اون مشكلي كه من اشاره كردم كافيه ..
اوور خور هم كه نيست اصلا ..
كلا برد ضعيفي محسوب ميشه
اون مشكلي كه من اشاره كردم كافيه ..
اوور خور هم كه نيست اصلا ..
كلا برد ضعيفي محسوب ميشه
سلام
منظور از ( اوور خور ) چیه ؟ ( یعنی اوور کلاک نداره )
مادربورد کار ( اوورکلاک ) را می کنه ؟
آقای Gabana شما قبلا گفتید این مادربورد ها مشکل برق داشته . من چه طوری می تونم بفهمم که الان مادربوردم مشکل برق داره یا نه ؟ ( یعنی کی معلوم می شه که مشکل برق داره یعنی بعد از چند وقتی که کار کرد یا همان اول که روی دستگاه می ذاریم ؟ )
Last edited by sabasistem_co; 11-09-2007 at 21:15.
جواب سوال های من را نمی دهید ؟
منظور از ( اوور خور ) چیه ؟ ( یعنی اوور کلاک نداره )
مادربورد کار ( اوورکلاک ) را می کنه ؟
آقای Gabana شما قبلا گفتید این مادربورد ها مشکل برق داشته . من چه طوری می تونم بفهمم که الان مادربوردم مشکل برق داره یا نه ؟ ( یعنی کی معلوم می شه که مشکل برق داره یعنی بعد از چند وقتی که کار کرد یا همان اول که روی دستگاه می ذاریم ؟ )
يعني خوب اوركلاك نميشه.منظور از ( اوور خور ) چیه ؟ ( یعنی اوور کلاک نداره )
با اجازه شما. مادربورد با تغيير fsb و ولتاژ كار اوركلاك رو انجام ميده.مادربورد کار ( اوورکلاک ) را می کنه ؟
ممنون از شما آقاي Virgil
و اما جواب اين سوالم چي شد :
جواب اين رو بايد صبر كني خود Gabana جواب بده!
سلام
آقاي Gabana منتظر جواب شما هستم :
سلام
آقاي Gabana منتظر جواب شما هستم :
اوا - يعني چي هر كي فكر نكنه خيال ميكنه تو كوره دهات هست. من كه توي اردكان هستم هم GRAW2 رو گرفتم و دارم بازي ميكنم هم S.T.A.L.K.E.R حتي بازي LostPlanet رو هم كه خيلي گرافيك بالايي داره گرفتم و بازي كردم. البته با گرافيك 6600 256m 128bit با برند XFX . البته بازيهاي گرافيك خفن تري هست كه ميتوني امتحان كني مثل DIRT كه يك بازي ماشين سواري هست با گرافيك خيلي بالا(جرات نكردم بازي كنم)
البته يه مورد ديگه هم اينكه شما با كارت گرافيك در حد من ميتونيد تمام اين بازيها رو براحتي بكنيد (البته بعضيها رو با افت فريم) ولي نميتونيد بازي رو با تمام جزئيات و كاملا بالا با سرعت خوب اجرا كنيد. يعني گرافيكتون كم مياره.
مادربردتو عوض کن Abit Kn9 Sli یا Msi K9n Ultra قیمتاش 90 تا 100
قیمت Ram چند؟
گرافیک: Xfx 8600gt Xxx Editsion قیمتشم باید حدود 170 باشه
Hdd: Hitachi یا Western Digitall
Modem: Gigabyte Vista Ready
Power: Green 480 Watt بگیر
کل سیستمو باید بدی پس؟!!!!
Dvdrw : هم به درد نمیخوره
..............................................
چرا قبل از خرید یه تایپیک نزدی
قبلا یه چند تا دیگه سیستم بستی اینجا فک کنم
این یکی رو تایپیک نزدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)