اصلا تبی به نام security تو properties فلدرها نیست حسابم هم amin نیست .
اصلا تبی به نام security تو properties فلدرها نیست حسابم هم amin نیست .
حساب amin نه! حساب Admin)Administrator) یعنی حساب کاربری مدیریت.توی کنترل پنل user accounts مشخصه چه نوع حسابی داری.
ولی اگه بازم فعال نیست و ربطی به حساب کاربریت هم نداره پس راهی که فرهمند گفت رو انجام بده(cmd).این همون کاری رو انجام میده که میخوای ولی از راه متنی.یه بار دیگه همونو با یه مثال ساده میگم:
attrib -s [Drive:][Path] FileName]
(drive:درایو ،path :مسیر فایل،FileName:نام فایل)
مثلا attrib -s b:\public\jones که خصوصیت system فولدر jones رو پاک می کنه.
حالا شما جای فولدر مثال بالا مسیر فایل یا فولدر خودتو بذار و به بقیه ی دستور دست نزن(attrib -s) و عین همون و با همون فاصله باید توی cmd تایپ کنی.
سلام دوست عزیز!!
به احتمال زیاد شما کد را درست وارد نکردید. من خودم همان کد را امتحان نموده بودم و نتیجه گرفتم. توجه کنید در کدی که برایتان نوشته بودم، بین attrib ، -h ، -s و D:\Mina به اندازه یک حرف فاصله وجود دارد. مثلاً در کد پایین میتوانید مشاهده نمایید:
D:\Mina به اندازه یک حرف فاصله s– به اندازه یک حرف فاصله h- به اندازه یک حرف فاصلهattrib
کد اصلی= attrib –h –s D:\Mina
در کد بالا D اسم و یا حرف درایو مورد نظر شما میباشد وMina پوشه ای است که بوسیله ویروس مخفی شده است. شما بجای D میتوانید اسم درایو های دیگر تان را مانند F,E ,C و غیره را بنویسید و در عوض Mina اسم هر پوشه ای را میتوانید بنویسید.
ضمناً برنامه ای را که در پست های قبلیم برایتان آدرس داده بودم، دانلود نموده و اینستال کنید مشکل شما حتماً حل میشود.
مؤفق باشید!
فرهمنــــــــد
Last edited by Farahmand Farshidy; 29-08-2007 at 07:54.
از لطف همتون ممنون خصوصا شما (فرهمند) فقط فلدر هایی که دو کلمه ای هستند و بینشون فاصله هست رو چه جوری بزنم؟
1 سوال دیگه : my documents و پوشه windows و بقیه رو چه جوری از hidden در بیارم؟
اگه سوالتون خارج از اون بحث قبلیتونه باید بگمکه در حالت طبیعی این دو مخفی نیستن
ولی وقتی برای اولین بار می خوای وارد این فولدرها بشی یک صفحه ابی میاد که حالا دقیق یادم نیست
که چی نوشته ولی منظورش اینه که با انتخابش فولدرها از حالت مخفی البته نمی شه هم گفت مخفی در
میان.
نه منظورم این نیست مربوط به قبل می شه.مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)