تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 46

نام تاپيک: اعتباری ایرانسل یا همراه اول ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Never Hood

پيش فرض

اگر میخای از کلی اس ام اس و مکالمات ارزون و رایگان استفاده کنی.از اینترنت رایگان و امکانت دیگه در خرید ایرانسل شک نکن.
    دوست عزیز این امکاناتی که شما میگین فقط در صورتی امکان داره که ایرانسل به ایرانسل بخوای ارتباط برقرار کنی.برای بقیه خطوط هزینه ها همون 16 تومان اس ام اس و مکالمه هم حدودا 60 تومانه.پس این کجاش مجانیه؟؟؟ البته خودمم ایرانسل اعتباری دارم آنتن دهیشم بد نیست...

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

دوست عزیز این امکاناتی که شما میگین فقط در صورتی امکان داره که ایرانسل به ایرانسل بخوای ارتباط برقرار کنی.برای بقیه خطوط هزینه ها همون 16 تومان اس ام اس و مکالمه هم حدودا 60 تومانه.پس این کجاش مجانیه؟؟؟ البته خودمم ایرانسل اعتباری دارم آنتن دهیشم بد نیست...
    5 روز عید یادت رفت ؟ ممکنه دوباره تکرار بشه

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

ایرانسل خیلی بهتره

ما چاکر خوزستانی های عزیز هستیم مخصوصا دزفولیها و اهوازیها.......
    میتونم من با شما بیشتر آشنا شم؟؟؟؟؟

پروفشنال شیدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    iran - Tehran

پيش فرض

به نظر من هم همراه اول بهتره
    برو بچه های دانشگاه اکثرا ایرانسل داشتن فروختن ، همراه اول خریدن راضی ترن
    ایرانسل بیشتر تبلیغات
    بچه ها میگن اینترنتش مجانیه ولی ما که یک ربع وارد اینترنتش شدیم 700-800 تومن کم کرد

پروفشنال leila*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

میگن قراره ایرانسل با ای ار تی سی ای قرارداد ببنده اگه راست باشه خوب ایرانسل بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_milad_milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

همش درست بله ایرانسل خیلی آبرو ی آدم را نگه می داره!که نه!
    یعنی ابروی شما رو سیم کارتت نگه میداره؟!!!

اگه طرح هاش رو فعال کنی پیامک به سایر خطوط 8 تومن میشه همچنین تعرفه مکالمش کمتر میشه!!

به نظر من هم همراه اول بهتره

برو بچه های دانشگاه اکثرا ایرانسل داشتن فروختن ، همراه اول خریدن راضی ترن

ایرانسل بیشتر تبلیغات

بچه ها میگن اینترنتش مجانیه ولی ما که یک ربع وارد اینترنتش شدیم 700-800 تومن کم کرد
    اولآ تبلیغات ایرانسل درسته بعدش هم اینکه استفاده از gprs دقیقه ای نیست!!!!بر حسب کیلو بایت حساب میشه که تعرفه ش 1.5 تومان به ازای ارسال یا دریافت هر کیلو بایت حساب میشه!!! تعرفه سیم کارتهای پیام رسانش 0.5 تومان هست و اگه برای بقیه سیم کارتهاش از طرح هاش استفاده کنی کمتر میشه و برای سیم کارت دائمی اگه طرح طلائی رو انتخاب کنی gprs رایگان میشه پیامک و مکالمه به ایرانسل رایگان میشه و برای بقیه خطوط با تعرفه خیلی خوب که هزینه طرح طلائی 15 هزار تومان در ماه هست!!! اگه وقت کردی به سایت ایرانسل هم سر بزن جواب تمام سوالاتت رو اونجا میگیری!!!

پروفشنال .SA33D.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ایرانسل خیلی خوبه ولی فعلا فقط تو تهران خوب جواب میده.من خودم شهرستانم ایرانسل اعتباری گرفتم.یه روز خوبه یه هفته افتضاح!! یه بار واسه یه پیامک 3 صفحه ای دقیقا 47 دقیقه میخ شدم(البته مجبور بودم حتما پیامک بدم!!!!) .
    دوستان کسی اطلاع نداره پوشش ایرانسل توی شهرستانها کی بهتر میشه؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Never Hood

پيش فرض

اگه طرح هاش رو فعال کنی پیامک به سایر خطوط 8 تومن میشه همچنین تعرفه مکالمش کمتر میشه!!
    جدی میگی میلاد جون؟میشه بیشتر توضیح بدی و اینکه این طرحارو چطور باید فعال کرد؟؟؟

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

جدی میگی میلاد جون؟میشه بیشتر توضیح بدی و اینکه این طرحارو چطور باید فعال کرد؟؟؟
    یعنی شما توی تلویزیون اون یارو خودش رو داره خفه میکنه و چرخ و فلک میزنه رو نمیبینی ؟ ایرانسل همه جا رو زرد کرده و تبلیغاتش هست !

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Never Hood

پيش فرض

یعنی شما توی تلویزیون اون یارو خودش رو داره خفه میکنه و چرخ و فلک میزنه رو نمیبینی ؟ ایرانسل همه جا رو زرد کرده و تبلیغاتش هست !
    والا این تبلیغارو میدیدم از همه امکاناتشم خبر دارم مثل همین طرحای قرمز و آبی و زرد ولی دوستام میگفتن همش چرت و پرته...مطمئن باش چیزی رو که تلویزیون جمهوری اسلامی تبلیغشو کنه گند ترین جنسه...بعدم اینا جایی نمیخوابن آب بره زیرشون...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •