k850 وربین فوق العاده
w850 کشویی است و من از کشویی خوشم نمیاد ولی تو رو نمی دونم.
k850 وربین فوق العاده
w850 کشویی است و من از کشویی خوشم نمیاد ولی تو رو نمی دونم.
اسپیکر 5700 بادبیلیو 850رومیشه مقایسه کنید؟
همچنین هندسفری؟
ولي من توصيه ميكنم w610 چون:
صداش مثل 850 هست ( يه كوچولو ال سي دي كوچيكتر داره )
هردو واكمن 2 دارن
به جاي دوربين دوم كه تو ايران جواب نميده EDGE داره كه اگه ايرانسل داشته باشي جواب ميده ( سرعت اينترنت بي نظير )
باريك تر از 850
دوربين با اتوفوكوس ( كه 850 نداره )
كشويي نيست ( تا يه سال مشكلي پيش نمياد)
و يه نكته ي ديگه اينكه الان 230 تومن شده ... من توصيه ميكنم با 70 تومن الباقي يا يك هدفون بلوتوث استريو DS970 بخري كه واكمنت رو كامل كني يا مموري بيشتري بخري همراه يك بلوتوث ساده
در كل با اينكه منم 850 دارم ولي 610 رو پيشنهاد ميكنم چون چيزي از 850 كم نداره كه بيشتر هم داره ( حداقل اتوفوكسش عكسهاي نزديك رو بهتر ميكنه ) و صرفه اقتصادي داره
اما اگه به شيك بودن گوشي اهميت ميدي فقط 850 بخر چون نه تو سوني ها نه نوكيا يه موتو هيچ گوشي به اين قشنگي نيست ( البته سليقه ايه )
ولی در کل برو همون w850 بگیر
خیلی هم خوبه
سلام در تایید گفته های دیپلمات عزیز باید گفت که w610 گوشی خوبیه اما این نظر شخصیه منه: تنها مشکلش اینه که مموری M2 بهش میخوره چون از این نوع مموری تا بحال بیشتر از یک گیگ نیومده اما مموری های Me,ory Stick Pro Duo تا چهارگیگ هم هست که البته W850 این حجم 4 گیگ رو هم براحتی ساپورت میکنه
البته به نظر من یک گیگ هم خیلی زیاده من الان 512 دارم توش موندم
ولی یکم گرون هم هســـــــــــــتا
خیلی ممنون دوستن 610 از قیافش خوشم نمیاد من همیشه گوشیهایی گرفتم که صفحشون بزرگ بوده و اگه این کوچیک رو بگیرم من رو خیلی اذیت میکنه .
شما که دبلیو 850 داشتید دوست عزیز میشه بلندی صدای اسپکر و همچنین کیفیت هندسفری اون رو با سایر گوشیهایی که امتحان کردی بگویی.
بعضی دوستام میگن که صدای 850 در جد کا 750 است ولی با کیفیت تر. آیا درسته؟؟؟
کسانی که 5700رو هم امتحان کردن مشه نظراتشون رو بگن ...
الان یکی از رفیقام به من گیر داده بود میگفت صد در صد دبلیو 900 بگیر . ولی توی شهرمون هر چی گشتم نبود تا قیمتش رو بدونم. الان قیمتش توی تهران چنده؟
میگن بلندترین صدای سونی رو داره . در ضمن میگن که فیلمبرداری اش 30 فریم بر ثانیه با کیفیت Vga است . درسته؟
توی هندسفری چه طوریه؟
در کل ارزش خرید به اون قیمت رو داره؟
ببخشید که این همه سوال کردم .
با این مشخصات درخواستی شما W810 خیلی خوبه .
با 810 کارت را میفته مخصوصاً با دوربین عالی که داره حسابی حال میکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)