من اگه سوال کردم بخاطر اين بود که من همه کار رو کردم ولی بازم....
![]()
من اگه سوال کردم بخاطر اين بود که من همه کار رو کردم ولی بازم....
![]()
مشکلتون هنوز حل نشده؟ بیشتر توضیح بده ... اون آیکون تغییر زبون اومد توی Taskbar؟ اگه اومده فارسی داره یا نه؟ اگه داره ، از اونجا که فارسی رو انتخاب میکنی زبون عوض میشه یا نه؟
دکمه ی Key Settings توی پنجره ی Text Services and Input Languages رو هم بزن ، از اینجا میتونی کلیدایه ترکیبیه جدید واسه سوئیچ کردن بین زبونای مختلف تعریف کنی ، یا اینکه همون تنظیمات قبلی رو اعمال کنی
راستی کجاها فارسی مینویسه؟ فقط توی بعضی از انجمنها ؟ تو ورد و ... نمیتونی فارسی بنویسی؟
سلام
این تنظیمات قبل از اینکه من سوالم رو بپرسم همینجوزی بوده
مشکل منم همینه که با اینکه تنظیمات اینجوری درسته ولی این مشکل رو دارم
الانم دارم توی ورد مینویسم و بعد کپی میکنم این طرف
فقط توی انجمن هایی فارسی مینویسه که ادیتورش امکان En و Fa داره.
با کلید شیفت و الت هم زبون عوض نمیشه، حتی وقتی کلید ترکیبی معین میکنم بازم کار نمیکنه
در جواب سوالاتتون همه نه
چی بگم والا.. مرورگرتو عوض کن ببین مشکلت حل میشه.. از Internet Explorer استفاده میکنی؟ به جاش از FireFox استفاده کن....راستی توی IE برو توی Tools\Internet Options بعد توی سربرگ General دکمه ی Languages رو بزن با زدن Add زبون فارسی رو اگه توی لیست نیست ، به لیستت اضافه کن. به نظر من اگه مشکلت حل نشد برو مشکلتو توی یه تاپیک مرتبط با موضوع مطرح کن .. چون این مسئله اصلا به عنوان تاپیک ربطی نداره. اینطوری دوستان بیشتری میتونن کمکت کنن
من حتی توی word هم نمیتونم با کلید ترکیبی زبان رو عوض کنم، باید با کلید خودش که en و fa داره زبون رو عوض کنم. این مشکل هم ربطی به مرورگر نداره
ببین این تنظیمات درسته (یه بار چک کن)
![]()
سلام
این قسمتهایی که گفتین رو رفتم و همه ی تنظیمات همینجوری بود ولی بدون اینکه چیزی دست بزنم ok رو زدم و درست شد!!!
تشکر فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)