تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 46

نام تاپيک: خدا حافظ Nokia Sony Ericsson Samsung Lg وسلام.....

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

سلام دوستان، متاسفانه همتون داريد نسبت به چين كم لطفي مي‌كنيد! يادتون رفته كه نصف بيشتر گوشيهاي سوني اريكسون رو چين مي‌زينه! الان همتون مي‌گيد كه اون تحت ليسانسه، ولي يادتون باشه كه پژو 405 كه توي ايران توليد ميشه و الان بالاي 90% ساخت داخله، تحت ليسانسه فرانسه هستش ولي جريان آتيش سوزي هاش رو كه ديگه همه ديدن و شنيدن! گوشيا هم همينجوريه، اگه سوني اريكسون ساخت ژاپن بود و نوكيا رو هم لهستان (كشوري كه هيچ صنعتي نداره) توليد نمي‌كرد، اونوقت بايد به چيني‌ها شك مي‌كرديم... يه چرخ توي بازارهاي كامپيوتر بندازيم مي‌بينيم كه 99% قطعات داخل ايران چينيه، همين كامپيوتري كه الان داري باهاش عليه جنس چيني شعار مي‌دي، از CPU (كه مخ سيستمه) تا اون كيبورد و موسمون چينيه!!! توي چين هر جنسي رو با هر كيفيتي توليد مي‌كنن، هرچي پول بدي آش مي‌خوري.
    من خودم حدوداً يكماهي ميشه كه يكي از اين گوشيهاي TV دار رو خريدم و فوق‌العاده ازش راضيم. نه هنگ ميكنه نه چيزي. كيفيت تلويزيونش عاليه و صاف صاف مي‌گيره (عمراً با آنتن 3 متري توي خونتون نتوني به اين صافي كانالها رو بگيري) كيفيت پخش صداش حرف نداره (با W900 و n73 كل انداختم روشون كم شد!!!). مصرف باطريش هم فوق‌العاده كمه بطوريكه من هر 3 روز يا بعضاً 4 روز يكبار شارژش مي‌كنم. خلاصه من كه باهاش كلي دارم صفا مي‌كنم، حالا شماها بازم بشينيد بگيد نخريد نخريد و باز هم نخريد!!!!!!!!!!
    مبركت باشه
    خوب شايد شانست بوده
    ريسك كردي و بري
    البته تا حالا
    اميدوارم بيشتر از اينا برات كار كنه

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

به نظره من این عنوان خیلی الکیه ([خدا حافظ Nokia Sony Ericsson Samsung Lg وسلام.... )

هرچقدر هم این گوشی خوب باشه نمیشه با اونا خداحافظی کرد .
    Last edited by Spak; 10-09-2007 at 07:38.

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا فرض کن گوشی توووووووووپ , خر کار , سگ جون , مرگ نداشته باشه ( فرض کن ) بالاخره عمر باطریش تموم میشه , باطری رو از کجا میخوایی جور کنی .
    ----------------
    تا حالا برای چند نفر از دوستان خودم پخش موزیک ( MP3 player ) خریدم , نکته ای که توی همه خرید هام در نظر داشتم اینه .
    با باطری نیم قلمی بخر , که اگه خراب شد الاف باطری نباشی . حالا از هر برندی بود درجه بعدی اولویت .
    Last edited by CD-RW; 10-09-2007 at 09:34.

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

من حدود 1 سال پيش يك گوشي پاناسونيك x800 چيني خريدم كه از نظر زيبايي در بين گوشيهاي روز آن زما تك بود و داراي سيمبين 6 و كيفيت ال سي دي فوق العاده كه هر كس ميديد كفش ميبريد.و از نظر اسم هم كه پاناسونيك كم اسمي نبو ولي در واقع فقط خودم ميدونستم كه بعد از يك هفته دم به ساعت هنگ ميكرد و تند تند شارژ تموم ميكرد تا جايي كه هر جا ميرسيدم دنبار پريز برق بودم و بعد از 1 ماه ديگر كارش به جايي رسيد كه تا زنگ ميخورد ري استارت ميشد.و كم كم باطري اون خراب شد و يك سالي هست كه دنبال باطري اون ميگردم ولي عمرا پيدا نكردم.خلاصه كه به جايي رسيد كه گوشي كه برام 320 تموم شده بود رو كنار گذاشتم و 1100 قديميم رو كه سگش شرف داره به صدتا گوشي چيني دوباره دست گرفتم.تازه يادم رفت كه بگم كيفيت دوربين و فيلم برداري صفر بود.و هفته پيش با كلي دنگ و فنگ از دم قصط فروختمش 180 اونم به فاميل كه مطمئنم بعد يك ماه اونم پس مياره.
    حالا ديگه فكر كنم همتون بدونيد كه اين گوشيهاي جذاب چيني چطور گوشيهايي هستن..خود دانيد اگه پولتون زيادي كرده بسم ا...
    اينم يه مدرك محكم ديگه!
    وفا جان ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سلام دوستان، متاسفانه همتون داريد نسبت به چين كم لطفي مي‌كنيد! يادتون رفته كه نصف بيشتر گوشيهاي سوني اريكسون رو چين مي‌زينه! الان همتون مي‌گيد كه اون تحت ليسانسه، ولي يادتون باشه كه پژو 405 كه توي ايران توليد ميشه و الان بالاي 90% ساخت داخله، تحت ليسانسه فرانسه هستش ولي جريان آتيش سوزي هاش رو كه ديگه همه ديدن و شنيدن! گوشيا هم همينجوريه، اگه سوني اريكسون ساخت ژاپن بود و نوكيا رو هم لهستان (كشوري كه هيچ صنعتي نداره) توليد نمي‌كرد، اونوقت بايد به چيني‌ها شك مي‌كرديم... يه چرخ توي بازارهاي كامپيوتر بندازيم مي‌بينيم كه 99% قطعات داخل ايران چينيه، همين كامپيوتري كه الان داري باهاش عليه جنس چيني شعار مي‌دي، از CPU (كه مخ سيستمه) تا اون كيبورد و موسمون چينيه!!! توي چين هر جنسي رو با هر كيفيتي توليد مي‌كنن، هرچي پول بدي آش مي‌خوري.
    من خودم حدوداً يكماهي ميشه كه يكي از اين گوشيهاي TV دار رو خريدم و فوق‌العاده ازش راضيم. نه هنگ ميكنه نه چيزي. كيفيت تلويزيونش عاليه و صاف صاف مي‌گيره (عمراً با آنتن 3 متري توي خونتون نتوني به اين صافي كانالها رو بگيري) كيفيت پخش صداش حرف نداره (با W900 و n73 كل انداختم روشون كم شد!!!). مصرف باطريش هم فوق‌العاده كمه بطوريكه من هر 3 روز يا بعضاً 4 روز يكبار شارژش مي‌كنم. خلاصه من كه باهاش كلي دارم صفا مي‌كنم، حالا شماها بازم بشينيد بگيد نخريد نخريد و باز هم نخريد!!!!!!!!!!
    دوست من مگر اطلاع نداری که کارخانه اصلی سونی اریکسون توی چینه ؟؟
    یعنی سونی اریکسون الش چینیه ! و فقط سری پی رو امتیازشو فرانسه خریده و اصلش فرانسوی هست !

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

دوستان به خوش شانس ترین ادم این کره خاکی تبریک بگین ما که یه دونه از تو کارتن در اوردیم روشن نشد دوستم ترسید بیخیال شد
    چین درجه بندی داره از یک داره تا n+1 که اون n+1 میاد ایران در باره مادر برد و سی پی یو و .... اینا که میگی تو سایتای مختلف دنیا بنچ مارک دارن و تاییدیه سی ای این گوشی که تو میگی بنچ مارک داره یا سایتی تایییدش کرده

بچه ها پی سی ورد دکمه تشکر کم نداره؟

در آغاز فعالیت mohammad jazzab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر ری

پيش فرض

دوست گرامی این گوشی بسیار امکانات داره اما همین امکانات باعث خرابی زود هنگام اون هم میشه
    مثلا داشتن این همه باند در اطراف اون باعث لرزشهای زیاد درون اون میشه خیلی زود همین لرزش ها اون رو خراب میکنه.
    البته فکر نکنم گارانتی داشته باشه و از زبان فارسی پشتیبانی بکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ugly_girl_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    No Where

پيش فرض

gushiue NEC in ghabliyat ha ro dare vali man shenidam ke in gushiha eshantion haye telvision haye NEC hast va garanty nadare

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

من هم میخواستم بگیرم منصرف شدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه kevin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به جای بحث الکی برید یه سرچ تو گوگل کنید ببینید اگه واقا گوشی خوبی باشه باید زود تر از اینکه خودش بیاد عکسش بیاد اما دریغ از یه عکس البته تا به الان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •