اینو من از زبون خود طرف توی v o a شنیدم
راست یا دروغشو نمی دونم ولی شایعه نیست
بحث دیگه هم در این مورد نکنیم بهتره چون هم اعصاب خودمون رو خورد می کنیم و هم این بحث خلاف موضوع تاپیکه
از شما ممنونم
اینو من از زبون خود طرف توی v o a شنیدم
راست یا دروغشو نمی دونم ولی شایعه نیست
بحث دیگه هم در این مورد نکنیم بهتره چون هم اعصاب خودمون رو خورد می کنیم و هم این بحث خلاف موضوع تاپیکه
از شما ممنونم
با سلام خدمت دوستان. لینوکس بعلت اینکه یک نرم افزار آزاد است شما می توانید پس از دانلود یک توزیع تغییراتی رو که می خوان در اون ایجاد کنید و به اسم خودتون ثبت کنید و همچنین برنامه های زیادی مثل wine هست که شما می تونین برنامه های تحت ویندوز را با هاش capture کنید و تو لینوکس استفاده کنید.
من فقط اگر بتونم از لینوکس بیام نت، دیگه حله! آنلاین مشکلاتم رو حل میکنم! اینو مطمئنم! روت ان تی عزیز یک راه حلی پیشنهاد کرد که به نظر منطقی میاد. تست میکنم امیدوارم جواب بده!
و اما در مورد لینوکس!
اگر امنیت لینوکس صفره، پس ویندوز روی منفی بینهایت می ایسته!
باز هم تشکر میکنم از حسین، روت ان تی، و اون آقایی که هم یورز نیمش سخته، هم با امضاش اشک ما رو درمیاره!!!اولش هم تی داره! (تلفظ شو بلد نیستم!) خیلی هم به همه کمک میکنه! خیلی زحمت میکشید، ممنونم.
دریغ از وجود تنها یک ویروس هم برای لینوکس وجود نداره
طبق آمار سایت پاندا که ویروس یاب هستش می دونین چند هزار ویروس برای ویندوز نوشته شده .
لینوکس اگه به این راحتی ها هک میشد این همه شرکتهای دولتی و خصوصی تو سراسر دنیا بهش رو نمی اوردن .
وقتی عقل سلیم هست چرا چرندیات مغازه دار رو گوش می کنین![]()
Last edited by tux-world; 14-09-2007 at 00:00.
مقایسه بین ویندوز، لینوکس و بی اس دی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی مفید بود
ممنون
دست شما درد نکنه . با وجود اینکه مقالش خیلی قدیمی بود ولی خوب بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)