من از رپيد نمي تونم بگيرم اكانت ندارم
ممنون گل
من از رپيد نمي تونم بگيرم اكانت ندارم
ممنون گل
DirectX 10 for Windows XP *REAL*
Directx 10 for XP is wanted from long time. An alpha version of it is available now. Alky Project has released a preview of Alky compatibility libraries for Microsoft DirectX 10 enabled games. This can be used for Windows Operating system other than Vista to play games which requires Directx 10. This project was aimed to make DirectX 10 compatible games to run on Non Vista operating systems.
Additional features:
1. improved with possibility programmings (Shader Model 4.0 and geometric sheyder);
2. strict apparatus specifications;
3. improved productivity (reduction in the number of workable commands to the sequence);
4. standardized collections of instructions (HLSL 10);
5. flow input/output (geometric sheyder it can write into the memory).
Directx 10 for XP is wanted from long time. An alpha version of it is available now. Alky Project has released a preview of Alky compatibility libraries for Microsoft DirectX 10 enabled games. This can be used for Windows Operating system other than Vista to play games which requires Directx 10. This project was aimed to make DirectX 10 compatible games to run on Non Vista operating systems.
Download:
Code:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mirror:
Code:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بدون رپيد شر نداريد؟
قابليت Resum داشته باشد
با تشكر
اگر نسخه DirectX 10 براي ويندوز XP منتشر بشه از خود سايت Microsoft هم ميشه دانلود كرد و نيازي به سايتهايي مانند Rapidshare نيست.كمااينكه بسياري از اين قبيل لينكها مربوط به نسخه 9.0c هستند كه به نام نسخه 10 و براي جمع كردن Point در سايت Rapidshare قرار داده ميشوند.
مي گند دستكاري شده
بعدشم بايد اون بازي ساپورت كنه تا بتونه اون گونه نمايش بدهد و گرنه اصلا ارزش ندارد نصبش منم براي ازمايش مي خواستم
ممنون هميلتون جان
من بازي FIFA 08 رو گرفتم تو خود دي وي دي بازي دايركت ايكس 9.0C بود منم نصب كردم ولي تو بازي كه ميرم تو بعضي صحنه ها قاطي ميكنه و فقط بازيكنا كج و ما وج ميشن! و فق تو صحنه هاي replay و مثلا ضربات ايستگاهي و ورود بازيكنا به زمين(اول بازي) اينطوريه! بقيه ي بازي درسته! ميخواستم بدونم چكار كنم؟
اينم مشخصات كارت گرافيك ام :
![]()
فایل های Dll دایکرت 10 برای XP به تنهایی برای دانلود وجود دارن
من دانلود کردم
راستی آقای Lovelyman
کارت گرافیک شما قدیمی هست و برای این بازی جواب نمیده
Last edited by Viren; 05-10-2007 at 15:53.
بازي نه تيك داره نه چيطي فقط تو همون صحنه هاي كه گفتم اونم فقط بازيكنا كج و ماوج ميشن وگرنه تمام افكتها اجرا ميشه بعد شما ميگي كارت گرافيكت قديميه؟
بله تازه بازي را در پايين ترين كيفيت بازي بازي كني اين گرافيك خيلي وقته از دور خارج شده
حداقل يك 6200 بگير Agp
البته اگر اوركلاكش كني توي قسمت سخت افزار گفته شده شايد اون تيك برداشته بشه
براي اطلاع شمابله تازه بازي را در پايين ترين كيفيت بازي بازي كني اين گرافيك خيلي وقته از دور خارج شده
حداقل يك 6200 بگير Agp
البته اگر اوركلاكش كني توي قسمت سخت افزار گفته شده شايد اون تيك برداشته بشه:
768*1024 32 bit
effect quality :medium
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)