به نظر من این گوشیه بسیار زشتیه.
به نظر من هم برو گوشیه کا800 بخر.![]()
به نظر من این گوشیه بسیار زشتیه.
به نظر من هم برو گوشیه کا800 بخر.![]()
حرفت درست
اما i750 چه قیمتیه؟ حتما خدا تومن !!!!!
امکانات بالایی داره خوب صد در صد بهتر از p990 هستش اما فکر نکنم ربطی به این موضوع داشته باشه
چون اینجور که بوش میاد قیمت بالایی داره
ولی اگه هم قیمت p990 باشه واقعا می ارزه
اگه منظورتون I750 سامسونگه من داشتمش.1 سال پیش یه کار کردش رو مفت گرفتم 320(تو کویت.اون موقع نوش 550 بود).تابستون هم فروختمش 290 (پدرم در اومد تا فروختمش.تو شیراز پیش هر موبایل فروشی میبردم میگفت این چیه؟اصلا تا حالا ندیده بودنش.حتی تو نمایندگیش.اونم بعد از اینکه 9 ماه بود که اومده بود تو بازار).در کل گوشی بدی نیست.فیلم و عکسش در حد بقیه 2mp های سامسونگ مثل D600 نیست.صداش هم خیلی بلند نیست.فارس ساز هم روش نصب میشه.ولی خوب ایشون تا حالا با k750 کار کرده.فکر نکنم از ppc خوششون بیاد.
پیشنهاد من D900 سامسونگه.البته قیمتش رو نمی دونم ولی فکر نکنم بالای 200 باشه![]()
Last edited by saman65; 06-02-2008 at 15:17.
d900 خیلی ارزونه
اما من هنوز موندم که این i750 چه قیمتی داره
من که گفتم.تایستون تقریبا 450 بود.من 290 فروختم.
1 ماه پیش اینجا یکی از دوستای خودم هم داشت فروختش 130 تومان.نوش هم فکر نکنم بیشتر از 300 باشه.البته اینجا(کویت)
I750 اینجا خیلی طرفدار نداره.ولی من پارسال که دیدمش بدجوری رفتم تو کفش.اون موقع K800 داشتم میخواستم بفروشم N73 بگیرم ولی این I750 رو که دیدم بدجوری رفتم تو کف .k800 رو با ضرر فروختم و این رو گرفتم.K800 رو 380 گرفته بودم فروختم 220.(البته قضیه 1 سال پیشه ها نه الان)
یه مسافرت داشتم به طبس , برام خیلی جالب بود که میدیدم تقریبا تمام بر و بچ با حساب و کتاب گوشی میخریدند . یعنی اول اینکه باهاش یه " الو " گفته بشه و گاهی هم مسیج خونده بشه , حالا ما داریم تو سر و کله هم میزنیم که حتما باید گوشی باید صداش بلند باشه , صفحه اش بزرگ باشه و ... از همون اول به نیازهامون توجه نداریم , میخواییم بهترین رو داشته باشیم , مثلا میریم نوکیا 5700 رو هنوز معرفی نشده میخریم , با این اپراتورهای در پیت ایران این گوشی به مفت هم نمیارزه .
یه مسافرت داشتم به طبس , برام خیلی جالب بود که میدیدم تقریبا تمام بر و بچ با حساب و کتاب گوشی میخریدند . یعنی اول اینکه باهاش یه " الو " گفته بشه و گاهی هم مسیج خونده بشه , حالا ما داریم تو سر و کله هم میزنیم که حتما باید گوشی باید صداش بلند باشه , صفحه اش بزرگ باشه و ... از همون اول به نیازهامون توجه نداریم , میخواییم بهترین رو داشته باشیم , مثلا میریم نوکیا 5700 رو هنوز معرفی نشده میخریم , با این اپراتورهای در پیت ایران این گوشی به مفت هم نمیارزه .
مدیریت محترم سایت
بنده کمال تشکر و امتنان را دارم از اینکه پستهای اضافه ی من را پاک نمودید و لعنت خدا و رسول خدا را بر اینترنت ایران فرستادید .
دوست عزیز این گوشیهای چینی صفحه لمسی که اومدن همشون درپیتن.
ببین دوست عزیز این گوشیها امکان خراب شدنش بسیار زیاده و در صورت داشتن یه عیبی به خاطر خدمات پس از فروش که نداره هزینه ی تعمیرش بسیار بسیار بالاست.درست زمانی که شما پشیمون میشید از خریدش هنگامی که میخوای بفروشی بسیار بسیار ارزان میخرن چون به دست دومش اصلا نمیشه اعتماد کرد.
اما گوشی کا750 شما رو خوب میخرن البته در صورت تمیز بودن.
توصیه برای خرید گوشی جدید:
ببین شما میخواهید حدود 180-200 تمان خرج کنید من به شما میگم که ارزش نداره چون گوشیهایی که توی این رنج هستن تقریبا تو مایه های کا750 هستند درسته که از کا750 بهترند اما تفاوت انچنانی ندارند.مگه اینکه بخوای 250 خرج کنی.
حالا شما گوشی میخواهید که سیستم عامل داشته باشه یا خیر؟در صورتی که سیستم عامل دار میخوای صد در صد با اون قیمت شما 6120 کلاسیک گوشی مناسبی هستش و حدود 230-40 تومان هم 5700 نوکیا که توی صدا آخر کیفیت هستش یه نگاه به امضام بکن.بلندی صداش یه کم از کا750 بیشتره اما کیفیتش زمین تا آسمان با هر گوشی فرق میکنه و بهترین باس رو توی اسپیکر داره.
اگه میگی سرعت گوشیهای سیمباین پایینه من میگم درست پاینینه اما گوشیهای جدید به خاطر داشتن سی پی یو قوی سرعتشون از گوشیهای جاوا بیشتره.6120 و 5700 سرعتشون از کا800 هم بیشتره کا750 که سرعتی نداره که.صدای 6120 هم در حد همون کا750 هستش اما کیفیتش خیلی بهتره .ال سی دی این دو گوشی از نظر کیفیت بسیار با کیفیت تره.فیلمبرداری 5700 هم خیلی خیلی خیلی توپه.
--------------------------
اگه سیستم عامل برات اصلا مهم نیست و صدا هم برات زیاد اهمیت نداره در عوض گوشی زیبایی میخواهی که دوربین خوبی داشته باشه و در عین حال امکانات بالا و به قیمت بی ارزه.
D900سامسونگ و U600 سامسونگ بهترین انتخابه.هر دو دوربینش 3 مگاپیسلند اما دوربین یو600یه نمه بهتره.در ضمن یو600 باریکترین گوشی کشویی دنیا هستش و در عین حال از زیباترین گوشیها هستش.دارای کابل اتصاب به تبلویزیون و امکانات بسیار بالایی که توی گوشی هستش از قبیل امکانات سکیوری و برنامه دزدگیر و ...در ضمن این دو گوشی از نظر ساخت و دوام از محکم ترین گوشیهای بازار هستش اصلا به قیافشون نگاه کن ولی جز محکم ترین ها هستش.قیمت دی900 حدود 170 هزار تومان هستش و قیمت یو600 حدود یک ماه پیش تا 205-10 تومان هم پایین اومد ولی الان یه کم گرون شده توصیه میکنم اگه گوشی میخوای بخری تا بعد از تعطیلات نوروزی صبر کن تا قیمتها به حالت عادی خود برگرده.اگه از سامسونگ خوشت نمیاد و گوشی بدون سیستم عامل غیر از سامسونگ میخوای 6300 بهترینه من با این گوشی اصلا کار نکرده بودم دیروز باهاش ور رفتم خیلی باحال بود دوربینش 2 هستش تقریبا تو مایه های کا750 صداشم در همون حد اما سرعتش بالاتر هستش مدیا پلیر بهتری داره.صدای با کیفیت تر .کیبورد بهتر و بزرگ و نرم راحت برای پیام نوشتن. و ...----------------------------
اگه سونی اریکسون میخوای.بهترین انتخاب توی حدود 180 تومان سونی اریکسون دبلیو610 هستش کا800 رو اصلا توصیه نمیکنم چون این کا800 با قدیمیا فرق میکنه و از نظر کیفیت ساخت در سطح پایینیه از نظر نرم افزاری هم دچار مشکلاتی شده .باتریش هم مشکل پیدا کرده من توی چند مدل که این جدیدا دیدم باتریشون متوسط عمرشون 1.5 الی 2 روزه در صورتی که باتری کا800 خودم در حالت عادی 4 روز دوام می آورد.
-------------------------
گوشی شیک و باکلاس اگه میخوای با صفحه لمسی خوب سرعت بالا سیستم عامل توپ و خیلی زیبا موتورلا آ1200 که صداش متوسطه در حد کا800.
---------------------------------------------------------------
خسته شدم.
در کل اگه من باشم اگه گوشی سیتسم عامل دار بخوام بگیرم 5700 اگه پولم کم اومد 6120 میخرم اما 6120 کیبورد مزخرف و ریزی داره.
بدون سیستم عامل صد در صد یو600 و دی 900 میگیرم.در غیر این صورت 6300 و بعدش دبلیو610
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)