دوستان سلام
راستی دوستان من یه تاپیک تو صغحه اصلی کلوپ گوشیها زدم لطفا از این به بعد این جور گوشیهای مفهومی و fake رو تو اونجا معرفی کنید
با تشکر
دوستان سلام
راستی دوستان من یه تاپیک تو صغحه اصلی کلوپ گوشیها زدم لطفا از این به بعد این جور گوشیهای مفهومی و fake رو تو اونجا معرفی کنید
با تشکر
آقا نوکیا هم یه گوشی مفهومی زده میخواین؟
----------------------------------------------------------
ولی سیدی مطمئن باش این گوشی Fake نیست بلکه نماد قدرت دوربین های سونیه
دوستان سلام
من که می گم فیکه حالا فیکم هم نباشه مفهومی که هست پس برا متمرکز شدن اونجا معرفی کنید حالا لطف کن نوکیا رو تو اونجا معرفی کن بابا باور کنید اگه اونجا معرفی کنید چیزی گیر من نمیاد که نمیاد
اولا این گوشیارو خود شرکتا نمیزنن بلکه یه سری از طرفداری برندای مختلف که از قوه تخیل بسیاری برخوردار هستند میان یه سرس طرح میزنن و هر چی امکاناته میکنن توش.
دوما اگه منظورت از گوشی مفهومی نوکیا همون 6139 که لنز دوربینش به اندازه یه شیشه نوشابه خانوادس نمیخواد زحمت بکشی دستت درد نکنه اونو تو همون تاپیکی که سیدی خان گفت گذاشتم.
تو سایت سونی اریکسون که خبری نیست
خوب طبیعیه دیگه...این گوشی وجود خارجی نداره...یه طرح فیک هست مثل خیلی های دیگه
هنوز 5 مگا بازار نيومده .رفتين سراغه 7 مگا؟اين طرح بنظر منم فيكه.ولي در اينكه سايبرشات 7 مگاپيكسلي در 6-7 ماه اينده معرفي بشه شكي نيست.
سايبر شات چيه ؟هنوز 5 مگا بازار نيومده .رفتين سراغه 7 مگا؟اين طرح بنظر منم فيكه.ولي در اينكه سايبرشات 7 مگاپيكسلي در 6-7 ماه اينده معرفي بشه شكي نيست.
دوستان سلام
سایبر شات اسم یه سری از دوربین های معروف و با کیفیت سونی هست
نه جانه خیلی عقبی اسمش 7500prism است حالا بازم اگه میبینید میدونید نگم فقط همینو بگم حافظه داخلیش 30MB غیر قابل تعویضه
-------------------------------------------
در خدمتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)