virjil جان حق با شما بود با تغییر فرمت درایو به ntfs مشکل کمبود جا برای بازی حل شد
ممنون
virjil جان حق با شما بود با تغییر فرمت درایو به ntfs مشکل کمبود جا برای بازی حل شد
ممنون
سلام
من تو اون قسمتی گیر کردم که باید 3 تا کلید برای اون گاو صندق داخل بیمارستان پیدا کنم ولی من 2 تا بیشتر پیدا نکردم اون یکی کلید کجاست
یکی از کلیدها بالای کمد بود..یکی زیر تخت یکی از بیمارها ...اون یکی کجاست
لطفا کمکم کنید
با سلام من تو سیو 9 بازی گیر کردم همون جا که جلوی در بیمارستان باید در رو ببندی ولی در که به نیمه میرسه یه غول میاد و در رو دوباره باز میکنه و دختره رو میگیره من که نتونستم ردش کنم تا میام بجنبم دختره میمیره اگه میشه کمک کنید؟
زیر یه تخت رو بگرد یعنی توی اتاق یکی از بیمارها باید با اسپیس تخت رو هل بدی دست چپ کلید زیرشه تازه باید الان 5 تا داشته باشی از اون کلیدها یکی دیگشهم رو یه کمد هستش که با کمک یارت میاریش پایین توی اون گاوصندوق یه تفنگ برقی هستش
اینم ترینرش البته هنوز تستش نکردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می بخشید من یه سوالی کردم خدمتتون جواب ندادید یه بار دیگه هم می پرسیم من در اون قسمت که از خواب بیدار میشه تو قبرستون اون مجسمه های اولی رو می شکنه ولی بعدییا رو نمی شکنه هر کاری کردم نشد لطفا راهنمایی کنید ممنون
[QUOTE=Virgil;1669432]باید بری توی اتاقی که میز بیلیارد ها هستن. یه گاوصندوق رمز دار روی دیواره که رمزش 1873 هست. توش یه اسلحه است. وقتی گرفتیش بهت حمله میشه.
سلام.
اقا دستت درد نکنه مشکلم حل شد.![]()
سلام به همه دوستان عزیز:بچه ها من در یک قسمت بازی آب اس کیور2 گیر کردم لطفا بگین چه کار کنم؟تقریبا یکم که از اول بازی میگذره و با دو نفر از افراد وارد جنگل میشم و ماشین له شده رو که به پرتگاه افتاده پیدا میکنم بعد با دختره از سوراخ یک دیوار وارد محوطه بیمارستان میشم که دو تا ماشین آمبولانس هم توش هست در این قسمت دیگه نمیدونم چه کار باید بکنم!راستش در قسمتی از این محوطه بر روی دیوار لبه هائی وجود داره که اون پسره میتونه بپره و لبه ها رو بگیره ولی بعدش هر کار که میکنم و دکمه بالا رفتن رو هر چی میزنم دیگه از لبه ها بالا نمیره و بعد از چند ثانیه میوفته پائین!!دیگه فکرم به جائی نمیرسه شما بگین چه کار کنم چجوری برم از دیوار بالا؟!!ممنون
عزیزم شما با اون چوب بیس بال که داری باید به مجسمه ها اینقدر ضربه بزنی تا بشکنند همین بعدش میری از سوراخ پایین و...
وقتی که رفتی روی لبه ها بعد خودتو باید برسونی کنارشون تا بتونه بپره لبه کناری یهنی جمله Jump to Sideways یه همچین چیزی میاد بعد بهت حمله می کنن که لبه ای که روش هستی خراب میشه میوفتی لبه پایینی و...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)