سلام به همه دوستان
اگر جواب پاكر رو اينجا نميدادم احساس ميكردم لال از دنيا ميرم...
.gif)
اين پاكر جيگر يا خيلي از اسلنگ (زبان كوچه و خيابان) سر در نمياره، يا منو اينجا اوسكول گير آورده (واسه خنده)
پاكر جان من چند بار به خاطر استفاده از اسلنگي كه همه دوستان انگليسي دان معنيهاش رو نميدونستن از طرف مديريت اخطار گرفتم و يا با پيام خصوصي بهم اخطار داده شد، در حال حاضر هم به همين دليل از تاپيك انگليسي بن هستم. اينو قبلاً بهت گفته بودم.
Holy mother of god كنايهاي از «يا مريم مقدس» هستش كه در American Accent استفاده بسياري داره. كمتر ديدم سياه پوستا ازش استفاده بكنن، بيشتر يه تكه كلام براي سفيدپوستاي آمريكاييه...
حالا اين كه چيز بدي توش نبود، ولي كلماتي هستند كه از آنها براي هتاكي استفاده ميشه ولي توي اسلنگ به صورت عام استفاده ميشه، براي روشن شدن ذهنتون چند مثال ساده ميارم:
* Nigga يا همون Nigger (به معني كاكاسياه) كلمهاي است كه ساليان طولاني سفيدپوستان براي توهين به يك سياه پوست استفاده ميكردند، نكته جالب اينه هم اكنون در آمريكاي پيشرفته اگر يك سفيد، سياهي رو با اين كلمه صدا كنه، يه جورايي خونش حلاله!!! ولي سياها براي صدا كردن هم از اين كلمه استفاده ميكنند، اون هم بدون ناراحتي!!!!
* F***k مطمئنم همتون معني اين كلمه رو ميدونيد، حتي اونايي كه خيلي انگليسي بلد نيستند، يكي از رايجترين فحشهاي زبان انگليسي هستش كه معمولاً اولين كلمه انگليسي هست كه به گوش همه ميرسه و در ذهنشون ميمونه، حالا همين كلمه قبيح ببينيد در چه جايي استفاده ميشه: F**king book نظرتون چيه؟ يعني اين كتابه راجع به اون داستانه، يا مثلاً كتابه قراره براي همچين كاري استفاده بشه
.gif)
جواب منفيه، معناي تحت اللفظي اين كلمه «لعنتي» در زبان ما هستش، اين نيمچه جمله يعني «كتاب لعنتي»
از اين چيزا زياد بلدم، ولي خوب ديگه نميخوام ادامه بدم... تا همين جا كافيه...
پاكر عزيزم، دفعه بعد چنانچه معني چيزي رو نفهميدي ميتوني بياي از خودم بپرسي، خواستي شماره موبايلم رو هم ميدم كه تمام وقت به من دسترسي داشته باشي.
ساير دوستان هم مطمئن باشن، شخصيت من البته همينه كه پاكر عزيز فرمودن، ولي تو اينجا خيلي مسائل رو رعايت ميكنم تا يه وقت مشكلي براي من پيش نياد، فكر كنم تو يكي از پستهاي قبليم هم گفته بودم كه كسي اينو به خودش نگيره، چون اصلاً اينجا من اين صحبتا رو ندارم، اگر بخوام به كسي چيزي بگم رو در رو ميگم، همونطور كه يك بار گفتم و تاوانش رو هم پس دادم.
ببخشيد، سرتون رو درد آوردم، ممنون كه تا اين آخر رو خونديد، از روز 2 شنه بعد دوباره تكست خواهم گذاشت، هم فارسي (در تاپيك خودش) و هم انگليسي. دوستتون دارم
همين