حدودا با اكثر حرفات موافقم
چون خودم هم اينارو در واقع ديدم
حدودا با اكثر حرفات موافقم
چون خودم هم اينارو در واقع ديدم
چییییییییییی؟
سونی سوم شده؟
کمرنگ میشویم
بر طبق اخبار جدید از این سایت شرکت سونی در مورد کیفیت عکس های K850i در سایت خودش دروغ گفته است.با تحلیل اطلاعات EXIF عکسها معلوم شد که عکس هایی که در سایت سونی بوده و گفته می شد که توسط K850i گرفته شده و بسیار با کیفیت و زیبا بودند مال دوربین دیجیتالی Sanyo S50 بوده نه K850i.
البته در عالی بودن دوربین های Cybershot شکی نیست ولی خوب این یک اغراق بزرگ بوده است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Optimus Prime; 07-09-2007 at 11:13.
طبق چیزی که من دیدم توی سایت موبایلستانسونی تو چی سوم شده ؟
بچه های اونجا (مدیرهای بخش سونی) نوشته بودن که سونی از چهارم به سوم اومده یعنی موتورولا چهارم شده
برای حرفاشون هم کلی لینک گذاشته بودن
بله سوني اريكسون در رنكينگ فروش جهاني فعلا سومه موتورلا چهارمه !
دوست عزيز ديگه همچين نظراتي درست نيست !نوشته شده توسط r@r#m@n مشاهده تاپيک
داداش چرا نمیخوای قبول کنی که ک850 برتر بوده و کلآ توی عکس و صدا سونی از نوکیا جلوتر هست
من الان یه مدتیه زیاد به موبایلستان سر نمیزنم ( بخاطر یه سری مسائل ) ولی اگر حرف تو درست باشه یعنی مدیرای اونجا چنین حرفی رو زدن واقعا برای سایت موبایلستان متاسفم بخاطر داشتن چنین مدیرانی... به سایت معتبر gsmarena مراجعه کنید. سونی هنوز خیلی راه داره بخواد به موتورولا برسه...طبق چیزی که من دیدم توی سایت موبایلستان
بچه های اونجا (مدیرهای بخش سونی) نوشته بودن که سونی از چهارم به سوم اومده یعنی موتورولا چهارم شده
برای حرفاشون هم کلی لینک گذاشته بودن
![]()
سلام بهراد.
يادته خيلي وقت پيش مي گفتم اين عكسهاي gsm arenaدستكارين!
تا زماني كه خودت امتحانشون نكني نميشه راي نهايي رو صادر كرد!
آره واسه خود منم جالبه که جی اس ام آرنا تغییر نکردهمن الان یه مدتیه زیاد به موبایلستان سر نمیزنم ( بخاطر یه سری مسائل ) ولی اگر حرف تو درست باشه یعنی مدیرای اونجا چنین حرفی رو زدن واقعا برای سایت موبایلستان متاسفم بخاطر داشتن چنین مدیرانی... به سایت معتبر gsmarena مراجعه کنید. سونی هنوز خیلی راه داره بخواد به موتورولا برسه...
راستش اونا از روی چندین لینک معتبر حرفشون رو اثباتت کردند و شما حق نداری اینجوری دربارشون قضاوت کنی
اگه اشتباه هم باشه که تقصیر اونا نیست مقصر سایت ها هستند
در ضمن میبینی که آقا آرش هم حرف منو تایید کردند (آقا آرش خودش مدیر سایت هست)
سلام داش رضا (کم پیدایی؟؟؟!؟؟؟؟)سلام بهراد.
يادته خيلي وقت پيش مي گفتم اين عكسهاي gsm arenaدستكارين!
تا زماني كه خودت امتحانشون نكني نميشه راي نهايي رو صادر كرد!
آره تازه به حرفت رسیدم
رای رو باید از روی دیده ی خودمون بدیم
ببین وقتی سامسونگ دوم شد و موتورولا رفت سوم gsmarena دقیقا یه روز بعدش تغییرات رو تو فهرست اعمال کرد. مطمئن باش چنین اتفاقی نیفتاده... خیلی دوست دارم اون لینک ها رو بزاری تا ببینم منظور از لینکهای معتبر یعنی چی ؟ یعنی از gsmarena معتبرتر ؟
نه دیگه آدم نباید تا از چیزی مطمئن نشده مطرحش کنه. من وقتی میخوام یه نقل قولی از یه سایت بکنم وظیفه دارم اول در مورد صحت و سقمش تحقیق کنم... فکر کنم رنکینگ gsmarena معتبر باشه پس بهش استناد میکنیم. به هر حال مدیر بودن دلیل بر این نیست که هر چیزی بگه درسته...
M.etallic.A عزيز شما زود براي كسي متاسف نشو !
فقط به خاطر اين قضيه شما متاسف شدي براي مديران اونجا !
تعجب آوره ...
من هم متاسفم براي اينجا براي كاربرانش به خاطر شما !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)