البته من هنوز بازی رو نگرفتم اما ضاهرا حدود 15 گیگ فضا می خواد .
در مورد سی پی یو هم نمی دونم فقط نوشته شده Dual Core .
البته من هنوز بازی رو نگرفتم اما ضاهرا حدود 15 گیگ فضا می خواد .
در مورد سی پی یو هم نمی دونم فقط نوشته شده Dual Core .
Windows XP SP2 / VISTA (Games for Windows compliant)
Dual Core Processor
2 Gigs of Ram
Nvidia 7800 or higher / ATI x1300 or higher
Disk space: 15 gigs
یعنی با این سیستم پایینتر اجرا نمیشه ؟!
ای خدا . چقدر من باید ارتقا بدم ! فکر کنم دیگه باید به فکر یه کنسول باشم ! اینطوری فایده نداره .
من جایی دیگر خوندم که مینیمم سیستم این نیست . البته مطمئن نیستم .
از دوستانی که بازی رو گرفتند یا می گیرند خواهش دارم سیستم مورد نیاز بازی رو که در فایل Read Me نوشته اینجا بذارند .
از ریوی Gamespot متوجه شدم که نسخه PC بازی خیلی مشکل داره سیستمی با Pentium 4 3.2 و 1GB رم و Geforce 7800GTX 256MB بازیو اصلا اجرا نکرده و مرتبا ریست میشده BSOD( که میومده مجبور بودن ریست بکنن) با Dual Core و 8800GTX و 2GB رم هم خوب اجرا شده ولی هی کرش می کرده تو دسکتاپ.
این بازی راست که 50 گیگ فضا می خواد یا نه؟؟؟ می گم چرا gamespot نمره کمی به این بازی داده نکنه بازی چرتیه
تو این سیستم جواب میده برم دنبالش یا باید گرافیکمو ارتقا بدم فقط دومی رو نگین ترو خدا
cpu:3800
ram:2gig
grafic:7600 gs
بله جواب میده عزیز !
من حتی این بازی رو روی سیستم دوستم با کارت 5500 !!!! و رم 1 گیگ هم اجرا کردم !
مشکلی که من و خیلی های دیگه با این بازی داریم اینه که توی منو با اینک هیچ گیری وجود نداره و بازی روونه روونه و مطمئنم سیستم کم نمیاره وسط Loading صفحه سیاه میشه و هیچ اتفاقی نمیفته درایور کارت گرافیکمم آخرین ورژن هست . تازه دانلود کردم و نصب کردم ولی بازم همین طوریه .
My Graphic Card : GeForce 8600GT DDR3
دقیقا منم همین مشکلو دارم منوی بازی میاد خوبم میاد ولی وقتی می زنی New Game و Loading میاد صفحه همین جور سیاه میشه و مثل اینکه تو یه Loop گیر میکنه.تو Forum های Midway هم رفتم هر تاپیکی که این مشکلو مطرح کرده بودند بسته بودند و هیچ پاسخی برای این مشکل نبود.برا بعضی ها خوبه حتی با 7300 و 8800GTS خوب اجرا شده ولی با 8800GTX و .... گیر داره.البته میگن تو Vista خوب جواب میده من هنوز امتحان نکردم باید منتظر یه Beta Driver از Nvidia باشیم دوباره.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)