به نظر من فقط از اون الهام گرفته و اصلان شبیه نیست
به نظر من فقط از اون الهام گرفته و اصلان شبیه نیست
خیلی باحالی
منظورم کار خلاف یا غیر خلاف نبود. منظورم نبوغ یک شخص بود.
بحث رو سیاسی نکن خلاف قوانینه.
منظور رو نمیگیری دیگه من چی کار کنم.
لابد نبوغ و پیشرفت اینه که بیایم بگیم ایرانسل اینجوریه و همراه اول اون جوریه. خیلی مسخره است ...
![]()
خب اگه همین فرد ایرانی بود و داخل ایران همچین کاری میکرد ، خود شما اولین چیز چی میگفته ؟ یاد نبوغش میفتی یا دور زدن همه چیز ؟
مگه اینجا P30World Forums نیست ؟ یکی در مورد Photoshop بحث میکنه ، یکی در مورد PHP و ASP، یکی در مورد بازی، یکی در مورد سخت افزار و یکی در مورد نوکیا و سونی اریکسون... !!! خب این کجاش عجیبه که ما بگیم ایرانسل اینجوریه و همراه اول اون جوریه ؟
الهام بوده و دیگر هیچ...
اصلا شبیه باشه چی میشه ؟!
با یه لوگو که ما مثل عربها نمیشیم که !! میشیم ؟؟؟
منم فکرنکنم تقلید باشه فقط یه شباهت کوچولوهست همین
خب شبیه باشن مگه چیکار میشه حتما کلنگشون رو یک نفر زده
وحید جان،
میشه منبع رو بگی؟
این مطلب رو من کشف کردم و برای اولین بار اینجا نوشتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم اصل نوشتهء من:
عجب شباهتی (در مورد اوپراتور اول)
سلام دوستان.
الجوال یک اوپراتور موبایل در عربستان سعودی است. وقتی تبلیغش پخش میشد، چیز جالبی رو متوجه شدم و بهتر دیدم که به شما هم بگم.
نوشته شده توسط ShahabSAMSUNG
لوگویی که برای همراه اول در نظر گرفته شده، کاملاً برداشتی از لوگوی الجوال عربستان بوده است.
به عکس زیر دقت کنید:
این مورد رو خودم کشف کردم.
کپی این مطلب فقط با ذکر منبع (سایت موبایلستان و نام کاربری ShahabSAMSUNG) مجاز است.
کپی برداری بدون ذکر منبع، مایه نفرین اینجانب است و کپی کننده به جهنم خواهد رفت!!!
نوشته بود سایت بازتاب
به به شهاب خان احوال شما ؟! اون روزا یه حالی از ما می پرسیدی اما دیگه حالا باید تاپیک بزنیم تا ما را یادت بیاد ؟!
جدی میگی؟ ببین من خودم این خبرا از ایستنا برداشتم که خود ایستنا هم گفته از سایت بازتاب ! به نظر من بری پیگیری کنی شاید به جاهایی برسی این خلافه قانونه ! اصلا همه کارا این همراه اول دردسره !!
وا!!
حرفایی میزنیا!
الهام گرفته؟!
میشه الهام گرفتنو معنی کنید؟
اگه الهام گرفته پس چجوری شبیه نیستند؟
آرم الجوالو 180 درجه بچرخونید میشه آرم همراه اول!!!
این الهامه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)