تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 53

نام تاپيک: eMule / تمامي نسخه ها فقط در اين تاپيك

داره خودمونی میشه Street.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وقتی که یک فیلم رو توسط eMule و uTorrent دانلود می کنم وقتی می خوام فیلم رو باز کنم این پیغام رو بهم می ده:

وقتی Yes رو می زنم باز هم این پیغام رو بهم می ده و فایل رو بار نمی کنه:

مشکل از کجاس چرا اینا License می خوان باید چیکار کنیم که License نخوان یا بشه دور زد ایناره. مخصوصا تو eMule!

یه جای دیگه هم همچین پیغامی اومد:

آیا ممکنه تایید کردن این خطرناک باشه و مشکل ساز بشه برام!!؟!؟

می شه منو راهنمایی و کمک کنین که باید چی کار کنم!؟!؟
    ممنون می شم.

من این سوال رو تو یه تاپیک دیگه مطرح کردم یه نفر گفت که این فایلها License شدن و نمی شه کاری کرد. و نمی شه تشخیص داد که کدوما License دارن کدوما ندارن و گفتن اکثر فایلهای Mpg و Wmv اینجورین.
    خواستم اینجا مطرح کنم گفتم شاید شما بشتر بتونین کمکم کنید. آیا راهی هست که در eMule بشه فایلهای License شده را تشخیص داد قبل از اینکه اونهارو بخوایم دانلود کنیم!؟!؟!
    Last edited by Street.Boy; 25-01-2008 at 14:42.

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

فایل های پروتکت شده و لایسنس دار هم در شبکه های ایمول ، و هم در شبکه هایی مثل G-nutella ( مربوط به برنامه ی Limewire ) دیده می شود .

دوستان حرف درستی به شما زده اند . 90% فایل های تصویری با پسوند Wma ، Wmv ، و حدود 50 تا 60% فایلهای تصویری با پسوند Mpg یا Mpeg دارای لایسنس است و برای مشاهده ی آن باید در واقع عضو سایت های بخصوصی شوید و برای عضویت هم باید پول بدهید . پیش از پایان دانلود هم فعلاً راهی وجود ندارد که بتوان این مسئله را تشخیص داد .

1. بهترین راهنمایی اولیه این است که بیشتر تمرکز دانلود خود را روی فایل های دارای پسوند Avi بگذارید .

2. فایل های دارای لایسنس ، معمولاً روی شبکه ی سرورهای ایمول به اشتراک گذاشته می شود . با جستجو در شبکه ی KAD ، به احتمال بسیار زیاد می توانید نسخه ی بدون لایسنس فایل های مورد علاقه ی خود ( حتی با همان پسوندها ) را پیدا کنید ( بالاتر هم توصیه کردم که بیشتر جست و جوهای خود را در KAD متمرکز کنید ) .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من اين تاپيک رو خوندم ولی
    هنوز نه ميتونم درست حسابی connect بشم
    تازه connect هم که بشم فايل رو دانلود نميکنه
    ميشه يه نفر به طور کامل از اوّل توضيح بده چيکار کنيم

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

شما باید توضیح بدین که دقیقاً چه اتفاقی می افته ؟

کانکت نشدن شما دلایل مختلفی می تونه داشته باشه .

به عنوان مثال ، ممکنه یه فایروال دسترسی پورت هایی رو که ایمول برای ارتباط از اون ها استفاده می کنه ( TCP/UDP ) بسته باشه .

شما وقتی برنامه ی ایمول رو باز می کنید ، برین توی صفحه ی سرورها و دستور کانکت بدین .

همزمان ، پایین همون صفحه تَب Log رو بزنین و ببینید که چه اتفاقی می افته . چیزهایی رو که اونجا نوشته میشه اینجا کپی کنید.

داره خودمونی میشه Street.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سرامیک جان مرسی از راهنماییت.
    من تو شبکه KAD که سرچ می کنم فایلهای کمی رو برام پیدا می کنه ولی تو خود سرور همون سرچ رو بیشتر واسم پیدا می کنه!؟
    بعد اینکه از این لحاظ مطمئنی که تو KAD فایلها اکثرا بدون License هستن!؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

سرامیک جان مرسی از راهنماییت.
    من تو شبکه KAD که سرچ می کنم فایلهای کمی رو برام پیدا می کنه ولی تو خود سرور همون سرچ رو بیشتر واسم پیدا می کنه!؟
    بعد اینکه از این لحاظ مطمئنی که تو KAD فایلها اکثرا بدون License هستن!؟

خواهش !

دلیل این حالت اینه که شما تا به حال به موضوع وصل بودن به KAD خیلی توجه نداشتین . ببینین ، شما هر بار که به KAD متصل میشین ، و خصوصا ً زمانی که از اون دانلود می کنین ، یک سری کلاینت ها به شما کانکت میشن ( کامپیوترهایی که جستجوی مشابهی با شما دارن انجام میدن ، یا دنبال فایلی هستند که شما قبلاً دانلود کردین و توی زیرشاخه ی :

Program Files/emule/incoming

نگهداری میشه . بعد از مدتی ، تعداد این کلاینت ها ( Known Clients ) خیلی زیاد میشه و جست و جوهای شما نتایجی حدود دوبرابر سرورها ارائه می کنه ( و البته کامپیوتر شما هم متقابلاً توسط اونها جست و جو میشه ) . تا زمانی که تعداد این کلاینت ها زیاد بشه باید قدری تحمل کنید .

بله ، من توی KAD به ندرت با فایل های لایسنسد برخورد کرده ام . با این وجود اگه مایل بودین میتونین توی پیام خصوصی فایلی رو که میخواین بگین تا من هم در موردش کمک کنم . KAD خصوصاً وقتی که شما به دنبال داکومنت هستید ( کتاب ، جزوه ، مقاله و .... ) خیلی قوی تر عمل می کنه .

البته سروری هم که بهش متصل شده اید خیلی مهمه . از اتصال به سرورهایی که آی پی اونها با 72 شروع میشه خودداری کنین .

باز هم دو تا نکته ی خیلی ابتدایی و البته بسیار مهم :

1. اگه جدیدا ً از برنامه ی ایمول استفاده می کنید ، حتماً شما هم باید فایلی رو در زیر شاخه ای که بالا نوشتم برای دیگران به اشتراک بگذارید چون در غیر این صورت ، شبکه شما رو به عنوان یک Free Downloader شناسایی می کنه ( کسی که هیچ چیز به دیگران نمیده و به قول معروف فقط دست بگیر داره !!! ) . توصیه می کنم فایلی که به اشتراک می گذارید ، یه فایل معروف باشه ( مثلا ً یه فیلم سینمایی که تازه اکران شده و همه دنبالشن ! ) این جوری حجم آپلود شما بالا میره و طبیعتاً این روی دانلودتون هم تاثیر خواهد داشت . ( البته یه حقه ی کثیف هم میشه زد !! یه فیلم به درد نخور و درِ پیت رو با اسم یه فیلم خیلی جدید و پر سر و صدا Rename کنین !! تا ملت از اطراف و اکناف عالم حمله کنن !! ولی یادتون باشه اگه آی پی تون شناسایی بشه ، بلک لیستتون می کنن ! )

2. در ازای دانلود ، باید پهنای باندی رو هم برای آپلود اختصاص بدین . ( و صد البته وقتی که چیزی رو برای دانلود انتخاب کردین که تعداد به اشتراک گذارنده هاش خیلی کمه و چند ساعت توی نوبت منتظر شدین و در همون حال دیدین که ملت گر و گر دارن از شما آپلود می گیرن ، نباید خشمی بشین و کارهای خطرناک بکنین . به هر حال ، Peer To Peer همینه . ) من خودم آپلود 7 کیلوبایت دارم در ازای دانلود 28 کیلوبایت . تنظیم این محدودیت رو از طریق منوی Option و در زیر مجموعه ی Connection میتونین انجام بدین . تیک Limits رو برای آپلود و دانلود بگذارید و سقف مجاز خودتون رو تعیین کنید . به خاطر داشته باشید که ایمول خودش نسبت بین این دو رو برقرار می کنه و مثلا نمی تونین 30 کیلوبایت دانلود داشته باشید و 2 کیلوبایت آپلود !

7. این کاربر از Ceramic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

هی میخوام برم ، یه چیز تازه یادم می افته

دوستان گرامی ، مشترکین محترم ایمول !!

خیلی خیلی به اون تب log در صفحه ی سرورها توجه داشته باشین .

بعضی از فایل هایی که توی شبکه ی ایمول به اشتراک گذاشته میشه ، ناقص و خرابه . هر وقت کانکت میشین ، سرورها رو آپدیت می کنین ، یا فایل جدیدی رو برای دانلود انتخاب می کنین ، تا چند دقیقه وقایع رو توی اون بخش دنبال کنین . اگه فایل خراب شناسایی شده ای رو برای دانلود گذاشته باشید ، بعد از مدتی شبکه خودش به شما اعلام می کنه که این فایل خرابه و شناسایی شده اس و بهتره از دانلودش صرفنظر کنید .

خدانگهدار

9. این کاربر از Ceramic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام Ceramic عزیز
    من این برنامه رو از اینجا دانلود کردم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و سورس رو هم از اینجا :

کد:

حالا اگه ممکنه یه لطفی کن بگو چطوری سورس ها رو وارد برنامه کنم.
    ممنون

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام Ceramic عزیز
    من این برنامه رو از اینجا دانلود کردم :
    کد:
    و سورس رو هم از اینجا :

کد:

حالا اگه ممکنه یه لطفی کن بگو چطوری سورس ها رو وارد برنامه کنم.
    ممنون

منم همین سوال رو داشتم
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

سایت Emule.org یه سایت فرعی است که کدهای خودش رو توی برنامه اینتگریت کرده .

برای دانلود نسخه ی صحیح ایمول که نیاز به وارد کردن هیچ سورسی هم نداره ، به آدرس های زیر مراجعه کنید :

کد:
    کد:

توضیح این که آخرین نسخه فعلا ً 0.48a هست اما جدیداً نسخه ای هم از نوع بتا به نام Emule Plus 1.2B اومده که شیک تره ! و قابلیت پشتیبانی از فایل های بزرگ تر از 512 گیگ ! رو هم داره .

توصیه می کنم همون نسخه ی 0.48a رو نصب کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •