مبركت باشه
خوب شايد شانست بوده
ريسك كردي و بري
البته تا حالا
اميدوارم بيشتر از اينا برات كار كنه
مبركت باشه
خوب شايد شانست بوده
ريسك كردي و بري
البته تا حالا
اميدوارم بيشتر از اينا برات كار كنه
به نظره من این عنوان خیلی الکیه ([خدا حافظ Nokia Sony Ericsson Samsung Lg وسلام.... )
هرچقدر هم این گوشی خوب باشه نمیشه با اونا خداحافظی کرد .![]()
Last edited by Spak; 10-09-2007 at 07:38.
حالا فرض کن گوشی توووووووووپ , خر کار , سگ جون , مرگ نداشته باشه ( فرض کن ) بالاخره عمر باطریش تموم میشه , باطری رو از کجا میخوایی جور کنی .
----------------
تا حالا برای چند نفر از دوستان خودم پخش موزیک ( MP3 player ) خریدم , نکته ای که توی همه خرید هام در نظر داشتم اینه .
با باطری نیم قلمی بخر , که اگه خراب شد الاف باطری نباشی . حالا از هر برندی بود درجه بعدی اولویت .
Last edited by CD-RW; 10-09-2007 at 09:34.
اينم يه مدرك محكم ديگه!
وفا جان ممنون
دوست من مگر اطلاع نداری که کارخانه اصلی سونی اریکسون توی چینه ؟؟
یعنی سونی اریکسون الش چینیه ! و فقط سری پی رو امتیازشو فرانسه خریده و اصلش فرانسوی هست !
دوستان به خوش شانس ترین ادم این کره خاکی تبریک بگین ما که یه دونه از تو کارتن در اوردیم روشن نشد دوستم ترسید بیخیال شد
چین درجه بندی داره از یک داره تا n+1 که اون n+1 میاد ایران در باره مادر برد و سی پی یو و .... اینا که میگی تو سایتای مختلف دنیا بنچ مارک دارن و تاییدیه سی ای این گوشی که تو میگی بنچ مارک داره یا سایتی تایییدش کرده
بچه ها پی سی ورد دکمه تشکر کم نداره؟
دوست گرامی این گوشی بسیار امکانات داره اما همین امکانات باعث خرابی زود هنگام اون هم میشه
مثلا داشتن این همه باند در اطراف اون باعث لرزشهای زیاد درون اون میشه خیلی زود همین لرزش ها اون رو خراب میکنه.
البته فکر نکنم گارانتی داشته باشه و از زبان فارسی پشتیبانی بکنه.
gushiue NEC in ghabliyat ha ro dare vali man shenidam ke in gushiha eshantion haye telvision haye NEC hast va garanty nadare
به جای بحث الکی برید یه سرچ تو گوگل کنید ببینید اگه واقا گوشی خوبی باشه باید زود تر از اینکه خودش بیاد عکسش بیاد اما دریغ از یه عکس البته تا به الان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)