سیستم دومی که نوشتم دو کارت گرافیک 8800gtx در حالت Sli داره. سی پی یوش هم 4 هسته ای هست.
سیستم دومی که نوشتم دو کارت گرافیک 8800gtx در حالت Sli داره. سی پی یوش هم 4 هسته ای هست.
cpu رو e6850 برداری عالیه
گرافیک همون asus en 8800gtx عالیه
مادربرد که همون asus p5k deluxe
باقیش همون سیستم دوستمون
دوستان واقعا ممنون
ولی باز هم سوال داشتم:
خداییش نمیتونم احساسم رو بیان کنم.خیلی دو دل هستم.امروز هم که پسرخالم لب تاپ Dell خرید که 1 گیگ رم داشت سی پی یو 2 هسته ای و گرافیک 256 خریده بود 650 هزار تومان.خیلی خوب خریده بود.پس چرا Vaio اینقدر گرونه؟3-4 تومن هم دیدم.این لب تاپ ها رو تا چقدر میشه ارتقاع داد؟
من میخوام یک سیستم بگیرم ولی واسه چند سالم و واسه هر کارم باشه.از طرفی خرید لب تاپ واسم خیلی خوبه و از طرفی خرید دسکتاپ!دکستاپ رو میشه خیلی بیشتر ارتقاع داد.لبتاپ رو هم میشه همه جا برد.اگه مشکل ارتقاع و قیمت نبود لبتاپ رو بیشتر ترجیح میدادم.باز نظر شما چیه؟
من میخوام بازی کنم-همه جا ببرمش-کار گرافیکی بکنم-بتونم ارتقاع هم بدمش.
نمیشه؟
نه دوست عزیز نمیشه همه چیز رو با هم داشت.
همون سیستم هایی که نوشتیم برای چند سال مناسب هستند.
کلا لپتاپ ها رو نمیشه زیاد ارتقا داد. مثلا دو سه مدل سی پی یوش رو میشه برد بالا یا رم رو 2 گیگ کرد یا هارد رو افزایش داد ولی بیشتر از اون هیچ لپتاپی رو نمیشه ارتقا داد. البته لپتاپ های Gaming هم هستند با قیمت نجومی و البته وزن بسیار بالا که باز هم خاصیت Portable بودن رو ندارند به خاطر وزنشون.
virgil درست میگه در مورد ارتقای notebook محدودیت های زیادی وجود دارهوشما باید ببینی کدوم پارامتر واست مهمتر هست؟راحتی و در دسترس بودن همیشگی یا ارتقا؟
هر دو!
کسی نمیدونه Vaio رو تا چقدر میشه ارتقا داد؟
از نظر ارتقا فرقی با هم ندارند. همشون تو ارتقا محدودیت دارند. مخصوصا تو ارتقای کارت گرافیک.
فکر کنم برای شما لپتاپ های Sager مناسب باشند. SagerNotebook.com رو یه نگاه بنداز.
رم و گرافیک و سی پی یو حد اکثر تا چند میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)