جای 1 و 2 باید عوض بشه
خدایی دوربین ان95 چیز توپی از اب در اومده
جای 1 و 2 باید عوض بشه
خدایی دوربین ان95 چیز توپی از اب در اومده
من نظر شخصیمو گفتم چون کا 810 دوربین پیشرفته تری نسبت به ان 95 داره + فلاش زنون
الان بهترین دوربین عکاسی که هنوز ایران نیومده به نظر من LG KU990 با 1/5 مگاپیکسل و لنز اشنایدر
واقعا عکسای زیبا و برجسته ای میگیره
اتفاقا دارم از عمد میگم . شما فکر کردی من بین این همه سونی ارکسون گیر کردم دیگه تموم شد ؟؟؟ نه بابا !!!! من کم نمیارم . حالا طراحی پشتش شبیه گوشیه یه فلاش زنون هم روشه دیگه یعنی کیفیت عکس ؟؟؟؟![]()
آقا بهراد هم که میگه کا 850 ان 95 رو شکست داده ؟؟؟ خوب طبیعی . نمیتونه بگه عکسهای کا 850 بده و یا طرف بلد نبوده خوب بگیره چون اون وقت همه بهش میگن داری بهانه میاری ؟؟ نمیدونم چطوری اون عکسها رو خوب دیده منظورم جی اس ام آرناست![]()
داداش اونموقع که جنگ سر ان 73 و ک800 بود هم سایت موبایل ریویوو گفت ک800 سرتر از ن73 هست
توی جی اس ام آرنا هم نتیجه این شده : 1. ک800 2. ن73 3 . دی 900
حالا واسه ک850 و ن95 جنگ شده (موبایل ریویوو که گفت ک850 بهتره )
حالا هم ن95 رو توی جی اس ام آرنا برنده کردند (وقتی فیلمبرداری رو به حساب نیاری میبینی که ک850 توی عکاسی برنده شده)
اینو که من نمیگم یه دنیا میگن
اینا همه خیر سرشون کارشناسند و عکاسند (خیر سرشون . با اینکه به نظر من خیلی بد رای داده بودند به ک850 ولی بازم حق به حقدار رسید)
به خدا دوربینای سامسونگم خوبن (همین پی 850 ....)
ولی نیستن توی ایران (همین جی 800 که 5 مگا هست)
بابا نوکیا با اون عکسای آبرنگیش (ولی منکر کیفیت بقیه اجزاش نیستم)
خداییش قبول کن سونی دوربین بهتری داره همچنین صدای بهتری
و داره رو هر کدوم روی یه سری جدا کار میکنه و متمرکز شده (نه مثل نوکیا که همه رو یهجا بزنه ولی با کیفیت متوسط)
میاد سری ک میده بیرون فقط روی دوربینش کار میکنه که حرفه ای باشه (البته بقیه چیزا رو در حد معمولی میذاره)
سری دبلیو واسه صدا
پ واسه برنامه و همچنین ال سی دی (سیمبین)
ولی نوکیا چی (یه گوشی مث ن73 میزنه همه چیز داره ولی نه در حد عالی بلکه در حد متوسط)
كاملا تائيد ميشه
R@r#m@n واقعا گل گفتی. بروبچ سامسونگی هم دیگه خیلی تعصب بیجا از خودشون در میکنند. تو یک سایت بین دو تا گوشی نوکیا و سونی اریکسون مقایسه گذاشته اینا میان تو تاپیک نوکیا از سونی طرفداری میکنن و در آخر هم میگن سامسونگ و در کلوپ سونی اریکسون هم برعکس.آخه اگه گوشیهای شما به درد میخورد هم که وارد مقایسه میشدند.
در ضمن دلیل نمیشه که همیشه اولین بهترین باشه.
عکس تو روز ان 73
عکس تو شب کا800
به نظرم کا 800 جز همین گزینهیه بالا هیچ حرف دیگه ای برای گفتن نداره
اگه شب کاری کا 800 برات بهترین گزینست
اگه گوشییه شیک میخای n73 me
آخر همیشه سامسونگ ؟؟؟ . مطمئن باش توی مملکتی که مردم چشماشونو بستن و همش میگن سونی تعصب هم کمه برای ثابت کردن حرفهات . یه جوری باید وارد دعوا و از صحبتها شد.
ما که کیفیت از سونی ندیدم . توی جی اس ام آرنا که ان 95 بهتر گرفته توی موبایل ریویو هم بهتر گرفته بود . چطور شما میگید کا 850 بهتره . چندتا عکس از سونی براتون بزارم که از سامسونگ بدتر ؟؟؟ آخه یکی باید بی کیفیت در بیاد دوتا یا سه تا ولی همش بی کیفیت !! آها تنظیم نبوده ؟؟؟ آخه چرا سونی با تنظیمات خوب عکس بگیره ؟؟ سامسونگ که اگه وایت بالنسش تنظیم نباشه توی روز نایت مودش روشن باشه بازم خوب میگیره . مخصوصا توی شب با دی 600 خیلی عالی میگیره . سامسونگ روی دی 600 سیستم iso گذاشته که سونی سال 2007 روی کا 800 البته مطمئن نیستم داشته باشه من فقط روی کا 850 دیدم iso رو !!!![]()
چقدر تعصب ؟!!!!!!!
کشتی مارو با این دی 600![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)