دوستان من چیزی که دیدم رو میگم شاید هم ربطی به موضوع نداشته باشه ولی آنتن های ایرانسل روشون مارک شرکت نوکیاست
دوستان من چیزی که دیدم رو میگم شاید هم ربطی به موضوع نداشته باشه ولی آنتن های ایرانسل روشون مارک شرکت نوکیاست
ببخشید تو روزنامه هم زیر تبلیغ نوکیا مارک ایرانسل رو میبینید
خب این یه قرارداد تبلیقاتی بین دو شرکت هستش
اگر دقت کنید توی تبلیقهای نوکیا میزنه قابلیت GPRS با سیم کارت ایرانسل
و توی تبلیقات ایرانسل فقط از گوشی های نوکیا استفاده میشه
Last edited by Ali_BlueBoy; 29-08-2007 at 13:17. دليل: نه
حالا مگه بده ؟ اين موضوع باعث افزايش سطح مشتري هاي ايرانسل ميشه
راستي موضوع تاپيك داره منحرف ميشه ها
دوستان همكاري كنن
انتن دهی سامسونگ اصلا ضعیف نیست . همین چند روز پیش که اصفهان بودم تو شهر شاهین شهر منظورمه چون اونجا ایرانسل نداره گوشی من با قدرت انتنی که داشت از انتن های اصفهان استفاده میکرد یعنی یعنی حدود 1 خط الی 2 خط انتن داشت فقط که من با همون خیلی راحت و بدون قطع و وصل صحبت میکردم
موضوع انتن دهي تصور غلط بعضي از كاربران كه اين موضوع رو دامن ميزنن
البته دیگه اونجوری هم نیست فقط سامسونگ انتن بده بقیه انتن ندن
هر گوشی هنگام معرفی به دو صورت معرفی میشه : عمومی و فنی
بخش عمومی میگه : ابعاد , وزن , صفحه نمایش و ...
بخش فنی خیلی مفصل تره , مثلا میگه : پردازنده , جنس بدنه , نوع مادر برد به کار رفته و ...
توی معرفی فنی محصول یه پارامتری هست به نام S A R که قدرت جذب تشعشع رو نشون میده .
طبیعتا هر چی این رقم بالاتر باشه قدرت به اصطلاح آنتن دهی بالا تر میره ولی در عوض دو چیز دیگه رو هم بالا میبره
1- عوارض احتمالی اشعه
2- مصرف باطری
سازندگان سعی میکنند توی مدلهای مختلف تعادلی بین این پارامترها ایجاد کنند که نه سیخ بسوزه نه کباب .
غیر از این بند , توی ارتباطات بیسیم یه موضوع دیگه که خیلی هم مهمه , بهش میگند " تحمل خطا " fault tolerance , هر چی که این عدد بالاتر باشه , تجهیزات به کار رفته توی بخش بیسیم گوشی گرونتره در عوض قطعی و پرش کمتره , هر چی هم که این عدد پایین تر باشه عکس این قضیه اتفاق میافته .
در کل برای اینکه بفهمیم گوشی آنتن دهی خوبی داره یا نه باید به معرفی فنی گوشی مراجعه کنیم نه حرفهای خاله زنکی .
----------------
نوکیا از اول اینکاره بوده , بعدا وارد بازار گوشی شده . توی شرق کشور تهیه سخت افزار ایرانسل با نوکیا است و غرب کشور با اریکسون ( جون عمه تون با سونی اریکسون اشتباه نگیرید ) .
راست میگه فقط با سونی اریکسون قاطی نکنید . خواهش دارم ازتون
ايول داش حسين اينو ميگن جواب
ميبخشي يعني چي با سوني اريكسون اشتباه نگيرين؟؟؟
توضيح لطفا
آره منم يه چيزي بگم كه تو اين پستم هم يه چيزي گفته باشم
ببينيد تا اونجاي كه من ميدونم سامسونگ (تنها گوشي(شك دارم)و) برندي كه اگه قطع و وصل بشه تماس رو كلا قطع ميكنه
يا شوري شوي يا بي نمكي (فكر كنم يه چيزي تو همين مايه ها بود ضرب المثلش آره؟)
داش حسين شما دستت تو كاره يكمي بيشتر توضيح بده روووشنمون كن
درضمن در مقايسه ي نوكيا با سوني اريكسون ثابت شده كه سوني اريكسون بهتره خيل بهتره تو آنت دهي
ولي سامسونگ با سوني اريكسون رو تجربه نكردم؟!
بچه ها آنتن دهي رو بي خيال برين سراغ كوچيكي باتري d900 و d900i تو اينجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by minizoro; 01-09-2007 at 20:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)