تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 80

نام تاپيک: این گوشی ها را نخرید!

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

2626 نوکیا وقتی یک زنگ میزنه فقط شمارش رو میندازه و اسمش رو نمیزنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سری n nokia رو نخرین چون داره جواد میشه(شوخی)

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان لطف کنید با مدرک بهتر واقعیت گوشی رو بیان کنید !!

W810 رو بنده به مدت 6 ماه داشتم...در تمام منابع خارجی نوشته که دوربین W810 همون دوربین K750 هست و فرقی نداره !! W800 هم که نسخه واکمن K750 هست و از لحاظ سخت افزاری فرقی نداره....

W810 قدرت واکمنش خیلی برتر از W800 هست.به علت صدای بلند در W800 و نیم سوز شدنش...سونی اریکسون از صدای بلند در این گوشی کاست !! یکی از دلایل کم بودن صدای این گوشی همینه !

کمی بهتر هم می شه واقعیت گوشی رو بیان کرد.....

W810 های تو بازار همه سری دوم هستند...دارای کی پد بسیار ضعیفی هستند...حتی اگر ناخن هم نداشته باشید اما با کارکردن بعد از یک ماه کلید هایی مانند C-Return-Ok-Back زدگی پیدا می کنه....خود دکمه های جوی پد هم که برای میوزیک عقب و جلو هست هم بدقیافه می شه و حالت زدگی پیدا می کنه....
    بنده این گوشیو 1سال پیش داشتم ...آرشیو عکسهاشم دارم..تنها خوبی ای که داره (که خیلی جاها عیب میشه!)، عکسها رو روشن تر و واقعیتر میندازه اما شدیداً به نور حساسیت داره..اگه تونستید از یه ویترین فروشگاه که نورپردازی شده عکس بگیرید اونوقت من به شما ایمان میارم
    نویزش شدیداً بالاست .
    عکساش همیشه مبهم به نظر میرسه

اگه بخواید نمونه هاشو میذارم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Niloofarak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی خوب شد که اخطار دادید ممنونم!

داره خودمونی میشه Amir(Steve)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

بنده این گوشیو 1سال پیش داشتم ...آرشیو عکسهاشم دارم..تنها خوبی ای که داره (که خیلی جاها عیب میشه!)، عکسها رو روشن تر و واقعیتر میندازه اما شدیداً به نور حساسیت داره..اگه تونستید از یه ویترین فروشگاه که نورپردازی شده عکس بگیرید اونوقت من به شما ایمان میارم
    نویزش شدیداً بالاست .
    عکساش همیشه مبهم به نظر میرسه

اگه بخواید نمونه هاشو میذارم .
    ببینید چون کلا این سری گوشی ها "K750-W800-W810" فن اوری خاصی ندارن نسبت به نور حساس هستند و یه خورده رنگ زرد هم قاطی عکس می کنند..تنها راه هم تنظیم درست هست که مثلا روی فلورسنت بزارید رنگ رو

ایا باسه هر عکس تنظیمات رو انجام می دادید یا فقط روی اتوماتیک می زاشتید؟؟

این موارد هم باید رعایت بشه...مهم پیکسل و نویز پایین در عکس هاست....

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

ان 73 نخرید....چون هر چی تو بازار هست چینیه!!!

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ببینید چون کلا این سری گوشی ها "K750-W800-W810" فن اوری خاصی ندارن نسبت به نور حساس هستند و یه خورده رنگ زرد هم قاطی عکس می کنند..تنها راه هم تنظیم درست هست که مثلا روی فلورسنت بزارید رنگ رو

ایا باسه هر عکس تنظیمات رو انجام می دادید یا فقط روی اتوماتیک می زاشتید؟؟

این موارد هم باید رعایت بشه...مهم پیکسل و نویز پایین در عکس هاست....
    تمام تنظیمات رو به خوبی انجا میدادم...به اندازه کافی تجربه استفاده از SE رو داشتم و دارم . هیچ راهی برای بهتر عکس گرفتن وجود نداشت .
    منظورم تو روز روشنه..من با W800 در حالت auto بهترین عکسها رو گرفتم اما با این گوشی نتونستم .
    تو سایت NieuweMobiel نوشته شده بود لنز بکار رفته در این 3تا گوشی ای که گفتید ، یکیه و عکساشون یکیه...اما من تو یه فروم دیگه ثابت کردم اینطور نیست چون هر 3تاشو داشتم .
    مثلاً به این عکس نگاه کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گوشه های عکس پر از هاله ای نوره. کل عکس متاثر از نور خورشید ، مبهم به نظر میاد

یا این یکی :
    کد:
    تو این نور ، من می تونستم بهترین عکس رو با W800 و K750 سری قدیم بگیرم . به نویز عکس توجه کنید .

این یکی هم از عجز این گوشی در عکسبرداری از محیطهای داخلی حتی با نور زیاد حکایت داره !
    کد:

لازم به ذکره که این عکسها ، از بین بهترینها انتخاب شدن . یعنی از هر محیط چند بار با White Balance ها و ایزوهای مختلف عکس گرفتم و اینا بهترینش بود !

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

تمام تنظیمات رو به خوبی انجا میدادم...به اندازه کافی تجربه استفاده از SE رو داشتم و دارم . هیچ راهی برای بهتر عکس گرفتن وجود نداشت .
    منظورم تو روز روشنه..من با W800 در حالت auto بهترین عکسها رو گرفتم اما با این گوشی نتونستم .
    تو سایت NieuweMobiel نوشته شده بود لنز بکار رفته در این 3تا گوشی ای که گفتید ، یکیه و عکساشون یکیه...اما من تو یه فروم دیگه ثابت کردم اینطور نیست چون هر 3تاشو داشتم .
    مثلاً به این عکس نگاه کنید :
    کد:
    گوشه های عکس پر از هاله ای نوره. کل عکس متاثر از نور خورشید ، مبهم به نظر میاد

یا این یکی :
    کد:
    تو این نور ، من می تونستم بهترین عکس رو با W800 و K750 سری قدیم بگیرم . به نویز عکس توجه کنید .

این یکی هم از عجز این گوشی در عکسبرداری از محیطهای داخلی حتی با نور زیاد حکایت داره !
    کد:

لازم به ذکره که این عکسها ، از بین بهترینها انتخاب شدن . یعنی از هر محیط چند بار با White Balance ها و ایزوهای مختلف عکس گرفتم و اینا بهترینش بود !
    بنده هزاران بار گفته ام که کا750 دایی من در حرم امام رضا تمام نورهای چراغها رو به صورت کشیده(مانند مهتابی )می انداخت!!اما 5700 کاملا عکسهاش طبیعی بود!!هر چی به تنظیمات کایدالله ور رفتیم متاسفانه درست نشد!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Siemens!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    هر جای که خدا باشه

پيش فرض

6260 یه عیب خیلی بزرگ داره

بلوتوث بیشتر از حجم 3 مگ رو نمی تونه دریافت کنه...بهتر بگم شیر بیشتر از 3 مگ رو نمی تونه بگیره....حتی اینفراد هم اینطوریه

این بزرگترین ضعف این گوشی هست....به هیچ عنوان نمی توان Inbox گوشی رو به رم موبایل انتقال داد

گفتن یه نرم افزار هست که بتونه اینکارو انجام بده اما تاحالا به شخصه پیدا نکردم...

صداش هم نسبت به گوشی واقعا بالاست اما تفکیک صدا بعد از یه مدت پایین می یاد
    اصلا موافق نیستم

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز... با 6600 هم میشه آهنگ گوش داد اما شما مسئله مهمی به نام کیفیت رو فراموش کردید .

W810 نخرید ...چون فقط صفحه نمایش با کیفیتی داره و امکاناتی داره که تو ایران بدرد نمیخوره..عکساش از W800 و حتی K750 پایینتره
    صدای اسپیکرش افتضاحه
    عکسش که از W800 بهتره چون اتوفوکوس داره... با تغییر دادن درایور صدا هم صداش از K750 هم بیشتر شده... البته دیروز به این خاطر دست دومش رو 230 تومان فروختم! که با قیمتی کمی کمتر از دست اولش بود!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •