تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 25 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 247

نام تاپيک: ObsCure II

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

virjil جان حق با شما بود با تغییر فرمت درایو به ntfs مشکل کمبود جا برای بازی حل شد
    ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    من تو اون قسمتی گیر کردم که باید 3 تا کلید برای اون گاو صندق داخل بیمارستان پیدا کنم ولی من 2 تا بیشتر پیدا نکردم اون یکی کلید کجاست
    یکی از کلیدها بالای کمد بود..یکی زیر تخت یکی از بیمارها ...اون یکی کجاست

لطفا کمکم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام من تو سیو 9 بازی گیر کردم همون جا که جلوی در بیمارستان باید در رو ببندی ولی در که به نیمه میرسه یه غول میاد و در رو دوباره باز میکنه و دختره رو میگیره من که نتونستم ردش کنم تا میام بجنبم دختره میمیره اگه میشه کمک کنید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    من تو اون قسمتی گیر کردم که باید 3 تا کلید برای اون گاو صندق داخل بیمارستان پیدا کنم ولی من 2 تا بیشتر پیدا نکردم اون یکی کلید کجاست
    یکی از کلیدها بالای کمد بود..یکی زیر تخت یکی از بیمارها ...اون یکی کجاست

لطفا کمکم کنید
    زیر یه تخت رو بگرد یعنی توی اتاق یکی از بیمارها باید با اسپیس تخت رو هل بدی دست چپ کلید زیرشه تازه باید الان 5 تا داشته باشی از اون کلیدها یکی دیگشهم رو یه کمد هستش که با کمک یارت میاریش پایین توی اون گاوصندوق یه تفنگ برقی هستش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اینم ترینرش البته هنوز تستش نکردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه sus2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

می بخشید من یه سوالی کردم خدمتتون جواب ندادید یه بار دیگه هم می پرسیم من در اون قسمت که از خواب بیدار میشه تو قبرستون اون مجسمه های اولی رو می شکنه ولی بعدییا رو نمی شکنه هر کاری کردم نشد لطفا راهنمایی کنید ممنون

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

[QUOTE=Virgil;1669432]باید بری توی اتاقی که میز بیلیارد ها هستن. یه گاوصندوق رمز دار روی دیواره که رمزش 1873 هست. توش یه اسلحه است. وقتی گرفتیش بهت حمله میشه.
    سلام.
    اقا دستت درد نکنه مشکلم حل شد.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز:بچه ها من در یک قسمت بازی آب اس کیور2 گیر کردم لطفا بگین چه کار کنم؟تقریبا یکم که از اول بازی میگذره و با دو نفر از افراد وارد جنگل میشم و ماشین له شده رو که به پرتگاه افتاده پیدا میکنم بعد با دختره از سوراخ یک دیوار وارد محوطه بیمارستان میشم که دو تا ماشین آمبولانس هم توش هست در این قسمت دیگه نمیدونم چه کار باید بکنم!راستش در قسمتی از این محوطه بر روی دیوار لبه هائی وجود داره که اون پسره میتونه بپره و لبه ها رو بگیره ولی بعدش هر کار که میکنم و دکمه بالا رفتن رو هر چی میزنم دیگه از لبه ها بالا نمیره و بعد از چند ثانیه میوفته پائین!!دیگه فکرم به جائی نمیرسه شما بگین چه کار کنم چجوری برم از دیوار بالا؟!!ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

می بخشید من یه سوالی کردم خدمتتون جواب ندادید یه بار دیگه هم می پرسیم من در اون قسمت که از خواب بیدار میشه تو قبرستون اون مجسمه های اولی رو می شکنه ولی بعدییا رو نمی شکنه هر کاری کردم نشد لطفا راهنمایی کنید ممنون
    عزیزم شما با اون چوب بیس بال که داری باید به مجسمه ها اینقدر ضربه بزنی تا بشکنند همین بعدش میری از سوراخ پایین و...

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز:بچه ها من در یک قسمت بازی آب اس کیور2 گیر کردم لطفا بگین چه کار کنم؟تقریبا یکم که از اول بازی میگذره و با دو نفر از افراد وارد جنگل میشم و ماشین له شده رو که به پرتگاه افتاده پیدا میکنم بعد با دختره از سوراخ یک دیوار وارد محوطه بیمارستان میشم که دو تا ماشین آمبولانس هم توش هست در این قسمت دیگه نمیدونم چه کار باید بکنم!راستش در قسمتی از این محوطه بر روی دیوار لبه هائی وجود داره که اون پسره میتونه بپره و لبه ها رو بگیره ولی بعدش هر کار که میکنم و دکمه بالا رفتن رو هر چی میزنم دیگه از لبه ها بالا نمیره و بعد از چند ثانیه میوفته پائین!!دیگه فکرم به جائی نمیرسه شما بگین چه کار کنم چجوری برم از دیوار بالا؟!!ممنون
    وقتی که رفتی روی لبه ها بعد خودتو باید برسونی کنارشون تا بتونه بپره لبه کناری یهنی جمله Jump to Sideways یه همچین چیزی میاد بعد بهت حمله می کنن که لبه ای که روش هستی خراب میشه میوفتی لبه پایینی و...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •