اشتباه کردی دیگه
اگه منظورت راهنمایی برو پچه هاست باید تو کلوپ گوشی ها این تاپیک رو میزدی( یه همچین تاپکی اونجا هست) نه تو سونی اریکسون
اشتباه کردی دیگه
اگه منظورت راهنمایی برو پچه هاست باید تو کلوپ گوشی ها این تاپیک رو میزدی( یه همچین تاپکی اونجا هست) نه تو سونی اریکسون
با کلاس ترین گوشی E90 نوکیا ست
ولی بهترین گوشی از نظر کاربردی k800
بهترین گوشی سونی اریکسون k850 هستش که به نظر من از n95 نوکیا هم بهتره
از ارسال نظرهای شما واقعا ممنونم ... سعی کنید که به کلاس گوشی اهمیتی ندید بلکه کاربرد و امکانات و نظیر اینها مهمه...
درسته، گوشی که شما گفتید واقعا دارای امکانات بالاییه از جمله دوربین پر قدرت اونه اما نباید اون رو با N95 مقایسه کرد چرا که این گوشی دارای امکانات بالاتریه از جمله تعداد رنگی که قابل نمایش هست 16 میلیون رنگه که در K850 این رقم به 262144 رنگ میرسه...
در N95 اینفرارد، سیستم Wi fi، همزمان سازی و همچنین GPS موجوده که در K850 وجود نداره ...
گوشی 850 یک دوربین خیلی حرفهای داره و مدلهای K سونی اریکسون به دوربین و عکس گرفتنهای سریعشون معروفند که در هیچ گوشی دیگهای پیدا نمیشه.
اما باید بدونیم که k850 جزء بهترین گوشیهای دنیا هستن.
K800 سونی اریکسون هم از برترینهاست اما باز هم یک سری کمبود داره که در سریهای آینده جبران میشه.
شرکت سونی اریکسون گوشیهایی با کاربرد خاص رو روانه بازار کرده که هرکس بتونه بنا به سلیقه خودش گوشیش رو انتخاب کنه.
مثل سری K برای اونهایی که دقیق نگاه میکنن : مثل عکاسان
مثل سری W برای اونهایی که دنبال کیفیت صدا هستن : مثل روزنامه نگاران
مثل سری P برای اونهایی که با کامپیوتر سر و کار دارن : مثل مهندسان
دوست عزیز من یک تاپیک داشتم مثل این که قفل شد گفتم بدونی و نگی نگفتی
اینقدر هم پست پشت سر هم نده بهت اخطار می دن
تازه موتورولا رو جا انداختی
موفق باشید
E90 نوکیا در واقع مدل ارتقا یافته و پیشرفته 9500 هستش اما با قابلیتهای فوق العاده بالاتر ...
بله این گوشی یکی از بهترین گوشیهاست که کاربرد عمومی داره و از بهترین امکانات اون دوربین فیلمبرداری با ابعاد و کیفیت بالاست، این گوشی قادره که در هر ثانیه 30 فریم رو ضبط کنه که این در حد دوربینهای فیلمبرداری هست.
از معایب اون میشه به اندازه بزرگی و قیمت بالا و همچنین لمسی نبودن در این سطح از گوشیها اشاره کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)