سلام
این وبلاگ خودمه استراتژی کامل یاز خدای جنگ 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این وبلاگ خودمه استراتژی کامل یاز خدای جنگ 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می دونم این تاپیک قدیمیه ولی یک جای بازی گیر کردم و اعصابم خورد شده.... من اونجایی هستم که کرایتوس میرسه به یک پل و اونور یکی وایساده زورش نمی رسه اهرم رو تکون بده تا پل بیاد بالا
خواهش میکنم کمکم کنید![]()
این وبلاگ هم پاک شدهولی همین وبلاگ رو توی گوگل سرچ کردم دیدم واقعا استراتژی کامل بازی رو داره ولی فقط 2 خطش معلومه ...
توی هیچ سایت دیگه ای هم استراتژی کامل بازی رو پیدا نکردم اگه کسی لینک استراتژی کامل بازی رو داره لطف کنه بذاره, استفاده کنیم.
تورو خدا یکی جواب بده یعنی بازی به این مشهوری رو کسی تا به حال بازی نکرده!!!!!!!!![]()
سلام
باید بری یک قسمتی که یک کمان گیر میاری بد با اون به پیره مرده شلیک کن بد رد میشه
در ضمن اون مرده نمی خواد که درو باز کنه
اگه منظور شما اون پیرمرده که پرنده هر روز میاد می خوردش..... اون ماله بازی God of War 2 هستش. ولی توی GOW1 که الان دارم بازی می کنم اصلا کمانی وجود نداره (البته فعلا) من الان فقط دو تا نیرو دارم... یکی اونی که سنگ می کنه یکی هم مثل رعد می مونه
سلام
نه منظور ایشون اونجا نیست
شما باید بری پایین ( برگردی ) از یه راه دیگه ادامه بدی این راه مال وقتیه که قدرت جدید بگیری .
در ضمن gow 1 تیر کمون نداره قدرت زئوس رو بدست میارید که باهاش مثل تیرکمون میتونید کار کنید .
می تونید توضیح بدید چطور از این قدرت استفاده کنم؟؟؟
دوستان این علامت پایین سمت راست نبود و تازه اومده کسی می دونه این چیه؟ (شاید با این مشکل من حل بشه)
![]()
من که بازی رو تموم کردم و این هم برام نیود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)