دارن معدنش رو میزنی بعد نردیکش هم city place!
    طلا رو میارن میریزن تو city place 100 تا 100 تا به پولت اضافه میشه!

مرحله های بعدی trade roat هم باز میشه برات
    میتونی هر مرحله چیزهای خاصی رو صادر کنیو چیز های خاصی رو وارد!
    فعلا تو اموزشیش شهر ها رو گنده نکن! دردسر میشه
    کوچیک بزن طبق خودش برو جلو تا با همه چی آشنا بشی بعد چیزای دیگه رو هم باز میکنه!

اگه دمه خدای نیل رو نبینی قحطی میفرسته پدرت رو در میاره! Osiris خدای غذا و کشاورزی و نیل هست!
    حالا به خداها نرسیدی

اونقد ها هم کشکی نیست که همیشه از این خبرا باشه!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ايزيس و ازيريس هم مكه داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بريم يه ىست بزنيم كلي معطلش ميشيم !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •