2626 نوکیا وقتی یک زنگ میزنه فقط شمارش رو میندازه و اسمش رو نمیزنه
2626 نوکیا وقتی یک زنگ میزنه فقط شمارش رو میندازه و اسمش رو نمیزنه
سری n nokia رو نخرین چون داره جواد میشه(شوخی)
بنده این گوشیو 1سال پیش داشتم ...آرشیو عکسهاشم دارم..تنها خوبی ای که داره (که خیلی جاها عیب میشه!)، عکسها رو روشن تر و واقعیتر میندازه اما شدیداً به نور حساسیت داره..اگه تونستید از یه ویترین فروشگاه که نورپردازی شده عکس بگیرید اونوقت من به شما ایمان میارم![]()
نویزش شدیداً بالاست .
عکساش همیشه مبهم به نظر میرسه
اگه بخواید نمونه هاشو میذارم .
خیلی خوب شد که اخطار دادید ممنونم!
ببینید چون کلا این سری گوشی ها "K750-W800-W810" فن اوری خاصی ندارن نسبت به نور حساس هستند و یه خورده رنگ زرد هم قاطی عکس می کنند..تنها راه هم تنظیم درست هست که مثلا روی فلورسنت بزارید رنگ رو
ایا باسه هر عکس تنظیمات رو انجام می دادید یا فقط روی اتوماتیک می زاشتید؟؟
این موارد هم باید رعایت بشه...مهم پیکسل و نویز پایین در عکس هاست....
ان 73 نخرید....چون هر چی تو بازار هست چینیه!!!
تمام تنظیمات رو به خوبی انجا میدادم...به اندازه کافی تجربه استفاده از SE رو داشتم و دارم . هیچ راهی برای بهتر عکس گرفتن وجود نداشت .
منظورم تو روز روشنه..من با W800 در حالت auto بهترین عکسها رو گرفتم اما با این گوشی نتونستم .
تو سایت NieuweMobiel نوشته شده بود لنز بکار رفته در این 3تا گوشی ای که گفتید ، یکیه و عکساشون یکیه...اما من تو یه فروم دیگه ثابت کردم اینطور نیست چون هر 3تاشو داشتم .
مثلاً به این عکس نگاه کنید :
گوشه های عکس پر از هاله ای نوره. کل عکس متاثر از نور خورشید ، مبهم به نظر میادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا این یکی :
تو این نور ، من می تونستم بهترین عکس رو با W800 و K750 سری قدیم بگیرم . به نویز عکس توجه کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این یکی هم از عجز این گوشی در عکسبرداری از محیطهای داخلی حتی با نور زیاد حکایت داره !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لازم به ذکره که این عکسها ، از بین بهترینها انتخاب شدن . یعنی از هر محیط چند بار با White Balance ها و ایزوهای مختلف عکس گرفتم و اینا بهترینش بود !
بنده هزاران بار گفته ام که کا750 دایی من در حرم امام رضا تمام نورهای چراغها رو به صورت کشیده(مانند مهتابی )می انداخت!!اما 5700 کاملا عکسهاش طبیعی بود!!هر چی به تنظیمات کایدالله ور رفتیم متاسفانه درست نشد!!
اصلا موافق نیستم![]()
عکسش که از W800 بهتره چون اتوفوکوس داره... با تغییر دادن درایور صدا هم صداش از K750 هم بیشتر شده... البته دیروز به این خاطر دست دومش رو 230 تومان فروختم! که با قیمتی کمی کمتر از دست اولش بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)