مرسی من خودم یه پا Walkthrough که هیچی Runthrough هستم!![]()
مرسی من خودم یه پا Walkthrough که هیچی Runthrough هستم!![]()
ماشالله شما که استادی برایه بقیه یه دوستان گفتم ولی گویا اینطور که معلومه فقط خودمون دو تا با این بازی آشناییم!!! و دوستان علاقه ای ندارن
------------------------------
ولی اینطور که معلومه این پچه خیلی تغییرات تو quest ها و Item ها داده!
Quest هارو میشه خیلی هم در انجام هم در پایانش تغییر داد.فقط نباید سریع تصمیم گیری کنی.
آقا درده سر
نمیدونم چش شده اونجا که آخره مرحله یه monstery از غار باید فرار کنی و سواره قایق بشی وارده لودینگ که میشه میپره بیرون یعنی تو دسکتاپ
چندین بار امتحان کردم نشد...
منم موندم تو کف!
حیف..
مشکل از بازیه Patch 1.2 بازیو بگیر درست میشه 16 مگابایته ولی میشه با دستورات کنسول درستش کرد یادم نیست پیدا کردم برات میزارم.
ممنون
بالاخره مجبور شدم بگیرمش! آره توش نوشته این مشکلو حل کرده ولی درده سر اینجاس که میگه سی دی 1 رو بزار منم که معلوم نیس که اصلا سی دی رو کجا گزاشتم و اصلا فک نکنم ساپورت کنه
کرکی چیزی سراغ داری شما؟
اینم کرکش:
VAMPIRES: THE MASQUERADE- BLOODLINES v1.2 [ENGLISH] NO-CD/FIXED EXE 4.87MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو Download کن آخری میشه.
ممنون یکی دیگه رو الان گرفتم کار نکرد اینم تست میکنم فک کنم جواب بده!
ماشالله چند تا کلیک تو هم میخواست هی از این صفحه به اون صفحه آخرشم هم سرعتش وضهش خرایه
تویه آمریکاس 2-3 کیلو بیشتر جواب نمیده
![]()
اقا این فایله رو دانلود کردم و کرکش کردم
دیگه به سی دی گیر نمیده ولی متاسفانه سواره قایق شدن همانو پریدن بیرون همان
راهی چیزی نداره؟
اگر هم بر فرضه مثال سیوه بعدیش رو هم گیر بیارم باز معلوم نیس با کدوم کاراکتر و چه stats ای باشه
ای بابا! آدم تا آخره بازی بره آخرشو بمونه
حیف![]()
.من با Daemon Tools بازیش کردم کرکشو نصب نکردم ولی با پچ جواب داد قبل از اینکه با پچ بازی کنم با دستورات کنسول رفتم جلو پیدا کردم می زارم برات.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)