منم از این به بعد به اینجا سر میزنم. من از سال 98 فلایت کار میکنم.
اینم معتبرترین سایت دانلود هواپیما :
fsdownload.com
البته www رو به اولش اضافه کنید.
منم از این به بعد به اینجا سر میزنم. من از سال 98 فلایت کار میکنم.
اینم معتبرترین سایت دانلود هواپیما :
fsdownload.com
البته www رو به اولش اضافه کنید.
Last edited by farshad_daneshvar; 25-09-2007 at 18:08.
هواپیمای مسافر بر هم داره ؟ از اون بوئینگ با حالا ؟
مسافت هاش چه جوریه ؟ در یک کشور خاص مثلا آمریکا ؟
شب و روز هم داره ؟
فقط تو هواپیمایی یا میتونی بگردی واسه خودت ؟
مرحله ایه ؟ یا امتیازی ؟
تحت شبکه هم داره ؟
اکثر هواپیما هاش مسافر بری هست دارای تمام فرودگاه های دنیا و تمام کشورهای دنیا هست شب و روز هم دارهفقط داخل هواپیمایی دیگه و با هواپیما هر جا دلت میخواد میتونی بری و تحت شبکه هم داره
هر طوری خواستی مستونی بری
مرحله ای که نیست ولی با نصب یک برنامه بعد از هر پرواز به شما امتیاز ی میدهد
Last edited by qaderi; 26-09-2007 at 16:10.
اقا این قسمت فارسیش چندتا سی دی هست من می خوام با اون اموزش به زبان فارسی یاد بگیرم
میشه فایلهای فارسیش رو برام اپلود کنی؟![]()
اون فارسیش هم مثل اینگلیسیش 3 تا cd بیشتر نیست
من نمیدونم فایل های فارسیش کدوم هست یکی از دوستان بگه کدووم هست حتما این کار رو میکنم
فلپ ها در هر هواپیمایی وجود داره و کارش اینه که سرعت Stall (واماندگی) رو پایین میاره یعنی شما با سرعت کمتر میتونی پرواز کنی ، خوب ایرادش هم اینه که darg رو زیاد میکنه و مصرف سوخت رو زیاد میکنه و از قدرت رانش کم میکنه
خوب حالا برای هر هواپیما مقدار باز بودن flap رو برای take off تو یه جدول میارن که این هواپیما با چقدر وزن و چه مقدار طول باند و هم چنین مقدارDensety ( غلظت هوا) و با چقدر flap چه مسافتی رو باید بره تا از زمین بلند بشه . (گرم یا سرد بودن و ارتفاع هم روی dansity اثر داره)
البته طول باند پرواز های بین المللی ۲ برابر نیاز یک هوا پیمای غول پیکره و نیاز به flap برای بلند شدن نیست ولی برای سریع تر بلند شدن فلپ رو حدود ۱۰ تا ۱۵ درجه باز میکنند
برای landig هم معمولا تمام ۴۰ درجه فلپ رو باز میکنند و هم چنین از air barke (ترمز هوایی، در صورت وجود ) برای landing استفاده میکنند تا سرعت landig نزدیک به سرعت stall برسه در این صورت شما میبینین که دماغه هواپیما رو به بالاست ولی مسیر حرکت هواپیما رو به پایینه ، تو این حالت موتور ها حدود ۲۵٪ هنوز دارن نیرو تولید میکنن
کنترل چرخها روی زمین با کنترل ruder (سکان عمودی) یکی هستش و توسط دو پدال ریز پای خلبان کنترل میشه ، و همچنین ترمز ها هم زیر همون دو پدال هستند
اینم هم بگم که پدالها با دو ترکیب کار میکنن
پایین پدالها چرخ جلو و ruder رو حرکت میده
بالای پدال ، ترمز های چرخهای عفب رو (بالابی پدال چپ ترمز چرخ عقب سمت چپ و بالابی پدال راست ترمز چرخ عقب سمت راست )
خلبان برای taxi کردن و پیچیدن از ترکیب ترمز و چرخ جلو باید استفاده کنه
خوب با تمام این تفاصیل شما باید رو کیبرد که معمولا z وx هستند ruder و چرخها رو کنترل کنید
من چند تا سایت ایرانی خوب پیدا کردم ..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by qaderi; 27-09-2007 at 09:33.
hwshop.ir از اونجا بگير ، واست ميفرسته دمه خونت .
فکر میکنم فارسی باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)