تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 12 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 117

نام تاپيک: به نظر شما موفق ترین شرکت بازی ساز کدام شرکت بوده وچرا؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست من سؤالتون زياد جالب نيست و بروبچ رو بجون هم انداختي.

سؤالتون زيادي كلي هست مثلا Konami داره PES ها رو ارائه ميكنه و Activision داره COD ها رو ارائه ميكنه و Ubisoft هم Prince Of Persia ها رئ داره ميده بيرو البته اينها بازيهاي خوب اين شركتها بودن.

هر شركتي بازيه خوب داره و بازيه بد هم داره.(يكسان)

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من نمی تونم بین ea و راکستار گیم و ubi soft یکیش رو انتخاب کنم.
    هیچ بازی رانندگی رو دست نید فور اسپید تاحالا نیومده.من فیفا رو همیشه به eleven و pes ترجیح می دم.
    gta شاهکاریه که تا بحال رقیب نداشته.در سبک من هانت فقط پانیشر بود.مکس پین در زمانی که اومد گرافیک بالایی نسبت به دیگر بازی ها داشت.
    ubi soft آبروی بر باد رفته ی درایور رو دوباره بدست آورد.درایور بازیی بود که من قدیم ساعت ها از وقتمو و بیشتر پول تو جیبیمو خرج می کردم تا برم کلوپ و درایور بازی کنم . اونوقت آتاری با کمال پر رویی بازی قدیمی و محبوب درایور رو به یه بازی مسخره تبدیل کرد ولی ubi soft این بازی قشنگ رو مثل قبل شایدم بهتر ارائه داد.prince of persia تنها بازی هست که وسیله ی جنگی سلاح سرده ولی بسیار محبوبه.اصولا" بازی ها با سلاح گرم و جنگ با فاصله محبوب می شن ولی به جرات می گم پرینس تنها بازی موجود هست که وسیله ی جنگ شمشیره و بازی از محبوبیت خاصی برخورداره.
    فکر کنم توضیحاتم کامل و قانع کننده بود.
    البته اینا همه نظر شخصیه و قصد توهین به نظر دیگران رو ندارم.امیدوارم دوستان به نظر من هم احترام بذارن.
    موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

مگس جان Splinter Cell رو فراموش کردی.
    اما به نظر من یوبی سافت قصدش از عرضه ی Driver 4 فقط این بود که طرفدارها رو ساکت نگه داره.
    Driver 2 با 3 تا شهر و اونهمه هیجان کجا و این یکی کجا. یک Era Change داشت فقط

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سوال سختي پرسيدي.هر كدوم از شركتها يك يا چند نوع بازي بيرون دادند كه واقعا بي نظير هستند.كاپكام،كونامي،ubisoft ،اكتيويژن و ...انتخاب خيلي سخته ولي كاپكام به نظر من از همه موفقتره.

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مگس جان Splinter Cell رو فراموش کردی.
    اما به نظر من یوبی سافت قصدش از عرضه ی Driver 4 فقط این بود که طرفدارها رو ساکت نگه داره.
    Driver 2 با 3 تا شهر و اونهمه هیجان کجا و این یکی کجا. یک Era Change داشت فقط
    راس میگی splinter cell هم بازی خیلی قشنگیه خصوصا" خفه کردناش.
    البته اگه بخوایم این درایور رو با درایور 2 مقایسه کنیم شاید به پای اون نرسه.ولی خدا وکیلی نسبت به اون درایور که آتاری ساخت خییییییییییلی بهتر بود.خصوصا" داستانش.اونجا که از سال های قدیم میاد رو 2006 واقعا" هر کی نگه گرخیدم تعجب می کنم.چون موقع تغییر زمان حتی مدل منو ها هم عوض شد.در کل واسه اولین ورژنی که ubi داد خوب بود و جای پیشرفت زیادی داره.
    راستی واسه اینکه splinter cell رو یادم انداختی ممنون.
    همه صحبت هایی که کردم نظر شخصی منه و من به نظر دیگران احترام می ذارم.امیدوارم دوستان کم لطفی نکنن و به نظر من احترام بذارن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

لیست کمپانیها:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

به نظر من Ubi از همه موفق تر بوده . چون با اون 3 گانه ی پرنس خیلی شهرت گرفت . فقط یه بدی داره که خیلی بد قوله ! الکی آدم رو سرکار میزاره ! مثلا واسه همین Re 4 .

اگه نباشه جاش خالی می مونه shadowfax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران - ظفر

پيش فرض

نمیشه گفت کدوم بهترن! چون اگه دقت کنید هر کدوم از این شرکت ها حداقل یه بازی همه سلیقه پسند دارن که طرفدارای زیادی هم داره...
    ولی Ubisoft اکثرا سبک جدید میاره...! Ea هم بازیهای ورزشیش رو دست نداره... Capcom هم اگه اشتباه نکنم Devil May Cry یک بازی فوق العاده که همه میشناسنش رو زد... Rock Star هم که Gta محبوب ترین بازی در تمام سنین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pouriaqazvin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

هیچ شرکت بازی سازی نیست که بسکتبال و فوتبال بزنه.
    مطمئنی؟؟؟!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pouriaqazvin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

نمیشه گفت کدوم بهترن! چون اگه دقت کنید هر کدوم از این شرکت ها حداقل یه بازی همه سلیقه پسند دارن که طرفدارای زیادی هم داره...
    ولی Ubisoft اکثرا سبک جدید میاره...! Ea هم بازیهای ورزشیش رو دست نداره... Capcom هم اگه اشتباه نکنم Devil May Cry یک بازی فوق العاده که همه میشناسنش رو زد... Rock Star هم که Gta محبوب ترین بازی در تمام سنین.
    خب شما بازی های موفق هر کمپانی رو گفتی حرف ما اینه که به نظر شما موفقیت کدام یک بیشتر بوده؟؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •