پشت گوشی یه قسمتی از برچسب تار شده اونجا چی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
پشت گوشی یه قسمتی از برچسب تار شده اونجا چی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
سریال نامبر هست
دلیل اول اسم سایت هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم همین کافی باشه ولی بازم میگم
این محصولات در بین گوشی های سامسونگ در سایت معرفی شده
و سومین دلیل که جای شکی باقی نمیزاره اینه که به این لینک برویددر قسمت نام هر گوشی از کلمه ی Mobileاستفاده شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Siemens! جان ناراحت نشی , فکر کنم بحران شخصیت داری
1- اسمت زیمنسه
2- آواتارت سونی اریکسونه
3- طرفدار سامسونگی ( یا حداقل اینطوری به نظر میاد )
قربونش یکرنگ کن خودت رو
اگه ناراحت شدی عذر خواهی میکنم .
پس phone هستش اره![]()
گوشیهای معمولی سامسونگ ایران نمیاد چه برسه به اینا
این گوشی جدید سامسونگ را دیدید ... به نظر من این شاهکاره چون هم خوشگله هم کوچیکه هم قابلیت های زیادی داره
سیمبین 9.2 هم داره
General [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HSDPA / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2007, August [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Coming SoonSize [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 113 x 59 x 11.8 mm [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 95 gDisplay [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TFT, 256K colors [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 240 x 320 pixels, 2.3 inchesRingtones [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Polyphonic, MP3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Download [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] YesMemory [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Yes, Photocall [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 30 dialed, 30 received, 30 missed calls [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] microSD (TransFlash) - 1 GB built-in memoryData [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] No [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Yes [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HSDPA, 3.6 Mbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] No [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Yes, v2.0 with A2DP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] No [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Yes, v2.0Features [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Symbian OS 9.2, Series 60 v3.1 UI [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SMS, EMS, MMS, Email [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] WAP 2.0/xHTML [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Yes [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] White [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 MP, 1600x1200 pixels, video, flash; secondary VGA videocall camera - Java MIDP 2.0
- Flash player
- WMV/3GP/H.263/MPEG4 player
- WMA/MP3/AAC/AAC+/OGG/ASF player
- Organiser
- Document viewer (MS Word, Excel, PPT, PDF)
- Built-in handsfreeBattery Standard battery, Li-ion [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله حدود 15 روز معرفی شده که 1 گیگ هم حافظه ی داخلی داره
نه بابا ناراحت نشدم
زیمنس رو کلا دوست دارم دلیل منطقی نداره
p990 بهترین گوشی دنیاست از نظر من
سامسونگ هم محصولات خوبی داره با اشکالات کوچک (در مورد این موضوع یه تاپیک میزنم)
خلاصه من طرفدار بهترین هستم
خیلی توپه کفم برید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)