دوست عزیز
8600 gt هم ddr2 داره هم ddr3 .
هر کدوم هم قیمت خودش رو داره :
147000 ......8600GT-512DDR2
8600GT-256MB DDR3........147000
198000....... 8600GT-512MB DDR3
اتفاقا" من تو این همه مارک تو ایران ندیدم هیچ کدوم اینقدر واضح همه اطلاعات رو در اختیار خریدار بزارن.بطور مثال :
اولین سری توربو کش رو اسپارکل وارد کرد ولی هیچ موقع ننوشت 512mb بلکه نوشت 64mb یا 128mb و تحت این شرایط تا 512mb هم ساپورت میکنه.در صورتیکه خیلی از برندهای معروف واسه جذب مشتری مینوشتن 512 MB !!!
یا همین الان ما 7200 داریم 128 MB که 64 BIT هست اکثر برندها 32 bit دارن که هیچ جا هم قید نمی کنن.
خلاصه هیچ جای شک و نگرانی نیست.اگر کسی سوالی داره یه ادعای اینکه کلاه سرش رفته بگه تا من پیگیر شم.
بازم از حسن توجهتون ممنون.
----------------------
من کی گفتم که DDR3 نداره ؟؟!! منظورم این بود که خوب نیست یه کمپانی برای کاهش قیمت دست به هر کاری بزنه !!
آخه خداوکیلی حیف نیست رو 8600GT بیای DDR2 کار کنی .gif)
!!! حالا بگو اصلآ 2GB مموری باشه
وقتی
DDR2 هستش که .........
. هیچ کدوم از برندهای دیگه همچین کاری رو نکردن . .gif)
ضمنآ این برندی که احتمالآ شما وارد کنندش هستی و ادعا داری خیلی شفاف عمل میکنه تو سایت رسمی خودش تو قسمت مشخصات کارت گرافیک هاش هیچ وقت
Memory clock رو نمینویسه !!! به نظرت چرا ؟؟ فقط مینویسه ddr2 یا ddr3 یا ........ . می دونی واسه چی !!! واسه اینکه هر وقت عشقش کشید بتونه مموری هایی
با clock پایین تر رو کارت هاش مونتاژ کنه .
مثلآ همین 8600gt معلوم نیست چه ddr2 یی روش کار کرده !! 800mhz یا 667mhz یا 533mhz ؟؟؟ .gif)
نگاه کن :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خبری از مموری کلاک نیست .
ولی برند معتبری مثل xfx بدون هیچ چشم داشتی همه مشخصاتش رو مینویسه . این یه مثال :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می بینی که همه مشخصات ، اعم از Shader Clock ، Clock rate و Memory Clock رو قید کرده .
بازم اگه مایلی بیشتر بحث کنیم تا ته تهش با شما همراهی خواهم کرد .