من با نظر samy53 در پست 18 موافقم.
منظور اون جمله اينه كه برهانهاي مدرن خودشون با هم تناقض دارن چه از لحاظ ساختاري و چه از لحاظ محتوايي
و در نتيجه با اينها هم نميشه حقيقت رو به دست اورد و اثبات كرد
من با نظر samy53 در پست 18 موافقم.
منظور اون جمله اينه كه برهانهاي مدرن خودشون با هم تناقض دارن چه از لحاظ ساختاري و چه از لحاظ محتوايي
و در نتيجه با اينها هم نميشه حقيقت رو به دست اورد و اثبات كرد
یه بحثی در کتب دینی هست که میگه:
هیچ وقت از جزء نمیتوان به کل رسید (به عبارتی به دلیل محدودیت انسان ، انسان نمیتواند تنها با توجه به دانسته هایش به شناخت مسایل هستی و شناخت خدا و ... پی ببرد) و این موضوع در نهایت ربط داده میشه لزوب بعثت انبیاء.
فکر کنم نیچه هم منظورش همین بوده که ما به تنهایی و با اتکا به دانسته های خودمون نمی تونیم برای بعضی از مسایل دلیل قانع کننده ای پیدا کنیم و بیشتر دو چار سر در گمی میشیم.
خب حالا من بین همه این حرف ها یه رابطه می بینم
فکر می کنید چیه؟؟
من فکر میکنم منظور از برهان آوری مدرن فلسفه ای هست که ما در زندگی داریم چون ما نسبت به درکی که از جهان داریم تصمیم هامون رو میگیریم و زندگی رو اداره میکنیم و این مسیله صادقه که اگر بخواهیم درک درستی داشته باشیم باید بسیاری از امیال و غریزه ها و ... رو نادیده بگیریم.
یه سئوال
این یعنی چی؟
آزادی مطلق مانع از کسب آزادیست
این جمله رو از کجا آوردی ؟
تاپیکه چی شد؟
آقا انگلیسی این جمله چی میشه؟![]()
کسی که اینو گفته منظورش از آزادی مطلق حتما انجام کارهایی بوده که از نظر ایشان کاملا اشتباه بوده
مثلا داشتن رابطه جنسی قبل از ازدواج برای خیلی از مردم یک کار خلاف و یک عمل منزجر کننده است و ایشان گفته اگر انسان در انجام اموری مثل این آزادی عمل داشته باشه ...
نه جور در نمیاد
اونوقت که آزادی خدشه دار نمیشه نه؟
داشتم مینوشتم فکر کردم درسته ولی انگار یارو حرف بی محتوایی زده
سلام
این رو از یکی از اساتید فلسفه شنیدم![]()
سلام
مرسی از بحث ها و موضوع پربار تاپیک
فقط دوستان توجه کنید قصدمون تو این تاپیک بیان جمله های معروف و هدف از اون بود نه اینکه جمله درسته یا اشتباه و بحث خودمون
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)