مگه ممکنه؟
مگه ممکنه؟
یک برنامه هیولایی
ترکونده
بابا من تا ته کف کردم
این دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا سه چهار روز تو خوماریش میمونم
ممنون فرید جون
بله!!![]()
اين نرم افزار رو اگه تهيه كني قابليتهاي خوبي داره.من معمولا عكسهاي باارزش در عين حال پر حجم (بعضا تا حدود 4 مگي!! )دوربين ديجيتالم رو فقط به زير تيغ اين نرم افزار ميدم.
براي ديدن يك نمونه از كارهاي ساده ي اين برنامه به كيفيت ، حجم و سرعت بالا اومدن آواتار من توجه كن.
حجم برنامه : 1 مگ!!!![]()
![]()
با سلام!
دوست عزيز بهترين و اصوليترين كار اينه كه در فتوشاپ از منوي File گزينه Save For Web رو انتخاب كنيد و با انتخاب فرمت دلخواه و ميزان كمپرس تصوير خودتون رو ميتونيد مشاهده كنيد و همينطور حجم و زمان لود شدن اون رو در نت چك كنيد تا به نتيجه مورد نظر برسيد.
موفق باشيد!
ولی این برنامه حرف نداره و اگه امتحانش کنی دیگه مثل من عاشقش میشی
اگه سریال یا کرکش بود خیلی عالی میشد
كركش رو بزودي آپلود ميكنم (v 4.2)![]()
اينم كرك نسخه ي 4.2 :
اما اگه كرك با نسخه ي شما هماهنگي نداشت يا به هر دليلي كار نكرد يا گير نياوردين ، با همون نرم افزاري كه قبلا عباس آقا خودش معرفي كرده بود(Cracklock Manager) ساعتش رو ثابت كنين.
![]()
ایول
اما این هنگام ذخیره کردن عکس های فشرده شده از شما سریال میخاد جیگر
ايول به تو عباس جان كه كرك نسخه ي 4.2 رو روي 4.8 اجرا كردي!!!![]()
![]()
دريافت نسخه ي 4.2 :
كرك:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي كرك كردن بايد فايل ajc.exe رو از محل نصب به كادر باريك روي كرك drag كنيد تا دكمه هاي pach , unpach فعال بشند...![]()
Last edited by FARID_R; 28-10-2005 at 00:14.
تمام كارهايي كه دوستان گفتند درسته .... اين را هم بگم در فتوشاپ فرماني بنام slice وجود داره كه بدون اينكه كيفيت و حجم عكس را كم كنه اون راتكه تكه ميكنه ... در ظاهر عكس يكي است ولي در صفحه وب بصورت تكه تكه بارگذاري ميشه ... اينجوري حوصله كاربر سر نميره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)