البته صداش زیادم عالی نشد
ولی واقعا بلند شدا![]()
نویس فراوونی داره.
هیچ راهی نداره که مثل قبلش بشه؟
اکوستیک دیگه ای وجود نداره؟
البته صداش زیادم عالی نشد
ولی واقعا بلند شدا![]()
نویس فراوونی داره.
هیچ راهی نداره که مثل قبلش بشه؟
اکوستیک دیگه ای وجود نداره؟
این آکوستیک هم صدا و هم کیفیت داره و نویز هم نداره .
چیزیکه باید توجه داشته باشیم اینه که در یک اسپیکر مشخص صدای بلندتر نویز بیشتری خواهد داشت.
ولی اگه اکوستیکها ماهرانه تنظیم بشن درایورهای خیلی بهتری خواهیم داشت.
اینو دیشب امتحانش کردم.عالیه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا اگه خواستي اورژينال گوشيت برگرده چيكار ميكني؟سلام.چرا میترسونی بچه مردمو؟منم ريختم - k790 بهتر از اوناي ديگه بود ولي حيف شد .. ديگه مثل سابق base نداره ....
ميدوني حالا بايد چيكار كنم؟ بايد ببرم جمهوري 5 تومن ناقابل تقديم كنم به فلش كار !
این آخریه که گفتمو بریز اگه باحال نبود.آکوستیک اورجینال حتما بزودی میاد اونو بریز همه چی میشه مثل اولش.
قضیه اونقدرها هم پیچیده نیست.در ضمن شما اگه گوشیت به حالت کما هم بره با همین برنامه میشه فلشش کرد تا بشه مثل اول.خودت میشی فلشکار.احتمالا شما فکر میکنی چون نمیتونی از گوشیت فایل بخونی برگشت نداری ولی این بخاطر اینه که اونا تازه هک شدن و کار هنوز یکطرفه است.من فایلهای اورجینال w850 رو کاملشو دارم.کا800 هم کم کم پیدا میشه.
قربانت
Last edited by hadi_mpo; 28-08-2007 at 08:59.
فايل اورژينال w850 رو ديدي؟ همش 2 تافايل توش داره ! درثاني تمام فريمورهاي موجود واسه CID 49 موجوده نه 52 ...
شما اگه به جايي دسترسي داري كه فريمورهاي FS و Main دبليو 850 رو با CID52 ارائه ميكنه به منم اعلام كن
تا گوشيم رو فلش كنم ...مرسي
اقا این یکی خیلی بهتر از قبلی بود
2تا فایل؟ منظورم تمام فایلهای سیستمی w850 بصورت اکسترکت شده است.همه پوشه ها هست 10 مگ هم حجمشه.یادم نیست لینکش مال کجا بود ولی اگه فایل خاصی ازش خواستی بگو!
این لینکو برای کا800 ببین:شما اگه به جايي دسترسي داري كه فريمورهاي FS و Main دبليو 850 رو با CID52 ارائه ميكنه به منم اعلام كن
تا گوشيم رو فلش كنم ...مرسيراستی فهمیدم این فایلهای اورجینال رو چطوری بدست میارن.یه برنامه هست که فایل ssw رو تبدیل به raw میکنه.بعد با برنامه seftool4 از فایلraw فایلهارو اکسترکت میکنن.خیلی جالبه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم آکوستیک اورجینال کا800 :
امتحان کردید جوابشو بگید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hadi_mpo; 28-08-2007 at 12:21.
عزيزم تاپ سوني كه همه چي داره ولي كسي دسترسي واسه دانلود نداره
درثاني اون فايل 10 مگ رو من گرفتم - همه پوشها ها رو داره به جز tpa كه مهمترينشه ! ( واسه همين 10 مگه درصورتي كه بايد 24 مگ باشه)
ميتوني آكوستيك اورژينال اصلي w850 رو واسم جور كني؟ من همه اين آكوستيك ها رو ريختم ولي اصلي 850 يه چيز ديگه بود
ميشه لطفا؟
چیزای تو تاپ سونی بیرون هم پیدا میشه!باید گشت......
اون فایل 10 مگ کامله و TPA رو هم کامل داره!
گفتم که اورجینالشو دارم.برات آپ کردم،فقط یادت نره اون آخریه رو هم امتحان کن باحاله.مدیفای شده 880 هست.
اینم تقدیم به دوست گلم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
w850 هم به k800 میخوره؟ میشه ریخت روش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)