تاپیکو با میخ طویله چسبوندم اون بالا تا دیگه پایین نیاد !
تاپیکو با میخ طویله چسبوندم اون بالا تا دیگه پایین نیاد !
سلام من تازه عضو شدم
3ماهه xbox360 خریدم دیروز 3چراغ قرمز داد وقتی روشنش می کنم بعد از چند دقیقه هنگ می کنه وقتی خاموش می کنم دوباره روشن می کنم 3چراغ قرمز میده.تورو خدا بگین من چیکار کنم دارم سکته می کنم؟
اوه ! بد ترین نوع چراغ قرمز هست که ماله منم همینطوریه !
اگر می خوای بده بیرون درستش کنند ( با سشوار صنعتی ) ! اگر هم خواستی به خودم بگو یه آموزش کامل هست که باید روی جیپیو و اینا را پاک کنی و با سشوار صنعتی یکم روشون بگیری تا اتصالات درست شند !
سشوار صنعتی دونه ای 15 تومن هست ! اگر خواستی فقط بگو تا ادامه ی آموزش را بدم
یعنی درست میشه امیدی هست؟ ماله خودتون درست شد؟
آره اگه میشه ادامشو بگین که دارم میمیرم
از حالا ممنون
با تشکر از شما دوستان مخصوصا جناب Moh3en_DDD من 2 تا سوال واسم پیش اومده :
1. اگه همه ی این مشکلات که بدترینش 3 چراغ قرمز هست با توجه به توضیحات داده شده رفع بشه دیگه خیالمون راحت باشه یا باید مواظب باشیم دوباره به مشکل برنخوریم یعنی منظورم اینه که مشکل دائمی برطرف می شه؟
2. اگه مشکل 3 چراغ قرمز حل شد می تونیم هر چند ساعتی که دوست داشتیم پای دستگاه بشینیم و از بازی کردنش لذت ببریم یا محدودیت زمانی داریم (یعنی بیشتر از 3 تا 4 ساعت) مجاز نیستیم
ماله خودمو درست كردم![]()
ايول محسن حال كردم البته ماله من بعد از 5 دقيقه بازي كردن 3 چراغ ميداد ولي درست شد
يكي نيست به من بگه اخ مسواك گرونه چرا هر دفعه دندونتو مياري بيرون![]()
با کدوم روش رفتی ؟ايول محسن حال كردم البته ماله من بعد از 5 دقيقه بازي كردن 3 چراغ ميداد ولي درست شد
جواب دقیق دو تا سوال شما خیر است ! متاسفانه ماکروسافت کمی در مسائل سخت افزاری ضعیف است .1. اگه همه ی این مشکلات که بدترینش 3 چراغ قرمز هست با توجه به توضیحات داده شده رفع بشه دیگه خیالمون راحت باشه یا باید مواظب باشیم دوباره به مشکل برنخوریم یعنی منظورم اینه که مشکل دائمی برطرف می شه؟
2. اگه مشکل 3 چراغ قرمز حل شد می تونیم هر چند ساعتی که دوست داشتیم پای دستگاه بشینیم و از بازی کردنش لذت ببریم یا محدودیت زمانی داریم (یعنی بیشتر از 3 تا 4 ساعت) مجاز نیستیم
خیلی بده اینجوری خوب اگه با این روشایی که شما زحمتش رو کشیدی بازم مشکلش ادامه داشته باشه خیلی ستمه من یه عادت بدی که دارم پای کنسول بازی می شینم دیگه اصلا به زمان و ساعت توجهی نمی کنم یعنی گذر زمان رو متوجه نمی شم 12 ساعت هم با Ps2 رکورد دارم
Xbox 360 Elit می تونه این مشکل رو حل کنه یعنی هر وقت عشقت کشید از پای کنسول بلند شی و دیگه محدودیت نداشته باشی؟
xbox elit هم همون Xbox با تجهیزات بیشتر هست و از نظر کیفیت با xbox 360 کر هیچ فرقی نداره !
درسته ولی مایکروسافت گفته 90% مشکلات دستگاه رو بر طرف می کنه و دیگه شاهد خش افتادن رو Dvd و داغ شدن دستگاه نیستیم ضاهرا یه فن هیولا بهش بستن هاردشم 80 هست اگه اشتب نکنم
می خوام بدونم این 3 تا چراغ رو ردیف می کنن که آزاد باشیم هر چقدر دوست داشتیم با دستگاه بازی کنیم یا محدودیت سر جاشه یعنی ماکسیمم 4 ساعت بازی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)