میگم تا به حال بازی معروفی با این موتور ساختن.
میگم تا به حال بازی معروفی با این موتور ساختن.
نه امید جان به نظر فقط میشه تست کرد.آیا نسخه دموش میشه کمپایل کرد؟
اصلا این موتور احتیاجی به کامپایل کردن نداره ... همون جوری که داری بازی را می سازی می تونی ببینی چه اطفاقی داره می افته ! این هم یکی از حسن هاش هست ....
ولی تا حالا نسخه دمو نداشتم که ببینم چطوریه ؟
کسی که نمیاد با موتور آماده بازی بسازه .... ولی چرا ... یک Ship simulation ساختند باهاش ....میگم تا به حال بازی معروفی با این موتور ساختن.
در کل متاسفانه من از برنامه نویسی چیزی نمی دونم متاسفانه
ببینید ! برنامه نویسی نمی شه اسمش را گذاشت . مثل یک پازل هست .... باید قطعات ( کانال ها ) را کنار هم بچینیم تا برنامه به دست بیاد ...در کل متاسفانه من از برنامه نویسی چیزی نمی دونم متاسفانه
من که با این اطلاعات شما قانع نشدم کاش اینترنت پر سرعت داشتم دانلودش میکردم از فضولی دارم میمیرم.
اگه میشه screen shot های بیشتری بزار
ممنون![]()
Last edited by hossein_dig; 24-08-2007 at 15:13.
نرم افزار های ساخت بازی برای عزیزانی که به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارندمن که با این اطلاعات شما قانع نشدم کاش اینترنت پر سرعت داشتم دانلودش میکردم از فضولی دارم میمیرم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا محسن من هنوز منظور شما را از کانال نفهمیدم . میشه بیشتر توضیح بدید ؟
این کانال ها رو چگونه باید ایجاد کرد چه طوری تعریف کرد که چه کاری انجام بدن. در کجا به کدنویسی نیازه ؟
اگه تو صفحه ی اول لینک اموزشی ftp را بزنید و به صفحه ی آموزش بروید و آموزش اول tutorial 01 را دان کنید همه چی رو می فهمید ...
حدود 35 مگه ...
آقا محسن من هنوز منظور شما را از کانال نفهمیدم . میشه بیشتر توضیح بدید ؟جای مخصوص داره برای تعریف ! هر کدام هم کار مخصوص می کنند ! کد نویسی هم مگر اینکه بخواهی عملیات ریاضی انجام بدید جای دیگه ای نداره !این کانال ها رو چگونه باید ایجاد کرد چه طوری تعریف کرد که چه کاری انجام بدن. در کجا به کدنویسی نیازه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)