تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: مشكل در يو اس بي d900i و شارژ

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب وقتي ميخواي فايل کپي کني از رسوندن شارژ گوشيت مطمئن باشي همچين اتفاقاتي برات نميفته!
    حساب احتمالاته , یه وقتهایی نه گوشی شارژ داره نه شارژر دم دستته نه وقت شارژ کردن داری .
    در ضمن باطری گوشی در بدترین شرایط شارژ شدن حد اقل 1 سال و نیم دوام میاره , قیمت یه باطری اصلی نو فکر میکنی ارزش این یک سال و نیم اضطراب رو داره , بی خیال شو , هر وقت دلت خواست شارژ کن .

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من موضوعي که مطرح کردم (آيا راه حلي براي اين مساله هست؟) ارتباطي به موضوعاتي که شما مطرح ميکنيد نداره...و از راهنماييهاي شما ممنونم.
    اگه راه حلي که نيست پس منم مثل شما عمل ميکنم و از کمکي که کرديد سپاسگزارم.

با تشکر<<>>

راستي کسي پاسخ سوال دوم منو نميدونه؟(با بلوتوس d900i به کامپيوتر هم نميشه فرستاد failed ميزنه؟)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

1) سلام. آقا ما نفهميديم اين d900i بالاخره باطريش تا چند ساعت دووم مياره يهجا ميخونبم نوشته 3ساعت و نيم(gsmarena.com) يجا نوشته 6ساعت و نيم(gsm.ir) شما كه دارين اين گوشيو بگيد چقدره لطفا.
    2) من يه v3x دارم ميخوام ببينم d900i چطوره، بخرم يا نخرم. ميترسم بخرم از فرم گوشي زده بشم . اخه اين v3x خيلي تيپ نازي داره، تركيب منو بنديشم سادستو شلوغ كاري نكرده. خود گوشي هم خيلي خوش دسته خلاصه اين گوشي زيادي خوبه. تنها مشكلم باهاش اينه كه يه ساله دستمه ميخوام ببينم d900i نسبت به اون انتخاب خوبيه؟ در مورد دوربينشم لطفا توضيح بدين. چجورياست؟ كيفيتش مثل n73 يا k800 هست يا اسمي 3 مگا پيكسله و فقط سايز عكساش بزرگه؟ لطفا اگه كسي با دوربينش عكس گرفته، يه دونه از اون عكسايه توپشو كه گرفته اينجا بذاره ميخوام رنگبندي و كيفيتشو با v3x مقايسه كنم (هرچند v3x، دو مگا پيكسله) s-:. ممنون.
    Last edited by djmoto; 06-09-2007 at 04:10.

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

دوبار پست شد
    امان از ديال آپ
    Last edited by hossein-p30-f; 06-09-2007 at 09:37.

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

1) سلام. آقا ما نفهميديم اين d900i بالاخره باطريش تا چند ساعت دووم مياره يهجا ميخونبم نوشته 3ساعت و نيم(gsmarena.com) يجا نوشته 6ساعت و نيم(gsm.ir) شما كه دارين اين گوشيو بگيد چقدره لطفا.
    2) من يه v3x دارم ميخوام ببينم d900i چطوره، بخرم يا نخرم. ميترسم بخرم از فرم گوشي زده بشم . اخه اين v3x خيلي تيپ نازي داره، تركيب منو بنديشم سادستو شلوغ كاري نكرده. خود گوشي هم خيلي خوش دسته خلاصه اين گوشي زيادي خوبه. تنها مشكلم باهاش اينه كه يه ساله دستمه ميخوام ببينم d900i نسبت به اون انتخاب خوبيه؟ در مورد دوربينشم لطفا توضيح بدين. چجورياست؟ كيفيتش مثل n73 يا k800 هست يا اسمي 3 مگا پيكسله و فقط سايز عكساش بزرگه؟ لطفا اگه كسي با دوربينش عكس گرفته، يه دونه از اون عكسايه توپشو كه گرفته اينجا بذاره ميخوام رنگبندي و كيفيتشو با v3x مقايسه كنم (هرچند v3x، دو مگا پيكسله) s-:. ممنون.
    سلام اول از همه عضويتتون رو توي اين فروم تبريك مي گم
    در مورد باطري چيزي كه من خودم امتحان كردم 3.5 با اسپيكر موزيك گوش دادم مداوم و با هدفون 5.15 دقيقه مداوم در حالت عادي من امتحان نكردم ولي ميگن بيشتر 45 . 46 ساعت نميره
    حالا يه حسن داره كه USB شارزه من تا حالا با برق فقط 4 يا 5 بار شارز كردم الان 2 ماه كه دارم ((البته به نظر من يه حسنه بعضي ها هم اينو عيب مي دونن))

چون من با V3 كار نكردم برتري نسبت به اونو نمي دونم باشه دوستان كمك مي كنن

راجع به عكسهاش هم توي فضاي باز در روز واقعا عاليه فضاي بسته هم خوبه فقط توي شب جايي كه نور كم باشه اصلا عكسهاي خوبي نمي شه گرفت

اينم چند تا عكس كه خودت قضاوت كني

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    عكسها رو اول دانلود كن بعد ببين كه با اندازه واقعي باشه ((عكسهاي توي خونش زيادجالب نشده يخورده بهترميگيره))
    در باره مقايسه با N73 هم امشب احتمالا دوستم كه N73 داره رو مي بينم چند تا عكس مقايسه اي برات ميزارم((اگه ديدمش))

اينم يه فيلم فقط زمانش كمه چون وقتي بالاترين كيفيت باشه حجمش خيلي زياد ميشه ما هم يه ديال آپي....
    ((چون فرمتش رو سايت نشناخت زيپش كردم))

کد:
    راستي يه چيز ديگه :‌عكسهاش خيلي به لرزش حساسه و زود تار ميشه

اگه سوال ديگه اي هم داشتي توي اين تاپيك مطرح كن
    ممنون از توجهت

کد:
    Last edited by hossein-p30-f; 06-09-2007 at 09:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه morrigan_neit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    somewhere in the earth

پيش فرض

من با n73 مقایسه کردم .تو فضای باز حتی میتونم بگم بهتره البته تفاوتشون خیلی کم ولی تو فضای بسته samsung باید بیشتر توجه کنه.

داره خودمونی میشه tkd110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من قبلا w700 و v3x داشتم میتونم بگم بهطور کلی d900i از جفتشون بهتره البته هر کدوم یک ویژگی هایی مخصوص به خود دادند که در کل d900i بهتره باتریش هم من با کا کرد معمولی تا 2.5 روز باهاش کار کردم فقط مشکلش اینه که 3تا خط شارژ داره خط اولش 2روز دوام داره اما خط دوم و سوم ظرف 1 ساعت تموم میشه دیگه اینجوریشو ندیده بودم ولی در کل خیلی خوبه من ازش راضیم مخصوصا کیفیت فیلم برداریش

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آره ماله برادرم تا 3 روز هم جواب ميده !!!
    v3x که ترکيب مزخرفي داره...هم چنين w700 که اصلا" زيبايي نداره...

در مورد فيلم برداري سامسونگ واقعا" حرف نداره.معرکست.توپّه توپّه (-:

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •