سلام اقا نويد عزيز تر جان ممنونم كه بهم اينقدر كمك مي كنيد من چطوري مي تونم كمك هاي شما رو جبران كنم
من با كمك شما دوست عز يز تونستم لينوكس رو كامل پاكش كنم و درايو پاك شدمو دوباره به دستش اوردم
حالا از شما چند تا خواهش داشتم اگه براتون زحمتي نداره برام توضيح بديد
اول اينكه برام در همين تاپيك اموزش كامل نصب لينوكس ردهت رو برام توضيح بدبد اگه شد با عكس بازم ميگم اگه براي شما زحمتي نداره (اگه قرار شد كه بزاريد در همين تاپيك بزاريد)
دوم من هر كاري كردم نتونستم PartitionMagic رو نصب كنم ..حتي ويندوزم رو عوض كردم ولي بازم جواب نداد
به همين خاطر من يه عكس از خطا ها تهيه كردم كه شما مي تونيد روي لينك زير كليك كنيد و عكس رو ببينيد چون
انگليسي من خوب نيست نتونستم ترجمش كنم
اين ادرس مال عكسش است : ممنونم كه بهم اينقدر كمك مي كنيد من چطوري مي تونم كمك هاي شما رو جبران كنم
من با كمك شما دوست عز يز تونستم لينوكس رو كامل پاكش كنم و درايو پاك شدمو دوباره به دستش اوردم
حالا از شما چند تا خواهش داشتم اگه براتون زحمتي نداره برام توضيح بديد
اول اينكه برام در همين تاپيك اموزش كامل نصب لينوكس ردهت رو برام توضيح بدبد اگه شد با عكس بازم ميگم اگه براي شما زحمتي نداره (اگه قرار شد كه بزاريد در همين تاپيك بزاريد)
دوم من هر كاري كردم نتونستم PartitionMagic رو نصب كنم ..حتي ويندوزم رو عوض كردم ولي بازم جواب نداد
به همين خاطر من يه عكس از خطا ها تهيه كردم كه شما مي تونيد روي لينك زير كليك كنيد و عكس رو ببينيد چون
انگليسي من خوب نيست نتونستم ترجمش كنم
اين ادرس مال عكسش است : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر موقع عكس كامل لود شد اول عكسو زخيره كن بعد از داخل هاردت عكسو ببين چون اينجوري عكس خراب نمايش داده ميشه
ممنونم كه توجه كرديد