Fake babe![]()
Fake babe![]()
دوستان سلام
ضاااااااااااااااااییییییی ییییییییععععععععععععع است که فیکه
متالیک جان و بهراد عزیز درست میگن
مگه میشه همچین گوشی الان بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی اون دوست عزیز که کنون 21 مگاپیکسلی رو گذاشته بودن عوضی به جای 12 نخونده بودن 21؟؟؟؟؟؟ فکر نمی کنم کنون تونسته باشه 21 مگا زده باشه اگه هم زده باشه شکلشو تغییر میده آخه خیلی بزرگ میشه
راستی اینم بگم این گوشی های فیک رو تو کلوپش معرفی کنید
دوستان بی خیال حالا دوستمون یه تایپیک زد برای خنده شما به بزرگی خودتون ببخشید
از دوستمون هم خواهش میکنم این جور چیزایی که با عقل جور درنمیاد را براش تایپیک نزنه![]()
بازم میگم متاسفانه نظارت رو این انجمن کم شده...
چی میگید مگه میشه همچین گوشی رو بزنه علکی که نیست عزیرم . سونی ؟؟!!!!!!!!!!!!! 20 مگاپیکسل ؟؟؟؟ آخه دیگ آش که نیست بخوایم همش بزنیم . سونی اریکسون بهتر 5 مگاپیکسلی هاشو افزایش بده بعد بره توی کار 20 !!
رزولیشن صفحه تلوزیونهای ال سی دی از 2 مگاپیکسل بالاتر نرفته . حالا روی یه گوشی بیان 2048 در 1536 بزارن ؟؟؟؟ میدونی چه قدرت باتری میخواد ؟؟؟
تمام کمپانی های نتونستن گوشی 16 میلیون رنگ رو همراه صفحه لمسی درست کنن حالا سونی بیاد درست کنه ؟؟؟!!!! سونی ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
میدونی چه سرعت 3g باید داشته باشه تا این انتقال تصویر رو انجام بده ؟؟؟ حداقل باید 30 مگاپییت باشه یعنی 5 برابر اف 700 سامسونگ
میکرو هارد دیسک بالاتر از 30 گیگ تولید نشده حالا 120 گیگ گذاشته ؟؟؟؟ فکر کنم از این هارد های کنه باشه که باید دستت بگیری
سی پی یو 2 گیگ ؟؟!!!!!!!!!!! سونی ؟!!!!!!!!!!!! 2 گیگ ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! سونی ؟؟!!!!!!! اصلا بهم نمیخوره
برای نوشته آخر هم بگم که من میدونم این گوشی کی وارد بازار میشه سال 2099 .
چی میگید مگه میشه همچین گوشی رو بزنه علکی که نیست عزیرم . سونی ؟؟!!!!!!!!!!!!! 20 مگاپیکسل ؟؟؟؟ آخه دیگ آش که نیست بخوایم همش بزنیم . سونی اریکسون بهتر 5 مگاپیکسلی هاشو افزایش بده بعد بره توی کار 20 !!
رزولیشن صفحه تلوزیونهای ال سی دی از 2 مگاپیکسل بالاتر نرفته . حالا روی یه گوشی بیان 2048 در 1536 بزارن ؟؟؟؟ میدونی چه قدرت باتری میخواد ؟؟؟
تمام کمپانی های نتونستن گوشی 16 میلیون رنگ رو همراه صفحه لمسی درست کنن حالا سونی بیاد درست کنه ؟؟؟!!!! سونی ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
میدونی چه سرعت 3g باید داشته باشه تا این انتقال تصویر رو انجام بده ؟؟؟ حداقل باید 30 مگاپییت باشه یعنی 5 برابر اف 700 سامسونگ
میکرو هارد دیسک بالاتر از 30 گیگ تولید نشده حالا 120 گیگ گذاشته ؟؟؟؟ فکر کنم از این هارد های کنه باشه که باید دستت بگیری
سی پی یو 2 گیگ ؟؟!!!!!!!!!!! سونی ؟!!!!!!!!!!!! 2 گیگ ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! سونی ؟؟!!!!!!! اصلا بهم نمیخوره
برای نوشته آخر هم بگم که من میدونم این گوشی کی وارد بازار میشه سال 2099 .
دوست من بهتره بدونی که شرکت phaseone بک های 40 مگاپیکسلی میزنه و هاسلبلند دوربیناش 37 مگاپیکسله !در تایید پست بالا من باید بگم که شاید عکس درست باشه ولی امکانات عمرا
بالاترین مگاپیکسل دوربین دیجیتالی که عملکرد جداگانه از موبایل داره 12 هست
نمیدونم 20 از کجا اومده ؟؟؟؟؟؟؟؟
طرف تا تونسته فکر کرده و آخر امکانات رو که در رویاهاش داشته نوشته و چون طرفدار سونی اریکسون بوده به اسم سونی اریکسون داده.
حداقل یک فکر میکرد اگه بر فرض در 100 سال آینده به این تکنولوژی میرسید اسمش رو W نمیذاشت یا به خاطر دوربینش از سری K بود یا به خاطر امکاناتش از سری P.
اقا این موثقه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
20 مگا پیکسل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس من گوشیم رو باید همین الان از پنجره پرت کنم بیرون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کاملا fake هست!!اگه تولید بشه با دوربین 10 میغا پیکسلی و هارد داخلی کمتر از 10 گیگ و رزولوشن صفحه ی کمتری به تولید انبوه میرسه!!
Last edited by rainysky50; 11-09-2007 at 03:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)