تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 15 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 144

نام تاپيک: اگه رپري بيا تو و چند خط رپ انگليسي بگو!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimafire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران-اصفهان

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    اگر جواب پاكر رو اينجا نمي‌دادم احساس مي‌كردم لال از دنيا مي‌رم...
    اين پاكر جيگر يا خيلي از اسلنگ (زبان كوچه و خيابان) سر در نمياره، يا منو اينجا اوسكول گير آورده (واسه خنده)
    پاكر جان من چند بار به خاطر استفاده از اسلنگي كه همه دوستان انگليسي دان معنيهاش رو نمي‌دونستن از طرف مديريت اخطار گرفتم و يا با پيام خصوصي بهم اخطار داده شد، در حال حاضر هم به همين دليل از تاپيك انگليسي بن هستم. اينو قبلاً بهت گفته بودم.
    Holy mother of god كنايه‌اي از «يا مريم مقدس» هستش كه در American Accent استفاده بسياري داره. كمتر ديدم سياه پوستا ازش استفاده بكنن، بيشتر يه تكه كلام براي سفيدپوستاي آمريكاييه...
    حالا اين كه چيز بدي توش نبود، ولي كلماتي هستند كه از آنها براي هتاكي استفاده مي‌شه ولي توي اسلنگ به صورت عام استفاده مي‌شه، براي روشن شدن ذهنتون چند مثال ساده ميارم:

* Nigga يا همون Nigger (به معني كاكاسياه) كلمه‌اي است كه ساليان طولاني سفيدپوستان براي توهين به يك سياه پوست استفاده مي‌كردند، نكته جالب اينه هم اكنون در آمريكاي پيشرفته اگر يك سفيد، سياهي رو با اين كلمه صدا كنه، يه جورايي خونش حلاله!!! ولي سياها براي صدا كردن هم از اين كلمه استفاده مي‌كنند، اون هم بدون ناراحتي!!!!

* F***k مطمئنم همتون معني اين كلمه رو مي‌دونيد، حتي اونايي كه خيلي انگليسي بلد نيستند، يكي از رايجترين فحش‌هاي زبان انگليسي هستش كه معمولاً اولين كلمه انگليسي هست كه به گوش همه مي‌رسه و در ذهنشون مي‌مونه، حالا همين كلمه قبيح ببينيد در چه جايي استفاده مي‌شه: F**king book نظرتون چيه؟ يعني اين كتابه راجع به اون داستانه، يا مثلاً كتابه قراره براي همچين كاري استفاده بشه جواب منفيه، معناي تحت اللفظي اين كلمه «لعنتي» در زبان ما هستش، اين نيمچه جمله يعني «كتاب لعنتي»

از اين چيزا زياد بلدم، ولي خوب ديگه نمي‌خوام ادامه بدم... تا همين جا كافيه...
    پاكر عزيزم، دفعه بعد چنانچه معني چيزي رو نفهميدي مي‌توني بياي از خودم بپرسي، خواستي شماره موبايلم رو هم مي‌دم كه تمام وقت به من دسترسي داشته باشي.
    ساير دوستان هم مطمئن باشن، شخصيت من البته همينه كه پاكر عزيز فرمودن، ولي تو اينجا خيلي مسائل رو رعايت مي‌كنم تا يه وقت مشكلي براي من پيش نياد، فكر كنم تو يكي از پستهاي قبليم هم گفته بودم كه كسي اينو به خودش نگيره، چون اصلاً اينجا من اين صحبتا رو ندارم، اگر بخوام به كسي چيزي بگم رو در رو مي‌گم، همونطور كه يك بار گفتم و تاوانش رو هم پس دادم.

ببخشيد، سرتون رو درد آوردم، ممنون كه تا اين آخر رو خونديد، از روز 2 شنه بعد دوباره تكست خواهم گذاشت، هم فارسي (در تاپيك خودش) و هم انگليسي. دوستتون دارم

همين
    سلام و تشکر از تکس هاتون.
    در مورد این اصطلاحاتهم بگم که یاز عزیز درست میگن.
    البته بوجود اومدن این مشکلات هم طبیعی هست چون ما کلمه کلمه معنی مکنیمو دقت به تاریخچه و اصطلاح اون کلمه در عامه مردم نداریم.
    من یه مثال دیگه بزنم که عبارت dont f**k me به اشتباه معنی نکنید و فکر کنیئ که چه معنی میده.این در اصطلاح یعنی گیر نده به من
    پس کلیشه ای یک زبان خارجی رو معنی نکنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه secend life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    IN YOUR MIND

پيش فرض

یاز عزیز دید گفتم بزار خودش بزاره تکستای خودشو اینم نتیجش
    راستی رفیق همه ی ما یه بخشی از شخصیتمومنو تو این تکستا نشوون میدیم پس مشکلی نیست از این بابت و در مورده کلمه ی f**k هم که خیلی بحث الکی الا گرفت همون طوری که دوستم یاز گفت این کلمه در اکثره موارد به معنای لعنتی ه کار میره تا...
    و اگه یکمی از کلمه به کلمه معنی کیدن فاصله بگیریمو به مفهووم توجه کنیم همه چی حله و یه چیزه خنده دار گفته ودی اوون چیزی که یلاز گفته بودholy mother of godخیلی چیزی تابلوییه تعجب میکنم کعه فکر کردی منظورش فحشه ... بوده. به هر حال اینا همه به مفهووم مربوط میشه امیدوارم هممون اول درک انگیلیسی رئو بالا ببریم بعد راجه به کلمات نظر بدیم . good luck good boys

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    IN YOUR MIND

پيش فرض

یاز عزیز دید گفتم بزار خودش بزاره تکستای خودشو اینم نتیجش
    راستی رفیق همه ی ما یه بخشی از شخصیتمومنو تو این تکستا نشوون میدیم پس مشکلی نیست از این بابت و در مورده کلمه ی f**k هم که خیلی بحث الکی بالا گرفت همون طوری که دوستم یاز گفت این کلمه در اکثره موارد به معنای لعنتی ه کار میره تا...
    و اگه یکمی از کلمه به کلمه معنی کریدن فاصله بگیریمو به مفهووم توجه کنیم همه چی حله و یه چیزه خنده دار گفته و اوون چیزی که گفته بودholy mother of godخیلی چیزی تابلوییه تعجب میکنم که فکر کردی منظورش فحشه ... بوده. به هر حال اینا همه به مفهووم مربوط میشه امیدوارم هممون اول درک انگلیسی رو بالا ببریم بعد راجع به کلمات نظر بدیم . good luck good boys
    Last edited by secend life; 08-09-2007 at 15:55.

پروفشنال Yazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Nordic

پيش فرض

از همتون متشكرم
    من جاي اين پاكر به غلط كردن افتادم!!!! شوخي بود. بچه‌ها لطفاً به كارتون ادامه بديد. اين داستان همينجا تموم شد.

همين

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

از همتون متشكرم
    من جاي اين پاكر به غلط كردن افتادم!!!! شوخي بود. بچه‌ها لطفاً به كارتون ادامه بديد. اين داستان همينجا تموم شد.

همين
    با سلام
    Yazz عزیز از کلاس آموزشیت ممنون
    اما هر کسی میدونه اون جمله معنیش چیه من منظورم این بود که چون نمی تونستی جمله اصلیت رو بگی اینو به کنایه گفتی
    حالا فهمیدی؟!
    اگه نفهمیدی شماره بدم زنگ بزنی!
    دوستانی هم که به حمایت از Yazz اینجا پست دادن ای کاش یه ذره بیشتر پست ها قبلی و توضیح های من رو میخوندن
    من ادعایی تو دونستن انگلیسی ندارم اما شاید از خیلی ها بهتر بلد باشم گواهشم تاپیک ترجمه!

ارادتمند پاکر
    Last edited by پاکر; 08-09-2007 at 17:23.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

!YOU NEVER UNDERSTAND ME

The people who never understand me
    cuz never attention me never mind me
    ok
    I'm here
    before you crucify me
    "lonely cause don't anyone know me"
    I added EMINEM's garniture
    Read again my signature
    you even can't be jus'as me!
    You'r weak ain't peak, just Follow me!
    I'm here, My wrath is kindle
    cuz you jus' diss me when I'm idle
    you ain't me
    you can't be me
    I'm Hider, hide you Mr.full of sh**
    Because of you I heard The Words, KIT
    can I say the words that said to me?!
    It's funny
    can I say who are you?!
    This ain't work for you
    but ohh my God
    Holy wack! I can't diss you
    I jus' can't curse you
    cuz I'm...
    cuza I'm...
    BECAUSE I'M HUMAN!

پروفشنال Yazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Nordic

پيش فرض

با سلام
    Yazz عزیز از کلاس آموزشیت ممنون
    اما هر کسی میدونه اون جمله معنیش چیه من منظورم این بود که چون نمی تونستی جمله اصلیت رو بگی اینو به کنایه گفتی
    حالا فهمیدی؟!
    اگه نفهمیدی شماره بدم زنگ بزنی!
    دوستانی هم که به حمایت از Yazz اینجا پست دادن ای کاش یه ذره بیشتر پست ها قبلی و توضیح های من رو میخوندن

ارادتمند پاکر
    پاكر جان، من نمي‌دونم چرا انقدر اصرار داري كه من مي‌خواستم چيز ديگه‌اي بهت بگم، نكنه داري از يه چيزي مثل sub seven واسه ديدن مغز من استفاده مي‌كني، حتي اگر هم اينطوري باشه، بازم مي‌گم نه، اگه مي‌خواستم بگم مي‌گفتم، تكستي كه يه زماني براي يكي گذاشته بودم و بعداً باعث بن شدنم شد رو تو چت برات گذاشتم، ديدي كه حرفم رو زدم، پس اگه مي‌خواستم بگم مي‌گفتم، درسته اگه بن بشم به غلط كردن مي‌افتم، ولي حرفم رو مي‌زدم، بعد از بن شدن مي‌گفتم غلط كردم و صبر مي‌كردم تا از بني در بيام!!!

انقدر رو حرفت اصرار نكن، تو چت ديدي كه هر حرفي خواستم زدم، پس تمومش كن، اگه مي خواستم بگم گفته بودم، كه تو ديگه اينجا مجبور نباشي به خاطر ثابت كردنش اراجيف ببافي.

توجه: با اينكه دوستت دارم و با هم رفيقيم، اگر ادامه بدي Ignore مي‌شي تا ديگه نبينم چي مي‌گي كه بخوام از دستت ناراحت بشم. پس لطفاً اين بحث رو ادامه نده، صد بار گفتم، بازم مي‌گم، اگه هدفم اين بود، مي‌گفتم، نه اينكه سه ساعت الاف بشم تا جواب تو رو واسه كاري كه نكردم بدم...
    اگه شماره بدي هم خوشحال مي‌شم صدات رو بشنوم!!!! بيشتر از اين منو نخندون!!!!

همين

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    IN YOUR MIND

پيش فرض

رفیق یه چیزی یادگاری بهنت میگم اگه یه خط یه جمله 10 تا جمله 100 تا یا حتی یه کتاب به فارسی ترجمه کنی از انگلیسی بازم در مقابله این دریای بزرگ چیزی نیست قصد من طرفداری نیست فقط گفتم اگه به قوله خودت حرفه ای هستی تو ترجمه معنیه کنایی رو پس خوب میفهمی گر چه این بحث به خواسته ی یاز همین جا تموم میشه ولی اینارو گفتم که از این به بعد ممکنه تو تکستای من یا کسی دیگه هم ببینی از این تیکه ها سر هر اصطلاحی یه آدمه انگلیسی بلد اینجوری نمیکنه به نظرم!!!
    خوب بگذریم منتظره کل انگلیسی باشین بچه ها البته یه نفر پایه دیگه هم لازمه.
    Last edited by secend life; 08-09-2007 at 18:18.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بحث رو با این تموم میکنم
    کاش در مورد چیزی که نمی دونیم نظر ندیم

ارادتمند پاکر

پروفشنال Yazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Nordic

پيش فرض

!YOU NEVER UNDERSTAND ME

The people who never understand me
    cuz never attention me never mind me
    ok
    I'm here
    before you crucify me
    "lonely cause don't anyone know me"
    I added EMINEM's garniture
    Read again my signature
    you even can't be jus'as me!
    You'r weak ain't peak, just Follow me!
    I'm here, My wrath is kindle
    cuz you jus' diss me when I'm idle
    you ain't me
    you can't be me
    I'm Hider, hide you Mr.full of sh**
    Because of you I heard The Words, KIT
    can I say the words that said to me?!
    It's funny
    can I say who are you?!
    This ain't work for you
    but ohh my God
    Holy wack! I can't diss you
    I jus' can't curse you
    cuz I'm...
    cuza I'm...
    BECAUSE I'M HUMAN!
    گفته بودم تكست نمي‌دم، ولي مگه اين پاكر مي‌زاره؟
    let's back to the day i chat with you
    dawg, do you remember the s**ts i throw

you said, i'm crazy at all
    did i told you, you're wrong, my s**ts all true?

forget about that, there's no mistake
    but if you try to persistence, i'll prove you

yo P, let's walking again side by side
    you don't want our relation gttin' tight

hey dude, forget about past days
    seems you want start a new race

but if you want to apologize, i said ther's no big deal
    i'll completely forgive you, i need you hear it

let's be friend again but first
    explain me, do you sisi since birth?

همين
    Last edited by Yazz; 08-09-2007 at 18:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •