تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 46

نام تاپيک: یک مانیتور Lcd با بهترین کیفیت مو جود در بازار معرفی کنید !!!!

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرم هر چی میخواهین بگیرین واید باشه

درسته ولی متاسفانه برایتنس خوبی ندارن!!هنوز البته.
    گرون نفروختین ؟؟؟ :
    جنس تک بود و خریدار اینکاره!!!!
    Lg بگیر اگه بودجه سونی رو نداری... ولی از فکر سامسونگ بیا بیرون.. ( به سامسونگ دارا بر نخوره )
    دوست من چرا الکی جبهه میگیری؟؟من خودم هم از ال جی هم از سامسونگ بدم میاد ولی طرفدارم حق هستم و میبینم سامسونگ و ال جی به نسبت قیمتشون قابل قبول هستن.
    دوستانی هم که میان معرفی میکنن با توجه به بودجه و علاقه ی شخص متقاضی معرفی میکنن نه از روی تعصب...مطمئن باش حرفی که از روی ناگاهی و تعصب بیجا زده بشه باهاش برخورد میشه!

من به این دوستمون که میخوان بگیرن توصیه میکنم هم روی کاغذ کیفیت رو مقایسه کنن هم پشت ویترین مغازه ها.

(ال جی و سامسونگی رو که به اسیا میاد رو جفتشون رو تو چین یه کارخونه میزنه!!!یکی رو با اسم ال جی یکی سامسونگ.دقت کنین میبینین طرح و رنگ و جنس بدنشون خیلی به هم نزدیکه...به این میگن ایجاد رقابت کاذب!)

1760 خوبه و کنتراست خوبی هم داره+ورودی dvi
    زاویه ی دید بالا
    16.2 میلیون رنگ
    732 سامسونگ به این نمیرسه ولی کیفیت رنگش 16.7 هست.
    Last edited by solo_88; 07-09-2007 at 22:05.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خوب نشون میده که از دنیا بی خبر . آقای دزدان دریایی کارائیب سامسونگ تونسته نکنولوژی dnlo رو بسازی که کاملا هم انحصاری . تازه اینم بودن که سونی درست به دامن سامسونگ شده برای زدن ال سی دی مشترک . به نام s-lcd . در ضمن اینم بدون که ال سی دها در کره ساخته میشه زیر نظر خود سامسونگ نه سونی .
    یه چیز دیگه سامسونگ 732 آنالوگ فقط داره . خودم 3 روز پیش قیمت کردم 240 از علائدین .
    مدل 1731+ هم تازه اومده قیمتشو نمیدونم ولی از 350 تومن بیشتر نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه shadowfax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران - ظفر

پيش فرض

درسته ولی متاسفانه برایتنس خوبی ندارن!!هنوز البته.

جنس تک بود و خریدار اینکاره!!!!

دوست من چرا الکی جبهه میگیری؟؟من خودم هم از ال جی هم از سامسونگ بدم میاد ولی طرفدارم حق هستم و میبینم سامسونگ و ال جی به نسبت قیمتشون قابل قبول هستن.
    دوستانی هم که میان معرفی میکنن با توجه به بودجه و علاقه ی شخص متقاضی معرفی میکنن نه از روی تعصب...مطمئن باش حرفی که از روی ناگاهی و تعصب بیجا زده بشه باهاش برخورد میشه!

من به این دوستمون که میخوان بگیرن توصیه میکنم هم روی کاغذ کیفیت رو مقایسه کنن هم پشت ویترین مغازه ها.

(ال جی و سامسونگی رو که به اسیا میاد رو جفتشون رو تو چین یه کارخونه میزنه!!!یکی رو با اسم ال جی یکی سامسونگ.دقت کنین میبینین طرح و رنگ و جنس بدنشون خیلی به هم نزدیکه...به این میگن ایجاد رقابت کاذب!)

1760 خوبه و کنتراست خوبی هم داره+ورودی dvi
    زاویه ی دید بالا
    16.2 میلیون رنگ
    732 سامسونگ به این نمیرسه ولی کیفیت رنگش 16.7 هست.
    عزیزم جبهه نمیگیرم... من سیستم قبلیم کلا 60% وسایلش سامسونگ بود... بعد از چند ماه تک تک عیب پیدا کردن... وسایل کامپیوتری سامسونگ اصلا با دوام نیست! فقط به خودم ثابت نشده... خیلیا از وسایل کامپیوتریش شاکین...

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم جبهه نمیگیرم... من سیستم قبلیم کلا 60% وسایلش سامسونگ بود... بعد از چند ماه تک تک عیب پیدا کردن... وسایل کامپیوتری سامسونگ اصلا با دوام نیست! فقط به خودم ثابت نشده... خیلیا از وسایل کامپیوتریش شاکین...
    تاپیک داره منحرف میشه!

منم شاکیم اما صحبت ما سر مونیتور هست نه وسایل دیگه...

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

با سلام فراوان خدمت بروبچه های پی30ورلد
    اقا من میخوام یه مانیتور lcd بخرم هیچی هم از lcd بلد نیستم فقط میخوام یه چیز خوب وبا کیفیت وکارکن باشه تقریبا روزی 10 تا 14 ساعت باهاش کار کنم خلاصه یه چیزی معرفی کنید که زیر 350 باشه ولی برای خودش خدا باشه نظر خودم مارک سونی هست به سامسونگ هم فکر میکنم ال جی دارم پس حرفشو نزنید راجب ویو سونی هم اطلاعاتی ندارم ساخت کجاست لطفا اطلاعات بدید راجبش ممنون میشم

یه lcd بگید زیر 350 تومن که همه مشخصه هاش فول باشه

1-رزولوشن<<<<<<<<<<خیلی مهمه
    2-زاويه ديد>>>>>>>>>>>کم مهمه
    3-سرعت يا refresh>>>>>>مهمه
    4-dvi يا همون ديجيتالي بودنش>>>>خیلی مهمه
    5-وضوح تصوير<<>>.>>><<<خیلی مهمه
    6- واید>>>>>>>>>>>خیلی مهم نیست بیشترکیفیت کلی مهمه حالا اگه اینم روش باشه خوبه

یادم رفت به نظر خودم با 350 و جنس خوب خواستن 17 اینچ کافیه حالا اگه 19 سراغ دارید ولی عالیه بگید

اقا LG که بخیال بودم
    دیدم سامسونگ هم خیلی کار کن نیست و چند تا دلیل دیگه
    میخوام برم تو کار سونی حالا لطفا مدلهای بین300 تا 400 تومن را معرفی کنید وبگید نظر خودتون چیه
    19 یا 17 اینچ هر چی سراغ دارید بگید

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

من هارد دیسکم . سی دی رام . اسپیکر . ال سی دی . کیبورد . موس من سامسونگ . در آینده رم هم سامسونگ میخوام بگیرم . همچنین دی وی دی رایتر سامسونگ .

پس علکی درباره سامسونگ بد نگید .

همیشه تا جنسی زیر دستتون خراب میشه بحساب کل نگذارید بگید این همون چند درصد خرابی که هر شرکتی داره .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من هارد دیسکم . سی دی رام . اسپیکر . ال سی دی . کیبورد . موس من سامسونگ . در آینده رم هم سامسونگ میخوام بگیرم . همچنین دی وی دی رایتر سامسونگ .

با سلام خدمت شما دوست عزیز
    رفیق شفیق تو خونه ما هم همه وسایلل صوتی تصو یر ی سامسونگ هست راضی هم هستم الان اسم کامپیوترمم سامسونگه
    چیز بدی هم نگفتم
    سامسونگ خوبه ولی دست بالای دست در این مورد(LCD) زیاده توجه داشته باشید

همیشه تا جنسی زیر دستتون خراب میشه بحساب کل نگذارید بگید این همون چند درصد خرابی که هر شرکتی داره .

در ضمن من شانس ندارم همون بدش گیرم میاد
    Last edited by saeed323; 08-09-2007 at 23:09.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما هاردتون رو با هیتاچی

سی دی رامتون رو با ایسوس

اسپیکرتون رو با کریتیو

ال سی دی تون رو با سونی

موستون رو با لاجیتک

دی وی دی رایترتون رو با پایونیر

و رمی که میخواین بگیرین رو با پتریوت یا ژل مقایسه کنید(حالا من همه ی مدل هارو دست پایین گرفتم)

بعد بگید only samsung!!!

در ثانی من نمیدونم کی گفت سامسونگ بده؟؟؟نه شما نقل قول کن ببینیم کی گفته.

راستی دست بالای دست.......

شما باید بهترین رو تو رنج قیمتی که داری انتخاب کنی.من با اینکه hate samsung ولی میگم اقا سامسونگ تو این رنج خوبه و کاریه....زیاد خودت رو ناراحت نکن
    حالا چون ال سی دی تون سامسونگه دلیل نمیشه بری رمتم سامسونگ ورداری
    بیخیال

سعید جان شما 1760tr رو مد نظر داسته باش الان 12 شبه فردا عصر میام تو رنجی که گفتی معرفی میکنم.ولی میدونی زیاد تفاوتی نمیکنن مگه اینکه تو اینچشون تفاوت کنن.
    از بچه ها میپرسم بهت میگم.
    از نظر دوستان هم غافل مشو!

موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mahdi.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ارسباران، اهر

پيش فرض

سلام
    بین دو تا مونیتور lg 1760 tr و samsung bw940 موندم. اولی کنتراست و سرعت پاسخ دهیش زیاده و دومی هم 19 اینچه. البته دومی 2 میلی ثانیه فرقشه در سرعت پاسخ دهی و البته 1500 تا در کنتراست از lg کمتره.ضمنا من اهل game هم هستم.خب به نظر شما کدومو بگیرم؟
    ضمنا 194Wt lg چنده؟ امکاناتش چه طوره؟ ممنون از کمک شما

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اقا LG که بخیال بودم
    دیدم سامسونگ هم خیلی کار کن نیست و چند تا دلیل دیگه
    میخوام برم تو کار سونی حالا لطفا مدلهای بین300 تا 400 تومن را معرفی کنید وبگید نظر خودتون چیه
    19 یا 17 اینچ هر چی سراغ دارید بگید
    ViewSonic VX1945wm با قیمت 410 هزار تومان. کسی رو این یکی نمیتونه عیب بگذاره!

سلام
    بین دو تا مونیتور lg 1760 tr و samsung bw940 موندم. اولی کنتراست و سرعت پاسخ دهیش زیاده و دومی هم 19 اینچه. البته دومی 2 میلی ثانیه فرقشه در سرعت پاسخ دهی و البته 1500 تا در کنتراست از lg کمتره.ضمنا من اهل game هم هستم.خب به نظر شما کدومو بگیرم؟
    ضمنا 194Wt lg چنده؟ امکاناتش چه طوره؟ ممنون از کمک شما
    شما هم یه نگاهی به همون مدل ViewSonic که نوشتم بنداز اگه گرون هست LG 194WT بگیر من خودم 194WT دارم هم کیفیتش هم سرعتش خیلی خوبه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •