خوبه ...![]()
خوبه ...![]()
سلام
میبخشین و لی من یه مشکلی توی مکس دارم اونم اینکه وقتی میخوام دور یه آبجکت بچرخم و یا صفحه رو تکون بدم اشیاء بصورت جعبه درمیان Bounding Box میخواستم بونم چطوری میشه کاری کرد که موقع چرخیدن دور آبجکت این مشکل پیش نیاد و من سطح آبجکت رو ببینم . ممنون![]()
با فشردن کلید "O" از صفحه کلید دوست عزیز.![]()
با تشکر از mr sajad
درسته کلید o رو فشار دهید
سلام دوستان
من از پروژهای آماده استفاده می کنم که اکثر پروژهایی که video post هستند اجرا نمی شوند به این شکل که یک فریم مشکی و بدون تصویر میاد و دیگه هیچ !!!
چطوری میتونم این پروژه ها رو درست کنم....
آیا به غیر از این تری دی مکسی که می ریم کلاس یاد می گیریم ادامش دوقسمت میشه ؟
یکی می شه واسه معماری ها یکی میشه انیمیشن پیشرفته؟
دوست من با مکس طراحی وب هم میکنن.
بستگی به علاقت داره.
با ابزار edge چه طور کار کنم؟
تو آموزشا نوشته که صفحه ا باکسو editable mesh کنیم بعد edge رو انتخاب کنیم بعد شیفتو پایین نگه داریم و موسو رو گوشه صفحه یا باکس بذاریمو بکشیم ولی من هر کار می کنم کاری نمیکنه
من که یکی از آرزو هامه که یه روز بتونم تویه یه پروژه انیمیشن شرکت کنم چه 2 بعدی چه سه بعدی
ولی تا حالا فقط ازش تونستم تو معماری استفاده کنم ولی همون طور که گفتند ازش همه جا می شه استفاده کرد
دقیقا خودم یه بار برای طراجی یه website از 3dmax & flash استفاده کردم
برای کار کردن روی یه جسم تو مکس 4 راه هست (mesh,poly,patch,nurb) که من patch رو بلد نیستم ولی بین اونهای دیگه poly رو پیشنهائ می کنم
edge هم در 3d به معنی یال است که از کنار هم قرار گرفتن2 vertex ایجاد می شه
اگه منظورتونو درست فهمیده باشم یا شما می خواهین vertex ها یا edge ها رو جابجا کنین و یا وقتی از shift استفاده می کنین قصد clone یا همون copy خودمون رو دارین یعنی با گرفتن یه edge و گرفتن shift و حرکت موس می تونین یه copy از اون داشته باشین
Last edited by the_god_of_3dsmax; 29-09-2007 at 22:57.
منظورم اینوریه کهتو آموزش یه پلن بالای تایر ایجاد کرده بود و بعد با این روش دور تایر (گلگیر) رو درست کرده بود
پلنای کنار هم
عکسا :
من کارایی که تو آموزش گفته رو انجام میدم ولی اتفاقی نمیوفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)