میشه بگید آخرین قیمتش چند است و آیا صداش خیلی کم تر از K750 است؟
میشه بگید آخرین قیمتش چند است و آیا صداش خیلی کم تر از K750 است؟
یعنی اینقدر افرادی که کا 510 دارن کمه ؟اگه این جوریه تایپیک رو بزاریم کنار!
فکر میکنم حدود 190 باشه صداش هم فکر نمیکنم خیلی کم تر باشهمیشه بگید آخرین قیمتش چند است و آیا صداش خیلی کم تر از K750 است؟
گوشی خوبیه من درایور صدا شو عوض کردم صداش بهتر شد اما درایو ر دوربین و که عوض کردم بازم رضایت بخش نیست منو شو هم عوض کردم یه چند مشکل داره ایشااله کاملش که کردم آپش می کنم
نیاری به افزایش اس ام اس نداره چون تا 1000 عدد ظرفیت داره توی سایت gsm.ir حافظه داخلیشو 64 معرفی کرده در صورتی که گوشی من 86 مگا بایت هست
3fروز پیش گوشی رو با رم m2 512f بدون گارانتی خریدم 192
فروشنده میگفت اینا مموری روش نداره راسته ؟
در ضمن امکان تعویض فونت گوشی هم وجود داره ولی چون من نتونستم از گوشی بک آپ بگیرم
جرات نکردم تعویض کنم اگه کاری کردین خبر بدین
منم می خوام فردا این گوشی رو بخرم.تا دیروز می خواستم z550 بگیرم که نظرم عوض شد.دو تا سوال:
1-قیمتش چنده( هم گارانتی اصلی هم متفرقه)؟
2-آیا میشه با مدیا پلیر راحت توش آهنگ ریخت؟
3-کیفیت صداش تو earphone چه جوریه؟
من 175 قيمت داشتم (واسه 1 هفته پيشه)منم می خوام فردا این گوشی رو بخرم.تا دیروز می خواستم z550 بگیرم که نظرم عوض شد.دو تا سوال:
1-قیمتش چنده( هم گارانتی اصلی هم متفرقه)؟
2-آیا میشه با مدیا پلیر راحت توش آهنگ ریخت؟
3-کیفیت صداش تو earphone چه جوریه؟
منظورتو متوجه نشدم
كيفيت صداش خيلي خيلي عاليه
منظورم اینه که با ویندوز مدیا پلیر میشه از طریق ویژگی sync توش آهنگ ریخت.مثلا بشه فرمت و بیت ریت آهنگ ها رو راحت عوض کرد.
یه سوال دیگه: با خود گوشی مموری هم هست؟ من شنیدم یه مموری 512 روش هست درسته؟
ممنون بابت جوابت.
سلام
منم 3 روز پیش گرفتم 170 تومان .
من آیکون منو شو عوض کردم برای k750 رو روش ریختم که یسری از برنامه هاش پاک شده ( trak id , media palyer , speed dial ) الان هم دنبال منوی اورجینال خودش میگردم اگه کسی پیدا کرد به من هم بگه .
ممنون میشم
آقا وحید مگه تو خود گوشی قسمت themes نیست اون تم اصلیش؟
منم 2 هفته پیش گرفتم 165000 بدون گارانتی!
کیفیت صداش حرف نداره عالیه ولی حیف که megabass نداره.ولی بازم کیفیت صداش و موزیکش(تو هدست) واقعا بالاست و واضحه.اسپیکرش هم ظاهرا از k750 بلندتره.
دوربینش هم شبیه k750 است با کمی تفاوت در امکانات نرم افزاری(و شایدم سخت افزاری).
کیپدش نسبتا راحته.حداقل من که راضی ام.
صفحش پر نور و شفافه و فونتش هم خواناست.من که خیلی خوشم اومده.
خوشدست و راحته و وزنشم سبکه.خیلی هم خوشگل و شیکه.
اینترنتش هم سریعه و مرورگر خوبی داره.
در کل ازش راضی ام و نسبت قیمت به امکاناتش خیلی عالیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)